Copy
Geen afbeeldingen? Bekijk deze e-mail in je browser
Beste *|TITLE|* *|SURNAME|*,

Onderstaand hebben we weer belangrijke nieuwsitems voor u geselecteerd! Wenst u meer informatie of heeft u vragen, neem gerust contact met ons op!
 

Draagtassen wetgeving per 1-1-2016

In tegenstelling tot de berichten die afgelopen week op internet zijn verschenen, gaat de regelgeving voor plastic draagtassen per 1 januari 2016 gewoon in. Het ministerie van infrastructuur en Milieu heeft ons dat in een persoonlijk gesprek met directeur Joan Hanegraaf bevestigd. Ons advies aan alle draagtassenspecialisten: .....

Webshop verpakkingen

De online verkopen stijgen nog steeds. In december worden er weer vele online bestellingen verzonden. Kunststof webshop verpakkingen produceren we al vanaf 5.000 stuks met eigen naamopdruk. Uit voorraad leverbaar hebben we voor u zowel onbedrukte als neutraal bedrukte webshop verpakkingen. Wilt u een overzicht van ons voorraadassortiment, neem gerust contact met ons op! 

Bag2Bag

Stazakken

Nieuw! In het winkelschap worden producten steeds vaker gepresenteerd in stazakken. De wijze van verpakken geeft een sublieme uitstraling aan uw product! De stazakken zijn uitvoerbaar met zippersluiting. Meer weten? Neem contact op met Gert-Jan van Baardwijk of klik hier voor meer productinformatie.

Award OPACK

Tijdens de Polymer innovation day op 3 november jl. is door een 7-koppige jury de PRIMA ondernemen award uitgereikt. Oerlemans Packaging heeft de hoofdprijs kregen voor haar inspanningen op het gebied van MVO binnen haar 5 dochterondernemingen. MVO en de klantdialoog is de gedeelde visie die ook duidelijk in de dagelijkse praktijk zichtbaar is. De jury gaf aan dat MVO in onze genen zit. Een mooier compliment kunnen we niet krijgen!
 
Beurskalender

18 en 19 november 2015
ExpoSE, Karlsruhe

25 en 26 november 2015
Empack, Brussel

19 en 21 januari 2016
Sival, Angers
Oerlemans Packaging:

 
 

      
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
LinkedIn
LinkedIn
Copyright © 2015 Oerlemans Plastics B.V.

Oerlemans Plastics B.V.
Kleibergsestraat 4
NL-4265 GB  GENDEREN

afmelden   wijzig voorkeuren