Copy
Nieuwsbrief uitgave nr.7 - januari 2017
Beste lezer,

Je leest nu de zevende nieuwsbrief van FitSupport. Via deze nieuwsbrief houden wij jou op de hoogte van belangrijke ontwikkelingen binnen FitSupport. Op onze Facebookpagina staan ook de laatste nieuwtjes.

Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben, dan kun je een e-mail sturen naar één van onderstaande e-mailadressen. Uiteraard kun je ook telefonisch contact met mij opnemen.

Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten bij één van de bootcamps of andere activiteiten van FitSupport - Gezond in beweging!.

Met vriendelijke sportgroet,

Dennis Bierling
M - 06-48750513
E - dennis@fit-support.nl

Voor administratieve vragen stuur je een e-mail naar: administratie@fit-support.nl
FITSUPPORT WENST IEDEREEN EEN GELUKKIG EN GEZOND 2017!
Be fit in the summer!
 
Vanaf 15 januari starten we met een leuke actie voor nieuwe bootcamp-leden:
Be fit in the summer!

Bij aanmelding voor een 12 maanden abonnement krijg je eenmalig 1 maand korting en betaal je in totaal € 187,00 in plaats van € 204,00.

Bij aanmelding voor een maandabonnement, krijg je eenmalig 14 dagen korting en betaal je de eerste maand € 10,50 in plaats van € 21,00.

Deze actie is geldig tot 1 april 2017.
Instagram

Sinds kort is FitSupport ook op Instagram te vinden. Volg ons op Fitsupport0570 voor leuke foto’s en filmpjes.
Nieuw: Power training
Één van de diensten van FitSupport is Personal Training. Vanaf januari 2017 bieden wij, naast Personal Trainingsessies, ook Power Training aan. Het belangrijkste verschil met Personal Training is de duur: een training duurt bij Power Training geen zestig, maar dertig minuten. Ideaal dus voor drukke mensen die weinig tijd vrij kunnen maken, maar toch graag aan de conditie willen werken. Net als bij Personal Training is de locatie door jou zelf te kiezen (mits binnen Deventer).

Bij Power Training gaan we na een kleine warming up bezig met jouw eigen doelstelling. De trainingsessies worden gegeven door Dennis Bierling.

Wil je meer informatie over Power Training? Vraag dan geheel vrijblijvend informatie per mail: dennis@fit-support.nl
Olympia overgenomen door Fitlife4U

In het verleden mochten de leden van FitSupport voor € 10,00 onbeperkt sporten in het sportcentrum Olympia beweegcentrum. Met ingang van 1 december jl. heeft Sport & Fitnesscentrum Fitlife4U Olympia overgenomen. De nieuwe tarieven zijn ons op dit moment nog niet bekend. We raden je aan contact op te nemen met Sport & Fitnesscentrum Fitlife4U als je meer informatie wilt, FitSupport maakt geen onderdeel uit van Fitlife4U.

Het verzamelpunt voor de bootcamp op dinsdagavond is overigens ongewijzigd, alleen verzamelen we nu onder de overkapping van Fitlife4U!
Aanmelden op de nieuwsbrief
 
Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen bij FitSupport? schrijf je dan in op onze nieuwsbrief!
© 2017 FitSupport - Gezond in beweging!

unsubscribe from this list 

Email Marketing Powered by Mailchimp