Copy
Wordt deze nieuwsbrief niet goed weergegeven? Klik hier.

De eerste Puur Hoorn nieuwsbrief is een feit! In deze nieuwsbrief vind je informatie over het nieuwe duurzaamheidsprogramma Puur Hoorn 2.0 en onze nieuwe, interactieve website. Scrol dus snel naar beneden voor meer informatie of neem meteen een kijkje op www.puurhoorn.nl. 


De gemeente Hoorn stelt de komende vier jaar 1,8 miljoen euro beschikbaar voor het nieuwe duurzaamheidsprogramma Puur Hoorn 2.0. Dat heeft de gemeenteraad vorige maand besloten. De ambitie van Puur Hoorn is groot, de eindbestemming duidelijk: een klimaatneutrale stad in 2040. Met het nieuwe duurzaamheidsprogramma zetten we vol in op het in beweging brengen van onze stad. Dit doen we samen met inwoners, ondernemers, stichtingen, verenigingen en instellingen. Want alleen door de handen ineen te slaan bereiken we onze ambitie.

Benieuwd naar het nieuwe programma? Klik dan hier. Of bekijk een samenvatting in de vorm van een infographic.
 

Afgelopen week zijn we gestart met de nieuwe campagne van Puur Hoorn. Deze campagne heeft niet alleen tot doel bewoners informeren maar juist ook activeren om energiebesparende maatregelen te nemen of energie op te wekken. Onderdeel van deze campagne is onze vernieuwde website dus neem snel een kijkje. De nieuwe website is namelijk echt Puur Hoorn: interactief, inspirerend en vernieuwend!

Ook komt Puur Hoorn deze campagneperiode naar je toe! Zo stonden we afgelopen zaterdag 20 juni in de binnenstad met onze eigen Puur Hoorn tuktuk om onze inwoners te informeren en te activeren. Wil je weten wanneer je de tuktuk weer ergens kan treffen? Hou dan onze website in de gaten.

Puur Hoorn geeft ook tijdens de nieuwe communicatiecampagne weer mooie prijzen weg aan mensen die bereid zijn om te besparen op energie, gas en water. Vul dus snel de bespaartest in, bekijk wat jij kunt besparen en maak kans op een gratis set zonnepanelen!
Heb je spullen over die je niet meer gebruikt en wil je die weggeven? Ben je op zoek naar een duurzaam product? Of wil je een collectieve inkoopactie organiseren? De vernieuwde website kent een vraag en aanbod gedeelte waar slimme deals kunnen worden gesloten.
 

Zonder de hulp van inwoners, bedrijven, stichtingen, verenigingen en instellingen lukt het ons niet om in 2040 klimaatneutraal te zijn. We zetten ons daarom actief in om bewustwording en energiebesparing te stimuleren. Goede voorbeelden helpen om anderen te inspireren. Ben of ken jij inwoners, bedrijven, stichtingen, verenigingen of instellingen in de gemeente Hoorn die ook op deze pagina thuis horen? Laat het ons weten zodat diegene ook een plekje op de Puur Hoorn website kan krijgen!
 
  
 

Vorig jaar hebben we 3 duurzame prijzen weggegeven aan bezoekers die onze bespaartest hebben ingevuld. Ook dit jaar maak je weer kans op verschillende duurzame prijzen. Dit waren de winnaars van vorig jaar:

Puur Hoorn 2015 | Design: Devani Creative

Zelf bepalen hoeveel mail je krijgt en wanneer? Ga naar 'Mijn nieuwsbrief'
Wil je je direct afmelden? Klik dan hier.