Copy
LO Pétillante - NIEUWS & KALENDER
View this email in your browser
NIEUWS

HET EINDE
Het einde van het seizoen nadert, maar LO Pétillante trekt nog een stevig eindsprintje. Net na het versturen van de vorige mail, kwam er nog een nieuwe datum bij, helemaal aan het begin van de maand. Kom dus nog eens gezellig langs vóór we het weer heel wat rustiger aan doen tijdens de zomermaanden. Tussen 21/6 en 17/7 en sluiten we de deuren helemaal voor onze traditionele zomerstop. Zo krijgen onze trouwe bezoekers ook de kans om eens op verlof te gaan… Vergeet niet in te schrijven voor de heropening met de Tafelvrienden op 18 juli, want ook de nieuwsbrief neemt pauze. Tenzij er dringend nieuws is natuurlijk…

GDPR
U bent er wellicht allemaal al tot vervelens toe mee bestookt, dus gaan we er niet veel meer over zeggen. U mag er zeker van zijn dat we uw gegevens met zorg behandelen. Onderaan elke nieuwsbrief kunt u deze aanpassen via 'inschrijving aanpassen'. Desgewenst kan u uitschrijven.

GOED OM WETEN:
De beste reclame is mond-aan-mond-reclame. Doe ons een groot plezier en vertel anderen over LO Pétillante, nodig eens iemand uit, of stuur deze nieuwsbrief door naar andere muziekliefhebbers! Merci!

• Elke vrijdag vanaf 19:00 “Open-Buurt”-Café (niet tussen 21/6 en 14/7). Kom eens langs voor een gezellige babbel en een frisse pint. Er is mogelijkheid tot Free-Podium (graag vooraf een seintje).

Vergeet niet om voor verder nieuws, programmawijzigingen enz... regelmatig onze website www.lo-petillante.be te raadplegen!
 

KALENDER

JUNI

VR 01/06 BRAM JAM
CONCERT • 21:00 • vrije bijdrage
Bram JamBram Jam brengt een mengelmoes van muziek uit de jaren 60, 70, 80 met hier en daar een uitstap naar hedendaags werk. Ook Nederlandstalig werk wordt niet geschuwd. Covers van de Beatles, John Hiatt, Bob Dylan, Neil Young,… passeren de revue en worden voornamelijk op akoestische instrumenten geïnterpreteerd, en… ze brengen ook enkele eigen nummers mee.

Wat gebeurt er als de jonge generatie de muziek van een oudere generatie gaat interpreteren? Bram is een jonge gitarist-zanger die het pad kruist van Luc. Deze laatste is opgegroeid met deze muziek en kleurt het geheel in met allerlei verschillende instrumenten. Samen maken ze een smaakvolle blend met ingrediënten uit de muzikale keuken van vroeger en nu. Bram Deckers: Gitaar, Zang; Luc Ceulemans: Accordeon, Mandoline, 5-String Banjo, Tin whistle, Gitaar, Zang.

DO 07/06
ORIT SHIMONI

SoLO-CONCERT • 20:15 • vrije bijdrage
We waren zo onder de indruk van deze Canadese beroepstroubadour, vertel-ster en muzikale filosofe, dat we onmiddellijk na haar optreden in 2017 al een nieuwe afspraak maakten. Haar mooie teksten en intense songs kruipen moeiteloos onder uw vel, waar ze nog dagenlang blijven zitten.
Ze plaatst haar nummers met verfijnde precisie en neemt je mee tot diep in het verhaal. Met haar mooie gitaarspel tokkelt ze vaak op meer dan één gevoelige snaar. Haar bindteksten zijn grappig, ontroerend en amusant; vaak spontaan, anekdotisch of impulsief, maar ze heeft altijd wel iets te vertellen. We zijn verheugd dat ze op haar wereldwijde muzikale reizen even wil stoppen in Broechem.

Even luisteren? Hier is een fragment van haar vorige optreden in LO Pétillante. En als bonus nog eentje met Ingrid Veerman als tweede stem: geniet van het ook al bloedmooie "I Don't Understand". Veel meer moois op 7 juni! • vrije bijdrage!

DI 19/06 ONS ZANGKOOR ZINGT VOOR U
TOONMOMENT-MET-HAPJE • 20:30
Om 19.30 repeteert het koor nog eerst even met gesloten deuren, maar vanaf 20:30 gaan de deuren dan open voor het publiek en tonen ze u wat ze tijdens de lessenreeks allemaal gepresteerd hebben. Er zal een klein hapje voorzien worden voor nieuwsgierige geïnteresseerden.

Er komt ook een volgende reeks, dus als het kriebelt om in de toekomst mee te zingen, kan je die avond ook alle informatie krijgen.

WOE 20/06 DE TAFELVRIENDEN • WERELDVLUCHTELINGENDAG
SAMEN AAN TAFEL • 19:00 • 21€
De laatste Tafelvrienden van het seizoen is een benefiet! De jongeren van het opvangcentrum Fedasil komen koken. Ze serveren u een wereldbuffet met gerechten uit Afghanistan, Eritrea en Syrië. De opbrengsten van de maaltijd zullen integraal gebruikt worden voor activiteiten tijdens de zomervakantie.


Inschrijven kan t.e.m. dinsdagvoormiddag 19 juni via lo@lo-petillante.be. Vegetariër? Laat het ons bij uw inschrijving weten. Deelname: €21.

WOE 18/07 DE TAFELVRIENDEN
SAMEN AAN TAFEL • 19:00 • 21€
Zet het in uw agenda, of beter nog: schrijf u meteen in voor deze zomerse juli-editie van de tafelvrienden, want ook de nieuwsbrief neemt pauze! Het menu én de seizoensgroenten rijpen nog even, maar kijk zeker op de website zodra de datum dichterbij komt. Of laat u gewoon verrassen…


Inschrijven kan t.e.m. dinsdagvoormiddag 17 juli via lo@lo-petillante.be. Vegetariër? Laat het ons bij uw inschrijving weten.
 
Neem regelmatig een kijkje op onze website-kalender voor updates en last-minute wijzigingen, info over de toegangsprijs, hoe te reserveren,… en soms een extra woordje uitleg bij de evenementen. Volg ons ook op Facebook en Twitter.
Volg ons op Facebook
Volg ons op Facebook
Twitter
Twitter
Bezoek onze website
Bezoek onze website
Een reservatie is pas geldig na betaling. Reservaties worden niet terugbetaald, tenzij bij annulatie van de voorstelling of activiteit. Gelieve bij elke overschrijving duidelijk te vermelden: uw naam/datum optreden/aantal personen.
Vermits overschrijvingen niet verbonden zijn met een E-mailadres worden er geen bevestigingen van betalingen verstuurd. Uw reservatie staat op de gastenlijst aan de kassa.
Door wisselende zaalschikkingen werken wij niet met genummerde plaatsen. Om ecologische redenen worden er geen inkomkaarten of tickets gedrukt, noch opgestuurd.
Copyright © 2018 LO Pétillante vzw, All rights reserved.


uitschrijven    inschrijving aanpassen

Email Marketing Powered by Mailchimp