Copy
Nieuwsbrief uitgave nr.4 - oktober 2016
Beste lezer,

Je leest nu de vierde nieuwsbrief van FitSupport. Via deze nieuwsbrief houden wij jou op de hoogte van belangrijke ontwikkelingen binnen FitSupport. Op onze Facebookpagina staan ook de laatste nieuwtjes.

Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben, dan kun je een e-mail sturen naar één van onderstaande e-mailadressen. Uiteraard kun je ook telefonisch contact met mij opnemen.

Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten bij één van de bootcamps of andere activiteiten van FitSupport - Gezond in beweging!.

Met vriendelijke sportgroet,

Dennis Bierling
M - 06-48750513
E - dennis@fit-support.nl

Voor administratieve vragen stuur je een e-mail naar: administratie@fit-support.nl

Bootcampers bedankt!

Om te beginnen willen wij, het Team van FitSupport, jullie bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen. Van een kleine onderneming die één bootcamp per week met circa tien deelnemers gaf, zijn we gegroeid naar vier lessen per week met tussen de 20 en 30 deelnemers.

Afgelopen zomer waren er dagen dat de opkomst zó groot was, dat er zelfs twee trainers werden ingepland. Uiteraard blijven we continu werken aan de kwaliteit van onze lessen om jullie ook in de toekomst fit en tevreden te houden!
Op zaterdag 29 oktober organiseert Deventer Lopers de Halloween Run, een run van 5 kilometer, waarbij het niet om snelheid maar om fun gaat. De Halloween Run is niet voor angsthazen, maar wél voor mensen die er van houden om griezelig verkleed en geschminkt de Deventer binnenstad onveilig te maken. Door mee te lopen steun je goede doelen Kika en Mappa Mondo.

Voor meer informatie, kijk op http://www.deventerlopers.nl/halloween-run/

Geen splitsing in niveaus

Regelmatig krijgen wij de vraag of we de groepen niet op willen splitsen met niveaus. De reden dat wij dit niet doen is dat wij geloven in een open structuur. Of je nu een beginnend of een gevorderd sporter bent, iedereen kan meedraaien in onze lessen.

Wanneer de trainer een oefening voor heeft gedaan, is de kandidaat vrij om een keuze te maken betreffende de zwaarte ervan: langzaam of snel. Doet een kandidaat de oefening snel, kun je de rest van de tijd gebruiken om een andere oefening te doen (bijvoorbeeld plank, squat of opdrukken).
Noteer in je agenda: 25 november uit eten!
We zijn van plan om op vrijdagavond 25 november aanstaande met zijn allen een hapje te gaan eten in de stad. Het is een leuke manier om elkaar wat beter te leren kennen, hoe we zijn buiten onze sportkleding om!

Op onze Facebook-pagina maken we binnenkort een evenement aan. Stuur een e-mail naar dennis@fit-support.nl met je naam en telefoonnummer om je aan te melden.
  • Deelname is voor eigen rekening.
  • Kosten € 30,00 (inclusief eten en frisdrank).
  • Verzamelen om 19:00 uur (locatie nader te bepalen).
  • Drie uur tafelen, het etentje is om 22:00 uur afgelopen.
Wijziging locatie wintertraining bootcamp
Vanaf 27 oktober aanstaande trainen we donderdagavond bij het Borgelerbad. De normale locatie, bij het IJsselhotel, is onverlicht en dus niet veilig. Op een nader te bepalen datum in februari 2017 trainen we weer bij het IJsselhotel.

FitSupport – Gezond in beweging! is voortdurend op zoek naar leuke samenwerkingen

Afgelopen maand hebben wij een samenwerking opgezet met boxbites.nl. BoxBites zijn gezonde en makkelijke tussendoortjes voor onderweg of op je werk. Voorbeelden hiervan zijn nootjes, gedroogd fruit, voedingsrepen en zelfs (suikervrije) chocolade. In een box, die je aan huis bezorgd krijgt, zitten 18 lekkere en verantwoorde tussendoortjes.

Om Boxbite met 15 % korting te proberen kun je de volgende kortingscode gebruiken: gezondsnoepen. De actie is geldig tot en met 31 december 2016.

Winnaars Deel-en-Like Actie Facebook
Met onze laatste deel-en-like actie op Facecook hebben 2 likers al mogen proeven van deze lekkernij: Joni ten Dam en Esther Achterkamp. De verloting heeft plaatsgevonden op 20 oktober 2016. Nogmaals van harte gefeliciteerd!
© 2016 FitSupport - Gezond in beweging!

unsubscribe from this list 

Email Marketing Powered by Mailchimp