Copy
Geen afbeeldingen? Bekijk deze e-mail in je browser
Beste *|TITLE|* *|SURNAME|*,

Voor u hebben wij het belangrijkste verpakkingsnieuws geselecteerd. Wenst u meer informatie of heeft u vragen, neem gerust contact met ons op!

Powderpack nonwoven


Oerlemans’ Powderpack NW is een speciaal vervaardigde buisfolie voor het automatisch verpakken van uw zeer fijne en poedervormige producten. Omdat de buisfolie is voorzien van een ademende maar stofdichte strook kan ontluchting plaatsvinden en blijft het product in de verpakking. Lees meer..
 

Nieuwe coextruder Plasthill

Een state of the art machine van Windmöller & Höllscher waar prachtige producten vanaf komen. Op deze nieuwe machine worden innovatieve 5-laags folieproducten ontwikkeld en geproduceerd. Een nieuwe markt komt hiermee binnen handbereik. Waarom 5-laags? Lees meer..

Stofdichte blokbodem- en ventielzakken

Nieuw in het programma zijn de stofdichte ventielzakken, speciaal voor het verpakken van poedervormige producten (zoals specerijen, voedingsmiddelen, en meststoffen). Een ‘all-over’ verlijming voorkomt het ontsnappen van elk product. De zakken kunnen via het ventielstuk automatisch of handmatig worden afgevuld. Hierbij worden blokvormige zakken gevormd die uitstekend zijn te palletiseren. Voor meer info neem contact op met Vera de Winkel

Bag2Bag

Closed loop bag2bag

Sabic, Morssinkhof Rymoplast en Fardem Packaging hebben op 29 september jl. het startsein gegeven voor hun closed-loop samenwerking waarbij van een plastic zak weer een nieuwe plastic zak wordt gemaakt. Lees meer..

Beurskalender

18 en 19 november 2015
ExpoSE, Karlsruhe

25 en 26 november 2015
Empack, Brussel

19 en 21 januari 2016
Sival, Angers
Oerlemans Packaging:

 
 

      
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
LinkedIn
LinkedIn
Copyright © 2015 Oerlemans Plastics B.V.

Oerlemans Plastics B.V.
Kleibergsestraat 4
NL-4265 GB  GENDEREN

afmelden   wijzig voorkeuren