Copy


Nyt fra Tone of Voice Orchestra & Tinelise Væring

PODCAST GALORE
Og så lige et Living-the-Dream moment

View this email in your browser

Living the Dream / That Kind of Day
Med Tone of Voice Orchestra på Tønder Festival
Her kan man igennem vores datter Mercedes' linse se, hvordan vi i Tone of Voice Orchestra lige gik og følte os som stjerner for i alle fald én dag. Man kunne godt gå hen og vænne sig til det.:-)
Kære Arrangør

Herfra kører jeg Podcast Galore.

Jeg elsker at tale om det, der optager mig, og det har jeg i vid udstrækning fået lov til her det seneste halve år,  fordi jeg har været heldig at blive lukket inden for døren i en række forskellige podcastformater.
Her under deler jeg et udvalg, som man kan lytte med på, hvis man er sådan en, der lytter til podcasts og ikke har fået nok af mig på forhånd!

Alle 9 podcasts findes på stort set alle tænkelig platforme, så I kan altid finde dem via jeres favorit podcast-pusher-app, hvis ikke mine links er de rigtige for jer.1. På værkstedet 2022 (Prod. DR P2)

Den seneste og egentlige anledning til dette nyhedsbrev er, at jeg i sidste uge havde jeg besøg af Psykologiprofessor og Rektor for Kolding Designskole Lene Tanggaard, fordi jeg var gæst i  hendes programserie/podcast "På værkstedet" på/for P2, hvor Lene, i hendes egne ord, “hver uge åbner døren til en velkendt danskers kreative værksted" for at tale om, hvad der driver os.

Med mig som gæst handler det naturligvis om mit arbejde med at skrive sange.

LYT VIA DR.DK.Lyd

2.
POV-cast 2022 (Prod. POV-International, Dansk)
Tone of Voice Orchestra. Den snigende Verdenssucces
(Dobbelt interview)

Vi (Fredrik Lundin og jeg) var genstand for denne POV-cast, hvor journalist Jan Eriksen dykkede dybt ned i vores fælles bagkatalog. Anledningen var Tone of Voice Orchestra, men det handlede også om rejsen der til. Vores rejser hver især og de album, vi har lavet sammen over årerne.

Det var et af de der interviews, hvor journalisten har forberedt sig i en grad, så vi indimellem måtte tænke os grundigt om. Vi kom rundt om det hele, inkl. hvordan man egentlig samarbejder, når man kender hinanden så godt, at man nogen gange glemmer at være høflig…


LYT FRA SPOTIFY
LYT FRA APPLE PODCAST
LYT FRA SOUNDCLOUD


3. Performance Anxiety 2022 (USA, Prod. Marc Shea, sprog: engelsk)

Er en Amerikansk podcast som sikkert engang - for mere end 200 afsnit siden - har handlet om netop performance anxiety, men som i dag er en række herlige kunstnerinterviews.
Anledningen var Tone of Voice Orchestra, men emnet er mit musikalske liv, og min hele rejse fra guitar spillende hestepige til voksen kunstner med 13 albums under bæltet.

Jeg blev helt ærlig talt helt overrumplet over at Marc Shea havde lyttet sig tilbage i stablen af mine album. Han spurgte ind til (og spillede fra) både mine tidlige og sene udgivelser og de musikalske valg jeg har taget gennem livet.

Efter min en smule akavede introduktion af mig selv og Tone of Voice Orchestra, synes jeg sproget glider. Således var ikke kun stolt over invitationen og men over resultatet.


LYT FRA SPOTIFY
LYT FRA APPLE PODCAST


4. Sångarpodden 2022 (Svensk, prod. Chriz Bendz, Sprog: Svensk)

Chriz Bendz skriver selv om sin podcast “Sångarpodden för alla som gillar sång”
Chris har da også over en årrække interviewet svenske sangere og sangpædagoger om deres liv med stemmen og musikken.
Igen en af den slags samtaler, hvor man lige får stillet skarpt på nogen nuancer i ens musikliv, som man måske ikke sådan lige går og tænker over til hverdag. Og dejligt at få lov at nørde igennem med en ligesindet vedr. stemmen.

LYT FRA SOUNDCLOUD

5. Min Tone i Livet  2020 (Prod. Frederikberg Bibliotek)

En Podcast i lomme format. Afsnittene er nemlig bare 5 til 8 minutter. Gæsterne der både er “almindelige” fredriksbergborgere og kunstnere, der alle fortæller om et stykke musik, der har en særlig plads i hovedpersonens hjerte.

Mit sangvalg var Monica Zetterlund & Bill Evans, Come Rain Or Come Shine.


LYT FRA WEBSITE


6. Rock Historier med Klaus Lynggaard og Henrik Queitsch
Gæstebud#8 2019 (Prod. Hearbeats)

Legendarisk podcast med musik og røverhistorier fra rocken i dens bredeste forstand.
Det var bare så hyggeligt at få lov til at spille noget af den musik, der har formet mig for disse to totalt respektindgydende veteraner.

Desyntes vist heldigvis også, det var en god dag,  i og med man i deres shownotes kan læse: “Det var både fornøjeligt og illuminerende, at byde den skrappe sanger/sangskriver Trinelise Væring velkommen i gæstestolen hos ‘Rockhistorier’.


LYT FRA HEARTBEATS WEBSITE

7. The World Fusion Show” Ep #122 (dobbelt-interview)
(
USA, Prod. Derrek Jordan. Sprog: engelsk) 

Fredrik og jeg er the featured guests i dette amerikanske TV, podcast og Youtube-format, som Derrik Jordan har kørt gennem en årrække.

Temaet er det ny album m. Tone of Voice Orchestra. Vi lavede interviewet over Zoom. YouTube udgaven også den sjoveste, fordi der er billeder med.

Derrik skriver selv om programmet: “They love a good groove but what really sets them apart is their very strong songwriting (...)  Enjoy this remarkable and very creative band.”


SE PÅ YOUTUBE

LYT FRA SOUNDCLOUD

8. The Phil Thomas Reviews Podcast (UK, Sprog: engelsk )

Denne podcast er ikke en, hvor vi selv er med, men det er et podcastformat, der som titlen indikerer anmelder album i lyd, og det giver jo rigtig god mening, når man netop anmelder musik, derfor har jeg taget det med her.  Emnet er selvfølgelig Tone of Voice Orchestra the album:-) og Phil Thomas er ret begejstret, tør jeg godt sige.


LYT FRA PODBEAN/WEBSITE
Og så er der jo den sidste podcast og det er jo min egen podcast:


9. Værings Værksted - en podcast om sangskrivning.
9 episoder. (2018/19)


Podcast for podcast, sang for sang - fortæller jeg om arbejdet med tekst og musik, fra første skitse til den færdige indspilning af sangene på mit  2018 album ”Du går ind ad en dør”. Hvis man kender den Amerikanske podcast Song Exploder, er det ca. det format.

LYT FRA SPOTIFY
LYT FRA APPLE PODCAST
LYT FRA WEBSITE
LYT FRA SOUNDCLOUD
Koncerter lige om hjørnet:

Tors. 3. nov. Odense, Musikhuset Dexter kl. 20
Fred. d. 4 nov. Ballerup, Baltoppen kl. 19.30

Lørd. d. 12. nov. Birkerød, Mantziusgården kl. 20 AFLYST
Det er mega nederen for at sige det lige ud, men deres ombygning af stedet er blevet forsinket, så der er ingen scene vi kan spille på. Koncerten bliver forsøgt flyttet til en gang i foråret.


Billederne herunder, er taget på Tønder Festival Fotos: Josefina Edensvärd.

TOVO on Instagram
TOVO on facebook
TOVO web


Dem der er nået sååå langt fortjener næsten en præmie!
Kærlig hilsen Trinelise Væring & Tone of Voice Orchestra.


Our mailing address is:
wordforword@vaering.com

Copyright © 2022 Word for Word Records, All rights reserved. 


This email was sent to <<Email>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
wordforword records · Puggaardsgade 10 st.tv · Copenhagen 1573 · Denmark

Email Marketing Powered by Mailchimp