Copy

Nyt fra Trinelise Væring og Tone of Voice Orchestra

View this email in your browser
Kære Arrangør

I dette nyhedsbrev

Tone of Voice Orchestra:
  • Danish Music Awards: Årets Vokaljazzudgivelse gik til Tone of Voice Orchestra
  • Radioeventyr. Tone of Voice Orchestra nåede ud til 25 lande.
  • Tak for sidst
  • Fang Tone of Voice Orchestra i Kolding 10. marts
Trinelise Soul-O
  • 2 nye album på vej.
Først skal jeg jo lige have sagt Godt Nytår, (nu jeg ikke nåede det med glædelig jul) og ikke mindst, tak fordi I hænger på.

Danish Music Awards: Årets Vokaljazzudgivelse

Vi fik sgu en DMA! Vi var nomineret i hele 4 kategorier. De andre tre var DMA-roots kategorier, og der havde vi nok egentlig tænkt, at det var sandsynligt, vi ville vinde noget. Som I kan se af billedet, troppede vi også talstærkt op til DMA-Roots festen. Den var også god, men vi komme ikke hjem med metal.
Det gjorde vi så tilgengæld til DMA-jazz prisfesten et par uger senere. Der havde vi så vurderet, at det var udelukket, vi ville vinde, så vi var kun 3, der tog turen til Århus. Og hvad kan man lære af det? At man kan ikke spå om fremtiden, som min far altid sagde. Nu er vi naturligvis pavestolte og synes det føles så "naturligt":-)
“Remarkable”
Det har været det vildeste år for Tone of Voice Orchestra. Hver gang, vi googlede os selv i foråret, dukkede der en ny begejstret anmeldelse op fra et nyt sted i verden.
Ord som “exeptional”, “original”, “Impressive”, “Creative” “refreshing”, “marvelous”, “astounding”, “remarkable” er regnet ned over os.
Selv henover sensommeren og det tidlige efterår dukkede der jævnligt anmeldelser op. Senest fra magasinet Jazz Podium, der skrev, at vi "transcenderer tid, verdener og genrer som en brusende (rund)dans af tidløst overbevisende mangfoldighed og livlig intensitet"  (als rauschendem Reigen von Zeitlos bezwingender Vielfalt und lebendiger Intensität.”

 

På samme playliste som Gillian Welch, Loretta Lynn og Dr. John.
 

Her henover efteråret har jeg arbejdet på, at få os ud i æteren, så folk ikke bare ku' læse om os, men også høre os.
Vi har nået æteren i ikke mindre end 25 lande. Noget af det vi er stoltest over er BBC 3, og så en hel masse Amerikanske College og Community radios. Det er godt nok fedt, at se sig selv på den samme playliste som Gillian Welch, Loretta Lynn og Dr. John.
OG det er sjovt at forestille sig, hvordan vi strømmer ud af bilradioen et sted i Montana eller Israel, Australien eller Italien. Når programmerne har været tilgængelig for efterfølgende streaming, har vi ind imellem lyttet med og hørt os introduceret på tjekkisk, polsk, hebraisk, portugisisk, spansk osv. 


Tak for sidst:
Nogen af jer har vi mødt rundt omkring til koncerterne i efteråret.
Her er stemning fra Koncerterne i Odense og på Baltoppen, hvor I kan se, at vi havde en masse unge musikere fra
Ballerup musik- og kulturskole og Egedal Musik- og Kulturskole med på scenen og spille med os i en gigant udgave af "Heartless". Vi havde lavet en workshop med dem om eftermiddagen og det betød, at vi fx. ku' føje olietønder og blokfløjte til vores i forvejen store instrumentarium.


Coming up: Koncert og single.

Her i årets første kvartal kan I regne med en uden-for-nummer-single fra Tone of Voice Orchestra. 
Bor I i nærheden af Kolding kan I sørme også komme til koncert:
10. marts Godset, Kolding. Billetter


Kan I ikke vente er der live-videoer på vores Youtube Kanal
Trinelise Soul-O

Endelig endelig er der ved at ske noget på den front. Ikke for at klage, men TOVO har jo suget alt min opmærksomhed, og det er først nu, jeg er ved at være dér, hvor jeg kan rykke på mine "egne" ting. Men når jeg først rykker..... ja så kommer det i stimer. Jeg er nemlig i gang med at indspille hele to ny album i eget navn.

Dansksproget album
Derfor kan I regne med, at der kommer nye singler med det, jeg kalder mit "eget" orkester. Det er det samme orkester, jeg
indspillede mit 2018 album Du går ind ad en dør sammen med. Vi har indspillet et halvt album. Mens jeg leder efter tid og head space til at lave den anden halvdel, sender vi i løbet af foråret et par sange i forvejen, så I kan mærke, at der er noget godt på vej.

Engelsksproget album
I slutningen af marts rejser jeg til Vancouver og indspiller et engelsksproget album sammen med producer John Raham, som jeg også arbejdede med på Du går ind ad en dør. Den gang kom han til København. Nu tager jeg i stedet turen den anden vej, og indspiller med et canadisk hold. Det glæder jeg mig vildt til. Bare at rejse afsted med min guitar og forsøge at give lidt mere slip på det hele og bare se hvad der sker med mine sange.
En del af de sange, jeg skal indspille, stammer fra den portion sange, jeg skrev under covid. Sange hvis tilblivelse jeg har dokumenteret i V(ideo)-loggen Værings Værksted. Således kan I varme op med, at lære sangene at kende allerede nu, hvis I er til den slags behind-the-scenes materiale.
I kan finde hele serien af V-logs på min Youtube kanal.
Her under ligger afsnit 2 af 4 vedr. sangen "Letter to My Younger Selves"
Værings Værksted - en videodagbog om sangskrivning.
Letter to My Younger Salves / Dag 2
Mere Trinelise Væring på:
 INSTAGRAM

 FACEBOOK
WEBSITE (ny hjemmeside kommer snart)

TRINELISEVÆRING YOUTUBE CHANEL  
TRINELISE VÆRING ON SPOTIFY


Our mailing address is:
wordforword@vaering.com

Copyright © 2022 Word for Word Records, All rights reserved. 


This email was sent to <<Email>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
wordforword records · Puggaardsgade 10 st.tv · Copenhagen 1573 · Denmark

Email Marketing Powered by Mailchimp