Copy

Toamna managerilor

Ce am (mai) făcut?

După multe pregătiri, am început derularea programelor de Leadership în mai multe firme. Am văzut, din nou cum, pe lângă IQ, tot mai mult îşi face loc Emotional Inteligence şi cum Rezultatele bune nu se mai pot atinge fără Relaţii bune, construite şi urmărite în mod conştient de managerii valoroşi.
În aceeaşi măsură am constatat interesul firmelor pentru workshop-ul nostru de prezentare a conceptului de Economie Comportamentală – Decizii Iraţionale, subiect care se referă la partea imperfectă, umană, care completează raţionalitatea noastră. De fiecare dată participanţii au rămas pe gânduri...
 

Ce urmează ?

Urmează o perioadă intensă, cu multe cursuri prin ţară. Aşteptăm să vedem cum se vor desfăşura întâlnirile de tip Team Development şi ce vom mai învăţa pentru a le face cât mai de impact. Vorbind de invăţare, acum ne planificăm cursurile la care să participăm şi noi -învăţarea nu se termină niciodată!
 

Voi ce părere aveţi?

 
Sunt un bun manager? A fi bun manager presupune şi să ştii cum te văd cei din jurul tău şi măsura în care percepţia lor se suprapune peste propria estimare. Ne-am bucura să vă gândiţi puţin la asta şi, eventual, să ne spuneţi şi nouă: cum se poate afla opinia celorlalţi despre prestaţia noastră? Nu suntem curioşi să aflăm principii generale, de care e plin Internetul, ci lucruri concrete, experienţe pe care le-aţi avut şi care v-au ajutat (sau nu).

 
Spune-ţi părerea!
Website Danis
Website Danis
Email
Email
Facebook Danis
Facebook Danis

Activităţile noastre de responsabilitate socială se desfăşoară prin Fundaţia Danis pentru Dezvoltare Managerială.

Website Fundaţia Danis
Facebook Fundaţia Danis


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Danis Consulting · Str. Nicolae Titulescu, nr. 2, ap 22 · Cluj-napoca 400420 · Romania

Email Marketing Powered by Mailchimp