Copy
Een uitgave van muziekvereniging Caecilia Schipluiden
Beschermheer: A.J. Rodenburg, burgemeester Midden-Delfland
View this email in your browser

Jubileum Editie

Op 21 november 2021 bestaat Muziekvereniging Caecilia Schipluiden 100 jaar! De avond ervoor, zaterdag 20 november, starten we een fantastisch jubileumjaar vol optredens en festiviteiten met een groots concert in Theater De Veste in Delft.


Klik op bovenstaand jaaroverzicht om de programmaflyer te openen. Voor 20 november bestel je natuurlijk direct je kaarten via de site van De Veste. We zien jullie graag daar voor een fantastisch leuk jubileumconcert.

Wil je deze Jubileum Editie van de Notenboot doorsturen aan vrienden, familie, kennissen, collega's, buren en buitenlui? Graag! Gewoon deze e-mail doorsturen is genoeg! Naar onze socials wijzen mag natuurlijk ook (zie onder aan deze nieuwsbrief voor alle links).

Bestel kaarten voor 20 november 20:15
Rabo ClubSupport

Wij doen mee met Rabo ClubSupport! Kunnen wij op jouw stem rekenen? 
Ben je lid van de Rabobank? Stem dan nu direct in de Rabo App of online op rabobank.nl/clubsupport en help andere leden die je kent te herinneren dat zij dit ook moeten doen! Zo kunnen we nog een leuk bedrag bij elkaar sparen om wordt het Caecilia Schipluiden
100-jarig jubileum een superjaar!


Geen lid van de Rabobank? Geen nood, je kunt ons ook op andere manieren sponsoren. Kom naar onze concerten, schrijf in voor onze nieuwsbrief en wordt vriend, donateur of sponsor.

Nieuwe website100 jaar Caecilia

Een eeuw oud, daar hoort een frisse website bij! De afgelopen maanden is keihard gewerkt om de compleet vernieuwde website in de lucht te krijgen, zoals dat heet. En hoe mooi is-t-ie, fris licht en - jawel - modern. Zelfs op een smartphone werkt het prima. Neem vlug een kijkje en kijk natuurlijk nu vooral onze jubileumpagina!

Caecilia Schipluiden biedt muziekles aan voor jeugd (gesubsidieerd) en volwassenen via onze leraren. Wil je een instrument bespelen of heb je vroeger een instrument bespeeld en benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op!

SponsorKliks
Wist je dat je wanneer je online iets koopt, hier indirect onze vereniging Caecilia Schipluiden mee kunt sponsoren?

Wij ontvangen dan een klein percentage van het aankoopbedrag. Dat is toch mooi meegenomen! Wil je daar eens aan denken als je weer naar bijvoorbeeld Bol, Mediamarkt of Thuisbezorgd surft?

Wanneer je via SponsorKliks bij de winkel van jouw keuze bestelt, ontvangen wij alleen een bedrag, verder niks. We weten niet wie wat in welke winkel koopt. En zo help je onze vereniging aan wat extra inkomsten, terwijl het je geen cent kost. Hoe gemakkelijk kan het worden? Wij kunnen je alleen niet bedanken voor de aankopen, dus bij deze alvast: bedankt!
Corona en repetities

Lange tijd was het niet mogelijk om als volledig orkest te repeteren en kon dat slechts op de bekende afstand van elkaar en met halve bezetting. Zo repeteerde het harmonieorkest in een 'blauw' en een 'roze' orkest (voor en na de pauze). Gelukkig zijn weer als volledige orkesten aan het repeteren! Weer met z’n allen! En dat is nodig voor het geluid van het hele orkest, want op 20 november start ons bomvolle jubileumjaar.

Opleidingen Caecilia

Zoals in de vorige Notenboot vermeld zijn de lessen bij onze vereniging ondanks de corona-maatregelen doorgegaan: online wanneer dat niet anders kon en zodra het weer mogelijk was werden de lessen weer in het Notenschip hervat.

Docentenwisseling

Vóór de zomervakantie hebben we afscheid genomen van onze fluitdocente Ellen Baksteen. Na de vakantie heeft Nadja Zhelnina haar taak overgenomen en geeft les aan onze fluitleerlingen. Ellen, dank je wel voor je inzet voor onze vereniging! Nadja, welkom bij Caecilia. We hopen dat je met veel plezier les zult geven in het Notenschip en kijken uit naar een prettige samenwerking!
Wil je meer weten over de nieuwe fluitdocente Nadja Zhelnina? Klik dan hier

Ook namen wij dit jaar afscheid van Ida Hazenberg. Zij was via Caecilia verbonden aan de St. Jozefschool in Schipluiden en heeft veel kinderen kennis laten maken met muziek. Dank je wel voor de goede samenwerking, Ida!

Nieuwe leerlingen en Kennismaken met Muziek

Onze eigen jaarlijkse activiteiten bij scholen en naschoolse opvang konden niet doorgaan. Toch kunnen we maar liefst vijf nieuwe leerlingen verwelkomen en zijn 18 kinderen aan de cursus Kennismaken met Muziek (KMM) begonnen.

In verschillende secties kunnen we in de toekomst versterking bij orkest of slagwerkgroep verwachten. Nathanja van der Leer (dwarsfluit), Sam Haring (slagwerk), Lukas Langer (trompet), Anne-Sophie Trouwborst (alt-sax) en Marynn Boender (hobo): van harte welkom! We wensen jullie veel plezier bij onze vereniging.

De cursus KMM is in september van start gegaan. Op speelse wijze maken kinderen kennis met muziek. Deze cursus wordt in kleine groepjes gegeven. Er zijn meerdere groepen van start gegaan. Voor de cursus in november zijn nog enkele plaatsen vrij.
Ook geïnteresseerd? Kijk op onze website voor meer informatie.

 
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
Instagram
Instagram
YouTube
YouTube

Social Media

Volg ons op Social Media! Op het YouTube-kanaal staan al een flink aantal leuke filmpjes, bijvoorbeeld van het 90-jarig bestaan van de vereniging. Ook in het jubileumjaar van 2021 - 2022 zullen we flink gebruik gaan maken van onze social media kanalen, dus zorg dat je geabonneerd bent!

Naast ons YouTube-kanaal zijn we ook al een lange tijd actief op Facebook, Instagram en Twitter.

Hierop zetten we de leukste foto's en video's van onze concerten, delen we leuke weetjes en nog veel meer! Volgt u ons al? Zorg ook dat al je vrienden en vrienden ons volgen op deze pagina's. N
odig mensen uit om de pagina te 'liken' op Facebook, prijs onze Instagram pagina aan in je Instagram Stories en tag ons in al je Twitterberichten.

Hoe je ons kan vinden? Klik op de icoontjes hierboven!

Share Share
Forward Forward
Tweet Tweet
Copyright © 2021 Caecilia Schipluiden, Alle rechten voorbehouden.