Copy
LO Pétillante - NIEUWS & KALENDER
View this email in your browser
NIEUWJAARSWENSEN

We wensen jullie een gezellig jaar vol menselijke warmte, een goede gezondheid, maar ook een jaar gevuld met geweldig toffe en buitengewone activiteiten, sympathieke en virtuoze concerten… en alles wat uw hartje verder kan verlangen…

Bij een aantal van die wensen kan LO Pétillante ongetwijfeld helpen, dus hopen we jullie allemaal regelmatig te mogen begroeten! Langskomen in LO Pétillante: we vinden het een goed voornemen! Daarmee kunnen jullie al beginnen in januari met Brasserie Croque-Notes en JOOS (meer info onderaan). Nog niet genoeg goede voornemens? Meezingen in ons koor kan ook altijd, of zo nu en dan een handje toesteken bij sommige activiteiten. Laat ons zeker iets weten!

En nu we toch bezig zijn: wie z'n nagelnieuwe agenda al bij de hand heeft: Op DO 7/2 beginnen we februari met een SoLO-concert, en op 15 februari komt "Man, Man, Man" langs… Weldra meer nieuws! Hou uw mailbox ook in 2019 goed in de gaten…
 

NIET VERGETEN:

JANUARI

ZA 19/01 BRASSERIE CROQUE-NOTES
BRENGT: GEORGES BRASSENS • "SA MAUVAISE RÉPUTATION…"

CONCERT• 20:15 • KASSA: 12,50€ • VVK: 10€
Na twee jaar komen ze nog een keer naar Lo Pétillante! We kozen voor het gloednieuwe programma "Sa mauvaise réputation…" – Het mag al eens minder braaf zijn.

Het repertoire van Georges Brassens blijft onuitputtelijk. Nogal wat van zijn nummers waren ooit verboden – om politieke, religieuze of erotische redenen. Het zijn vaak ballades die voor sommige oren te anarchistisch, te godslasterend of te pornografisch klonken. Verboden op de radio, verboden in het parochiehuis, verboden onder dictaturen.
Brasserie Croques-Notes verlegt deze avond z'n eigen grenzen met een aantal chansons die ze voor het eerst (durven) zingen. Sommigen werden ware klassiekers, andere werden gekoesterd door fijnproevers. En altijd is er die licht ironische ondertoon. De vorige edities werden druk bijgewoond, dus bestel tijdig uw ticket!
Reseveren kan door over te schrijven op reknr. BE12 9730 6817 7492 van LO Pétillante met duidelijke vermelding: uw naam/croque-notes/aantal personen.
Brasserie

Brasserie Croque-Notes: Jo Vermeulen (zang en gitaar), Veerle Verhulst (viool), Kris Van Daele (contrabas), Jan Moonen (gitaar), Tom Meeuws (percussie) www.brasserie-croquenotes.beVR 25/01 JOOS • VOOR ALTIJD
CONCERT • 21:00 • vrije bijdrage
JoosLutgarde Joos nam een EP op met liedjes over grote en kleine herinneringen. Voor de live-voorstelling van deze Nederlandstalige cd stelde ze een – zonder overdrijven – fantastische band samen, met stuk voor stuk uitstekende muzikanten, waarvan er een aantal eerder op onze planken stonden (soms meermaals).
Een avond met Nederlandstalige folkpop, rijk maar gedoseerd gearrangeerd, vaak met een jazzy of bluesy randje. We kijken er naar uit! Neem zeker de tijd om op haar Soundcloud even te snuisteren in fijn parelende dauwdruppels van haar verleden.


Joos collageZang: Ellen Schepers (pianiste Triunfal quintet), Contrabas en zang: Juno Kerstens (Cream Colored Ponies, the Bonnie Blues), Cello en zang: Nele Gilis, Rhodes en saxofoon: Nathan Kerstens, Drums en percussie: Tijl Piryns (Martine de Kok, You Raskal You), Gitaar: Ludgarde Joos.
Neem regelmatig een kijkje op onze website-kalender voor updates en last-minute wijzigingen, info over de toegangsprijs, hoe te reserveren,… en soms een extra woordje uitleg bij de evenementen. Volg ons ook op Facebook en Twitter.
Volg ons op Facebook
Volg ons op Facebook
Twitter
Twitter
Bezoek onze website
Bezoek onze website
Een reservatie is pas geldig na betaling. Reservaties worden niet terugbetaald, tenzij bij annulatie van de voorstelling of activiteit. Gelieve bij elke overschrijving duidelijk te vermelden: uw naam/datum optreden/aantal personen.
Vermits overschrijvingen niet verbonden zijn met een E-mailadres worden er geen bevestigingen van betalingen verstuurd. Uw reservatie staat op de gastenlijst aan de kassa.
Door wisselende zaalschikkingen werken wij niet met genummerde plaatsen. Om ecologische redenen worden er geen inkomkaarten of tickets gedrukt, noch opgestuurd.
Copyright © 2019 LO Pétillante vzw, All rights reserved.


uitschrijven    inschrijving aanpassen

Email Marketing Powered by Mailchimp