Copy
Notícies i activitats de la Unitat de Comunicació de la Ciència de la URV  |  Veieu aquest correu al web

ComCiència


Us convidem al nou cicle: Parlem de Ciència i Castells

Dijous, 26 de maig a les 19.00 als jardins del Teatre Metropol de Tarragona, comença el nou cicle divulgatiu amb una conversa sobre la química del fet casteller

Parlar sobre castells des d’una disciplina científica en un ambient distès i participatiu. Aquest és l’objectiu del cicle de converses que comença aquest dijous a les 19h als jardins del Teatre Metropol de Tarragona i que cada setmana fins el 30 de juny mostrarà quina relació tenen diferents disciplines científiques com la química, turisme, arquitectura, història de l’art, psicologia o medicina amb els castells. I serà a partir de converses que investigadors o investigadores de la Universitat i experts en cada àmbit mantindran amb el periodista casteller Carles Cortès i en la què també s'espera la participació del públic.

  • Dijous, 26 de maig a les 19.00 "Castells amb química" amb la investigadora Marta Calull, per tal de descobrir la química que envolta el fet casteller. Es pot trobar als cascos, a les camises, ajuda a saber quin és el millor moment per hidratar-se durant una actuació castellera o serveix per purificar l’aire que es respira en un local d’assaig.
 
  • Totes les xerrades es faran als jardins del Teatre Metropol.

Trobareu tota la informació: Cicle ciència i castells
Facebook
Twitter
Website
Email
© 2022 ComCiència, Unitat de Comunicació de la Ciència de la Catalunya Sud, Tots els drets estan reservats.