Copy
LO Pétillante - NIEUWS & KALENDER
View this email in your browser
NIEUWS

OVER PASEN EN ASPERGES
Een korte editie van de nieuwsbrief, want tijdens de paasvakantie doen we het iets rustiger aan. Het "Open-Buurt"-Café slaat enkel vrijdagen over. De Tafelvrienden zijn wel op post… Alle fans van verse kwaliteitsasperges: haast jullie om in te schrijven! Ook de muziekliefhebbers vinden wel iets in ons kalenderoverzicht. Over muziek gesproken: LO Pétillante heeft ook een heus koor…

KOOR
Zingen in ons koor is meer dan enkel zingen. Het is ook een gezellig en sociaal gebeuren. Dus wil u een keer iets nuttig doen met al die lucht die u inademt… probeer dan zeker ons koor! Interesse? Stuur een mailtje voor meer info.
Er wordt om de twee weken gerepeteerd. We starten deze reeks op di 9/4 en vervolgens dan op dinsdag 24/4, 7/5, 21/5 en 4/6. Dinsdag 12/6 doen we een extra repetitie om als voorbereiding op ons populaire 'toonmoment' mét publiek op Di 18/6. Deelname = 40,-€ voor de hele reeks!


GOED OM WETEN:
• De beste reclame is mond-aan-mond-reclame. Doe ons een groot plezier en vertel anderen over LO Pétillante, nodig eens iemand uit, of stuur deze nieuwsbrief door naar andere muziekliefhebbers! Merci!

Willy toverde de (z)werfwagen in de tuin van LO Pétillante om tot het gezellige en karaktervolle LO-PETIT-B&B. De inrichting is half comfortabel, half avontuurlijk. Spreek Willy zeker eens aan voor een nadere kennismaking.


• Vanwege de paasvakantie zal er op vr 5/4, 12/4 en 19/4 geen “Open-Buurt”-Café zijn. Op andere vrijdagen is er vanaf 19:00 “Open-Buurt”-Café. Kom eens langs voor een gezellige babbel en een frisse pint. Er is mogelijkheid tot Free-Podium (graag vooraf een seintje).

Vergeet niet om voor verder nieuws, programmawijzigingen enz... regelmatig onze website www.lo-petillante.be te raadplegen!
 

KALENDER

APRIL

DO 04/04 THIS IS HERT
SoLO-CONCERT • 20:15 • vrije bijdrage
Wanneer antwoorden vervelen werpt This Is Hert vragen op. Hij is het typevoorbeeld van de eeuwig zoekende muzikant met oog voor detail en schoonheid van muziek. Met intimistische songs probeert This Is Hert bergen te verzetten en een eigen waarheid te spreken. Damon Albarn, David Bowie en Sufjan Stevens fluisteren wijsheden in, die gekanaliseerd worden tijdens de ietwat schizofrene shows.

Frederik De Clercq is multigetalenteerd. Hij is radiomaker, componist, schrijver en zoekend muziekfilosoof. We waren onder de indruk toen hij vorig jaar met Be Irving LO Pétillante bezocht, en er feilloos creativiteit met muzikaliteit wist te combineren.

Op 4 april komt hij één van zijn andere projecten aan u voorstellen: "This Is Hert". In zijn introductie vonden we de zin: ""Ears that write, eyes that sing and songs that seek a truth." Cryptisch maar veelzeggend.

Wie al even wil luisteren hoe gevarieerd This Is Hert kan klinken, vindt vast z'n gading tussen de demo's op z'n soundcloud. Van experiment tot catchy meerwaardepop…
This is Hert


WOE 17/04 DE TAFELVRIENDEN
SAMEN AAN TAFEL • 19:00 • 21€

Samen eten met oude, nieuwe, of nog te vinden vrienden is altijd gezellig… en dat het weer lekker zal zijn, is mooi meegenomen… Noteer alvast de datum!

    Menu
   • Franse uiensoep
   • Asperges à la Flamande
   • Appelstrudel


Inschrijven kan t.e.m. maandag 15 april via lo@lo-petillante.be. Vegetariër? Laat het ons bij uw inschrijving weten.


VR 26/04 BRIL
CONCERT • 21:00 • vrije bijdrage
cd cover fragment BrilBRIL is een duo bestaande uit BRam en ILona. Ze brengen muziek van de jaren 50 tot nu.
Covers, eigen nummers, interpretaties, creatieve verwerkingen, vreemde talen, spoken word... Ze laten u geen enkele kans op verveling! Deze avond stellen zij hun eerste album voor!

Hier vinden jullie alvast een greep uit hun repertoire:
Speech of the Inner Child
Keep On Rocking
En voor wie nog meer info wil, hebben ze ook een Facebookpagina.

BRIL


Bram Deckers: gitaar (akoestisch, elektrisch), zang, mondharmonica, ritmische instrumenten, keyboard, fluit... Ilona Van de Vijver: gitaar (akoestisch), zang, mondharmonica, ritmische instrumenten, keyboard, fluit.
MEI

VR 10/05 DOUBLE DUTCH
CONCERT • 21:00 • vrije bijdrage
Double Dutch: fruitige muziek, gerijpt op eigen vaten. Een heerlijk gezellige en ontspannende muzikale avond. Op de playlist van Double Dutch vind je enkele bekende, maar vooral minder bekende pareltjes uit een waaier van swing, soul, country, early rhythm & blues, enz. Deze band laat zich dus niet op één stijl vastpinnen.

Als er al een rode draad zou inzitten dan is dat zeker het bouwjaar van de nummers die we coveren. Double Dutch gaat terug naar de wortels van de hierboven vernoemde genres. We hebben hier dus te maken met muzikale 60-plussers, dit in fel contrast met de bandleden. Waarschijnlijk is de voornaamste troef van Double Dutch dat zij met zo'n beperkte bezetting een heel assortiment aan stijlen en sferen weten op te roepen. Dat doen ze voor uw vrije bijdrage! (Met Katrien Grimon: zang, Stijn Van Hooydonk: drum / backings, Roel Debie: gitaar / bas, Peter Steurs: bas / gitaar) Double Dutch
LATER DIT SEIZOEN:
06/06 - TRIO PERDU
14/06 - HIGGS FACTORY
Neem regelmatig een kijkje op onze website-kalender voor updates en last-minute wijzigingen, info over de toegangsprijs, hoe te reserveren,… en soms een extra woordje uitleg bij de evenementen. Volg ons ook op Facebook en Twitter.
Volg ons op Facebook
Volg ons op Facebook
Twitter
Twitter
Bezoek onze website
Bezoek onze website
Een reservatie is pas geldig na betaling. Reservaties worden niet terugbetaald, tenzij bij annulatie van de voorstelling of activiteit. Gelieve bij elke overschrijving duidelijk te vermelden: uw naam/datum optreden/aantal personen.
Vermits overschrijvingen niet verbonden zijn met een E-mailadres worden er geen bevestigingen van betalingen verstuurd. Uw reservatie staat op de gastenlijst aan de kassa.
Door wisselende zaalschikkingen werken wij niet met genummerde plaatsen. Om ecologische redenen worden er geen inkomkaarten of tickets gedrukt, noch opgestuurd.
Copyright © 2019 LO Pétillante vzw, All rights reserved.


uitschrijven    inschrijving aanpassen

Email Marketing Powered by Mailchimp