Copy

Danis la munte şi la mare

Ce am (mai) făcut?

În newsletter-ul anterior pomeneam despre programele de Team Development, în special cele dedicate bunei funcţionări a echipelor de conducere (E1). Am avut o a doua sesiune, de două zile, cu o echipă care şi-a propus să fie şi mai bună. Multe dezbateri, multe „aha”-uri şi multă profunzime – un astfel de program te forţează să te gândeşti concret la ce fac? de ce? ce îmi place? cum să fac lucruri cu semnificaţie şi pentru mine şi pentru ceilalţi? Şi, în plus, intâlnirea s-a purtat departe, peste mări şi ţări.

Între timp, ne-am implicat şi în activităţi de CSR, prin participarea la Swimathon 2016, unde am susţinut şi am înotat pentru proiectul colegelor de la Fundaţia Danis, Antreprenori care schimbă România.

Ce urmează ?

Destul de des, în ultima vreme, am auzit manageri plângându-se de diferite echipe din firme. Interesant că fiecare echipă pare profesionistă, dar împreună nu funcţionează prea bine. Şi, bineînţeles, firma respectivă are de pierdut! De aceea am construit şi testat un program cât mai practic şi adaptabil, care să permită participanţilor să înţeleagă mai bine inter-dependenţa dintre colective, relaţiile de tip furnizor intern – client intern, clarificările necesare care să ducă la relaţii si rezultate mai bune. Suntem bucuroşi să prezentăm aceste soluţii oricărei persoane interesate.
 

Voi ce părere aveţi?

 
Concediu! Wow! Toţi şi-l doresc! Am văzut că, totuşi, mulţi angajaţi sunt stresaţi şi înainte (tare multe lucruri de făcut pe ultima sută...) dar şi după (s-au adunat multe de făcut în perioada de concediu, am devenit mai zen şi vreau să iau lucrurile mai uşor, vai ce mult este până la următorul concediu etc.). Ce vă ajută cel mai mult pentru ca tranziţiile să fie mai line? Ce faceţi dvs. sau cei din jur pentru reducerea stresului?
 
Spune-ţi părerea!
Website Danis
Website Danis
Email
Email
Facebook Danis
Facebook Danis

Activităţile noastre de responsabilitate socială se desfăşoară prin Fundaţia Danis pentru Dezvoltare Managerială.

Website Fundaţia Danis
Facebook Fundaţia Danis


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Danis Consulting · Str. Nicolae Titulescu, nr. 2, ap 22 · Cluj-napoca 400420 · Romania

Email Marketing Powered by MailChimp