Copy
 Kairos Nieuws 2017
Online lezen

Welkom bij Kairos Nieuws

Leuk dat je het Nieuws van KairosMassage praktijk volgt!

Je krijgt deze omdat je genoten hebt van een heerlijke massage, leuke cursus of interessante presentatie. Of op een andere manier hebt laten merken dat je waardering hebt voor wat ik doe.  

In deze Nieuws:

  • Workshop handmassage AMC
  • Cursus hand- of voetmassage voor partner of mantelzorger
  • Presentatie  Akademie voor Massage en Beweging
  • Mijlpaal voor Netwerk Massage bij Kanker
  • Mis hem niet: de Lenteaanbieding!
 

Ik vind het leuk om mijn nieuws met je te delen. Waar zou jij meer over willen weten?


Veel leesplezier!

Workshop handmassage AMC

In april 2015 is door Marijke Kolkman en Lisette van Kuijck in 2 sessies een workshop handmassage gegeven aan gastvrouwen (vrijwilligers) die o.a. werkzaam zijn op verpleegafdelingen in het Academisch Medisch Centrum.
Lees verder
Cursus Hand- of voetmassage
voor Partner/Mantelzorger


Tijdens mijn massages in het AMC heb ik gemerkt dat partners en mantelzorgers naar manieren zoeken om hun geliefde te kunnen ondersteunen en dicht bij hen te zijn. Dat is niet meer vanzelfsprekend omdat er zoveel veranderingen zijn en er zoveel te regelen valt .Een eenvoudig te leren massage, die met liefdevolle aandacht en aanraking wordt gegeven, ondersteunt en verzacht en laat jou en je partner weer in contact komen met dat waar het om gaat: verbinding.

In 2 avonden of middagen ervaar je zelf wat deze massage met je doet en leer je deze fijne massage toe te passen.
Meer informatie en aanmelden
Presentatie Akademie voor Massage en Beweging

Wat was het leuk om weer terug te zijn op de Akademie voor Massage en Beweging.

In 2012 ben ik daar afgestudeerd als massage therapeut en nu, vier jaar later, mocht ik voor 2 groepen 1e jaars  een presentatie over massage bij kanker geven.

Mijn persoonlijke ervaringen met kanker en massage, hoe ik er toe gekomen ben om de speciale training hiervoor te gaan doen, wat er voor nodig is om deze massage op een verantwoorde manier te geven, wat het verschil is met een “gewone” massage, contra- indicaties en nog veel andere vragen kwamen aan de orde.

De reacties van de studenten en docente waren lovend: inspirerend, persoonlijk en kwetsbaar, verhelderend. Een waardevolle aanvulling.

Wat mij het meest raakte bij de studenten was hun eerlijkheid over hun angst en onzekerheid om mensen met de ziekte kanker te masseren. En hun openheid over eigen ervaringen met naasten die door kanker geraakt zijn.

Er waren tranen, er was humor, er was een stevige  discussie, er was openheid en respect. Dank jullie wel.

Graag tot een volgende keer!

Een mooie mijlpaal voor Netwerk Massage bij Kanker        

Alle leden van het KwaliteitsNetwerk Massage bij Kanker zijn opgenomen in de Verwijsgids Kanker als betrouwbare samenwerkingspartners in het geven van verantwoorde massages aan mensen die leven met de ziekte kanker.
 
 
 

In november 2016 lanceerde Kankercentrum Nederland (IKNL) deze digitale gids. Het is de eerste landelijk dekkende sociale kaart voor aanvullende zorg- en begeleidingsmogelijkheden bij kanker.
De gids biedt een handig overzicht van individuele zorgverleners, organisaties en zelfhulpprogramma’s. Patiënten en naasten kunnen de Verwijsgids Kanker rechtstreeks raadplegen.

Ik ben er trots op dat  ik als lid van het netwerk massage bij kanker in deze gids te vinden ben.
mijn registratie in de verwijsgids en het persbericht

Lenteaanbieding:

Relax & Refresh

van €45,- voor  €38,50
Copyright © 2017 Kairos Massage, All rights reserved.


Je staat op de mailinglist van Kairos Nieuws.
Update je gegevens via deze link of, als je geen interesse meer hebt kun je hier uitschrijven
Email Marketing Powered by Mailchimp