Copy

Show must go on

Ce am (mai) făcut ? 

Poate cel mai amplu program de la sfârşitul anului trecut a fost cele de dezvoltare a unei organizaţii româneşti. Programul, cofinanţat de B.E.R.D., a dus la construirea unei „infrastructuri de HR”, adaptată pentru nevoile actuale ale respectivei firme. Au fost multe discuţii cu angajaţii, cu administratorii, iar apoi un plan concret de acţiuni. Peste şase luni o să măsurăm şi rezultatele!
Am mai derulat astfel de programe în ultimii cinci ani şi „acreditarea” noastră de către B.E.R.D. a fost justificată - asta spun clienţii, nu noi! 
 

Ce urmează?

Aşa cum am observat anul trecut, a crescut mult nevoia firmelor de dezvoltare holistă, mai coerentă şi consecventă.
Fiindcă ne preocupă atât Dezvoltarea Organizaţională cât şi întregul act de conducere, lucrăm la câteva produse noi pentru construirea efectivă de „organizaţii sănătoase” (după cum zice Patrick Lencioni). Luna aceasta vom lansa produsul IRONMAN pentru lideri rezistenţi – un training interactiv şi aplicativ, urmat de follow-up. Abia aşteptăm să vedem efectele!

     

Voi ce părere aveţi?

Tema de discuţie pe care o propunem azi pleacă de la decizia recentă a CEDO privind dreptul unui angajator de a interveni când constată că angajatul foloseşte în interes personal timpul de lucru. Mai exact se referă la folosirea Internet-ului, Facebook, SMS şi alte suporturi de comunicare facilitate de tehnologia actuală. Până unde se poate vorbi de un drept legitim şi când începe intruziunea în viaţa privată?
Aţi avut astfel de experienţe? Ce se poate face?
 
Vă rugăm să ne scrieţi la office@danis.ro să începem un dialog. Eventual în timpul programului ?!

 
Spune-ţi părerea!
Website Danis
Website Danis
Email
Email
Facebook Danis
Facebook Danis

Activităţile noastre de responsabilitate socială se desfăşoară prin Fundaţia Danis pentru Dezvoltare Managerială.

Website Fundaţia Danis
Facebook Fundaţia Danis
Copyright © 2016 Danis Consulting, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp