Copy
Nieuwsbrief uitgave nr.5 - november 2016
Beste lezer,

Je leest nu de vijfde nieuwsbrief van FitSupport. Via deze nieuwsbrief houden wij jou op de hoogte van belangrijke ontwikkelingen binnen FitSupport. Op onze Facebookpagina staan ook de laatste nieuwtjes.

Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben, dan kun je een e-mail sturen naar één van onderstaande e-mailadressen. Uiteraard kun je ook telefonisch contact met mij opnemen.

Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten bij één van de bootcamps of andere activiteiten van FitSupport - Gezond in beweging!.

Met vriendelijke sportgroet,

Dennis Bierling
M - 06-48750513
E - dennis@fit-support.nl

Voor administratieve vragen stuur je een e-mail naar: administratie@fit-support.nl

HEB JE JE NOG NIET AANGEMELD? DOE HET DAN NU SNEL!

Noteer in je agenda: 25 november uit eten!
 
We zijn van plan om op vrijdagavond 25 november aanstaande met zijn allen een hapje te gaan eten in de stad. Het is een leuke manier om elkaar wat beter te leren kennen, hoe we zijn buiten onze sportkleding om!

Het evenement staat hier op Facebook. Stuur een e-mail naar dennis@fit-support.nl met je naam en telefoonnummer om je aan te melden.
  • Deelname is voor eigen rekening.
  • Kosten € 30,00 (inclusief eten en frisdrank).
  • Verzamelen om 19:00 uur (locatie Restaurant Vrijdag in Deventer).
  • Drie uur tafelen, het etentje is om 22:00 uur afgelopen.
Maak ook kennis met de Sandbag Workout!
 
Vanaf 14 september zijn we gestart met een nieuwe les buiten de reguliere bootcampsessies om: Sandbag Workout. Het trainen met een sandbag heeft heel veel voordelen. De kosten zijn slechts € 10,00 per maand.

Ga naar: meer informatie of het aanmelden voor een proefles.
 
Samen Sporten - Aanmeldactie
 
Wil je iemand meenemen naar de bootcamp om gezellig samen te sporten? Maak dan gebruik van onze aanmeldactie. Breng je een nieuw lid aan en heb je zelf een 12 maanden abonnement (€ 17,00 per maand), dan krijg je één maand cadeau. De actie is niet geldig wanneer je een maandabonnement hebt.
Wijziging locatie wintertraining bootcamp
 
Vanaf 27 oktober trainen we donderdagavond bij het Borgelerbad. De normale locatie, bij het IJsselhotel, is onverlicht en dus niet veilig. Bij het Borgelerbad hebben wij wel goed verlichte looppaden zodat er erg prettig gesport kan worden. Op een nader te bepalen datum in februari 2017 trainen we weer bij het IJsselhotel.
Voor leden van FITSUPPORT geldt een FIT-tarief
 
FitSupport werkt al enige tijd samen met LODICAAS Online Communicatie, een vakkundig en betrouwbaar online communicatiebureau. Zij denken met je mee en maken duidelijke afspraken. Zoek je een enthousiaste en deskundige partner op het gebied van online communicatie? Neem dan gerust eens contact op met Lodi Meijer (06-10870203).

Voor leden van FitSupport geldt een speciaal FIT-tarief. Nog een reden om je online communicatie in shape te houden bij LODICAAS Online Communicatie!
Aanmelden op de nieuwsbrief
 
Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen bij FitSupport? schrijf je dan in op onze nieuwsbrief!
© 2016 FitSupport - Gezond in beweging!

unsubscribe from this list 

Email Marketing Powered by Mailchimp