Copy
Nieuwsbrief uitgave nr.1 - maart 2015
Beste lezer,

Je leest nu de eerste nieuwsbrief van FitSupport. Via deze nieuwsbrief, die twee keer per maand wordt verstuurd, houden wij jou op de hoogte van belangrijke ontwikkelingen binnen FitSupport. De informatie staat grotendeels ook op onze geheel vernieuwde website (www.fit-support.nl).

Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben, dan kun je een e-mail sturen naar één van onderstaande e-mailadressen. Uiteraard kun je ook telefonisch contact met mij opnemen.

Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten bij één van de bootcamps of andere activiteiten van FitSupport - Gezond in beweging!.

Met vriendelijke sportgroet,

Dennis Bierling
M - 06-48750513
E - dennis@fit-support.nl

Voor administratieve vragen stuur je een e-mail naar: administratie@fit-support.nl

FitSupport gaat per 1 april 2015 zelfstandig verder!

Sinds 2012 zijn wij actief onder de vlag van de landelijke organisatie OutSport. De automatische incasso van de abonnementsgelden werd dan ook altijd door Outsport verricht. Met ingang van 1 april 2015 gaan wij zelfstandig verder. Dit houdt in dat wij ook zelf de contributie incasseren van jouw bankrekening.

Heb jij vragen over de automatische incasso of andere administratieve handelingen? Stuur dan een e-mail naar administratie@fit-support. Wij doen er alles aan om de overgang zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Nieuwe website met agenda online!

Met ingang van 15 maart 2015 is de nieuwe website, die samen met LODICAAS online communicatie is ontwikkeld, online. Op de website vind je niet alleen alle informatie over onze diensten, maar ook een uitgebreide agenda. Deze agenda wordt continu bijgewerkt. Alle tijden, locaties en andere belangrijke informatie over bootcamps en andere activiteiten staan daar vermeld. Houd deze agenda in de gaten!
Nieuwe startlocatie op zaterdag 4 april 2015
Van oudsher starten wij op zaterdagmorgen altijd bij Run2Day aan de Nieuwstraat 37. Aangezien het aantal deelnemers om uiteenlopende redenen altijd minimaal is, gaan wij verder op een nieuwe startlocatie. De bootcamp start op 4 april 2015 om 10.00 uur vanaf de spoorbrug (hoek IJsselkade/Ossenweerdstraat). Er is voldoende en gratis parkeergelegenheid aanwezig.
Nu nieuwe schoenen met hoge kortingen kopen
Voor de leden van FitSupport kunnen wij sportschoenen aanbieden van topmerken als Saucony, Brooks en Inov8 tegen zeer scherpe prijzen. De kortingen lopen op tot wel 30%. De schoenen kunnen gepast en uitgeprobeerd worden (op de loopband) bij Olympia Beweegcentrum. De schoenen zijn neutraal en zonder pronatie. Indien jij een correctie nodig hebt en al in het bezit bent van een bepaald type, dan kunnen wij deze bestellen tegen dezelfde korting. Voor meer informatie stuur je een e-mail naar administratie@fit-support.nl.
© 2015 FitSupport - Gezond in beweging!

unsubscribe from this list 

Email Marketing Powered by Mailchimp