Copy
View this email in your browser

BAS ZAKEN

8 december 2016

AANMELDEN AFMELDEN

Afgelopen dinsdag was er dan weer de Sambassodag. Deze dag mag inmiddels wel dé dag genoemd worden voor de reisretail! Alle aandacht deze dag staat in het teken van de reisagent. Waar vind je dat verder nog...

Verslag Frank Radstake
Powerpointpresentatie beschikbaar


Op de Sambassodag gaf Frank Radstake van ANVR aan de aanwezigen een heldere uitleg over de veranderingen die op handen zijn door de nieuwe Europese Richtlijn Pakketreizen. Als gevolg van deze richtlijn is er nu een nieuwe Wet op de Reisovereenkomst in de maak.
In workshops zal ANVR de komende maanden dieper ingaan op de materie rondom de uitvoer van de nieuwe wet. De door Frank gebruikte Powerpointpresentatie is hier als pdf-document beschikbaar.

Samenwerking Qenner
Accommodatietabel vernieuwen

Op de Sambassodag hebben wij kenbaar gemaakt dat wij een samenwerking aangegaan zijn met Qenner voor het gezamenlijk opzetten en onderhouden van een accommodatietabel. Qenner heeft al een enorme ervaring, maar was ook zoekende naar een samenwerking om dit verder uit te zetten. Helaas hebben wij moeten constateren dat de oorspronkelijke keuze voor de Pyton LSPA tabel niet conform de verwachtingen is verlopen.
Aan de nieuwe samenwerking met Qenner gaan wij hoge prioriteit geven, zodat we snel aan de slag kunnen met deze nieuwe accommodatietabellen. Hieruit volgen meer mogelijkheden als uitgebreidere statistieken, meer informatievastlegging van de accommodaties, verbeterde dossier-inleesmogelijkheden en natuurlijk het vernieuwen van Vakantiewaarderingen. Ook met dat laatste onderdeel zien wij mooie samenwerkingsmogelijkheden met Qenner.

Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
E-mail
E-mail
Copyright © 2016 Fadiro BV, All rights reserved.