Copy
Geen afbeeldingen? Bekijk deze e-mail in je browser
Beste *|TITLE|* *|SURNAME|*,

Onderstaand hebben we weer belangrijke nieuwsitems voor u geselecteerd! Wenst u meer informatie of heeft u vragen, neem gerust contact met ons op!
 

Uw producten langer vers!

Onlangs heeft Perfon B.V. geïnvesteerd in een laserperforeermachine. Hiermee kan de BOPP folie voorzien worden van laserperforatie. Waarom laserperforatie? Met deze verpakkingsfolies kan een gecontroleerde atmosfeer worden gecreëerd voor bijvoorbeeld aardappelen, groenten en fruit. Door middel van deze perforatie wordt een juiste balans bereikt tussen zuurstof en kooldioxide. Hierdoor raakt het product als het ware in “slaap” en blijft het langer houdbaar. Lees meer..  

Biobased verpakkingen nu ook voor tijdschriften

Een folie die zowel geschikt is voor onze circulaire economie als gebaseerd op planten (fossiel-arm) wordt nu ingezet om tijdschriften te verpakken.
Deze op suiker gebaseerde polyethyleen is 100% recyclebaar en draagt bij aan het terugdringen van de impact van broeikasgassen op het milieu. Door het gebruik van hernieuwbare materialen wordt tot 2,15 ton atmosferisch CO2 gebonden per ton groene PE. Lees meer..

Bag2Bag

Oplossing voor Mosh Moah

Stagiaire Linda Denissen, student Food Packaging aan de HAS Hogeschool, is samen met Oerlemans Packaging en de afdeling R&D tot een oplossing gekomen voor het MOSH MOAH probleem. MOSH en MOAH zijn minerale oliën die vanuit karton in levensmiddelen kunnen migreren en hierdoor schadelijk zijn voor de gezondheid. Lees meer..

Beurskalender

12-14 april 2016
Empack, Utrecht, stand G202

14-16 juni 2016
Greentech, Amsterdam, stand 10.101

29 juni - 1 juli 2016
Öga, Koppigen
Oerlemans Packaging:

 
 

      
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
LinkedIn
LinkedIn
Copyright © 2016 Oerlemans Plastics B.V.

Oerlemans Plastics B.V.
Kleibergsestraat 4
NL-4265 GB  GENDEREN

afmelden   wijzig voorkeuren