Copy
Een uitgave van muziekvereniging Sint Caecilia Schipluiden
Beschermheer: A.J. Rodenburg, burgemeester Midden-Delfland
View this email in your browser

 
Caecilia Pubquiz
 
Op vrijdagavond 6 april waren veel leden aanwezig bij onze enige echte Caecilia Pubquiz. In een hele gezellige sfeer werd er meer of minder fanatiek gestreden om de eer én een heerlijke appeltaart, gesponsord door Kobus Kuch. Deze prijs werd gewonnen door het team 'De praeses en de technodansers'. Heel veel dank aan Gijs en Willemijn, voor de organisatie van deze activiteit. En aan iedereen die hand en spandiensten heeft verleend aan de bar en bij het opruimen. Zeker voor herhaling vatbaar!
Optreden Vaartland
door Caeckelbont


Op 22 februari 2018 gaf Caeckelbont een spetterend optreden in Vaartland.
Martin gaf vakkundig toelichting bij de stukken en er was veel interactie met het publiek in het Vlaardingse bejaardentehuis. Er werd hardop commentaar gegeven en uitgebreid meegezongen. De afsluiter is altijd Pierement, waarbij melodieën als 'tulpen uit Amsterdam', 'daar komt de Orgelman' en 'aan de Amsterdamse grachten' in voorbij komen. Het publiek ging swingend en zingend de deur uit.


Ons klarinet ensemble Caeckelbont heeft trouwens ook een eigen facebook-pagina: https://www.facebook.com/Caeckelbont/
Ledennieuws

Op 21 februari zijn Anne-Sophie en Dennis v.d. Zalm de trotse en gelukkige ouders geworden van Daan. Van harte gefeliciteerd!
Voorjaarsconcert 15 april

Ons jeugdorkest zal samen met de Kleine Harmonie uit Delft een voorjaarsconcert geven in het gebouw van Werkse! in Den Hoorn. Het wordt een middag vol swingende muziek waarbij je niet stil zult kunnen zitten.

Het concert begint om 14.30 uur en de toegang is € 3,50 (tot 12 jaar gratis).
Rhythm & Melody
 
Op 22 april is er in het Notenschip een slagwerkconcert door DrumPack en Slagwerkgroep Nootdorp. Uiteraard zullen hier de nodige ritmische beats te horen zijn, maar ook mooie melodieën kunnen niet ontbreken.

Het concert begint om 14.00 uur en de toegang is gratis.
De Knotwilgen

Het carnavalsseizoen is helaas weer afgelopen. Van het uitroepen van de nieuwe prins van Bukkersgat op 11 november tot het laatste optreden van de Knotwilgen tijdens carnaval, je kunt alles dat de Knotwilgen dit jaar hebben meegemaakt hier nog even rustig nalezen.
Algemene Ledenvergadering

Op 23 april 2018 om 21.15 uur is de jaarlijkse algemene ledenvergadering in ons Notenschip. Het is van belang dat al onze leden hun stem laten horen. De agenda met bijbehorende stukken worden twee weken voor de vergadering verstuurd. Heb je niks ontvangen? Meld je dan even bij onze secretaris, Marieke Dezaire. Graag tot 23 april!
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
Dwarsfluitconcert Akkerleven
 
Zaterdag 17 februari hebben onze dwarsfluitleerlingen een klein concert verzorgd in woonzorgcentrum Akkerleven in Schipluiden. Een volle zaal heeft genoten van onze beginnende en gevorderde fluitisten die diverse soorten muziekstukken ten gehore brachten. Van oud-Hollandse liedjes tot klassieke werken van bekende grote componisten.
Agenda

15 april: concert Jeugdorkest en Kleine Harmonie Delft                   
             14.30 uur Werkse! (Gantel 23, Den Hoorn) - € 3,50 (tot 12 jaar gratis)
22 april: slagwerkconcert DrumPack en Slagwerkgroep Nootdorp
             14.00 uur Notenschip – gratis toegang
23 april: Algemene Ledenvergadering - 21.15 uur Notenschip
27 april: Koningsdag 11.00 uur aubade en Akkerleven
4 mei: Dodenherdenking
30 mei: Caecilia’s Young Talent - 18.45 uur Notenschip
2, 9 juni: praktijkexamens
15 juni: optreden Harmonieorkest en harmonie Masalant Citta Slow evenement
17 juni: optreden DrumPack MiddenDelflanddag
7 juli: optreden DrumPack kadeloop
Share
Tweet
Forward
Copyright © 2018 Caecilia Schipluiden, All rights reserved.