Copy

La început este R&D...  

Ce am (mai) făcut?

Fiindcă am lucrat destul de mult în ultimele luni la Studiul Anual, ediţia 9, o să îl menţionăm carezultat cu care ne mândrim. Am trimis mii de mail-uri şi am primit răspunsuri care, în scurt timp, vor fi integrate in Raportul de cercetare. Sunt multe lucruri interesante de descoperit, mai ales tendinţele înregistrate în ultimii 8 ani. Fiind firmă de Dezvoltare Organizaţională, am încercat să dăm şi explicaţii şi recomandări.
Un prim rezultat pe care l-am considerat interesant a fost răspunsul la întrebarea privind provocările cu care s-au confruntat organizaţiile în 2015. Pe locul întâi a fost calitatea forţei de muncă (41,2%). Dacă tendinţa se păstrează, ar trebui să ne îngrijorăm, nu?

Ce urmează ?

Aşa cum am remarcat în ultimii doi ani, cererea de programe de dezvoltare de echipă, serioase şi profesioniste, adesea vizând echipele de Top, este tot mai mare. Avem planificate întâlniri cu diverse echipe, toate interesante, prin diverse locuri din ţară şi chiar în străinătate. Ne-am pregătit mult pentru aceste sesiuni – chiar acum sărbătorim 10 ani de când am lansat programele de Team Development - şi ne bucurăm să vedem că eforturile au fost pe direcţia bună.

Voi ce părere aveti?

Ce dorim să vă întrebăm acum pleacă de la un cuvânt foarte des folosit în prezent – inovare. Firmele ar trebui să fie inovative şi persoanele ar trebui să fie inovative (chiar şi oraşele), alternativa fiind sumbră.
În ultima carte a lui Jim Collins, Great by Choice - o cercetare extrem de profundă – inovarea este privită cu oarecare rezervă. Nu că nu ar fi bună dar când se insistă devine periculoasă. Altfel zis, inovarea nu e bine să fie un scop în sine.
Cele două percepţii sunt oarecum opuse. Dumneavoastră ce ziceţi, aveţi exemple trăite, într-un sens sau altul? Ne-am bucura să le discutăm!

Vă rugăm să ne scrieţi la office@danis.ro să începem un dialog. 
Spune-ţi părerea!
Website Danis
Website Danis
Email
Email
Facebook Danis
Facebook Danis

Activităţile noastre de responsabilitate socială se desfăşoară prin Fundaţia Danis pentru Dezvoltare Managerială.

Website Fundaţia Danis
Facebook Fundaţia Danis


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Danis Consulting · Str. Nicolae Titulescu, nr. 2, ap 22 · Cluj-napoca 400420 · Romania

Email Marketing Powered by MailChimp