Copy
Nieuwsbrief 1, 2020 - Lentegroet vanuit lockdown 
Lentegroet vanuit lockdown
Het is een bijzondere tijd voor elk van ons. Sinds half maart kennen het kasteel en het park een onwaarschijnlijke rust. De Corona crisis dwong ons te sluiten. Maar achter gesloten deuren blijven we in contact met jullie en zoeken we werkbare en haalbare oplossingen voor jullie plannen. 

Onze koks, huishouding-, park- en onthaalmedewerkers zijn thuis en met een minimale bezetting houden we het kasteel en het park warm om jullie, zodra het weer kan, met open armen te ontvangen.

Intussen bloeit en groeit de natuur ten volle, verkennen de ezeltjes in alle vrijheid het terrein (ook al is dat niet helemaal de bedoeling ;-)) en neemt de lente de plek volop over. 

We kijken hoopvol uit naar de dag waarop we jullie opnieuw kunnen verwelkomen voor ontmoeting, ontplooiing en ontwikkeling. In tussentijd maken we voorzichtige en hoopvolle plannen voor zomer en najaar en verkennen we ook wat we maatschappelijk kunnen betekenen in deze uitdagende context.

Heb jij al plannen? Of ideeën voor een nog heerlijkere Heerlijckyt? Of draag je de Heerlijckyt een warm hart toe en wil je bijdragen om hier samen door te komen? Laat ons dan iets weten. 

Zorg goed voor jezelf. 
Zorg goed voor elkaar.

En volg ons zeker ook op onze website, Facebook, Instagram en LinkedIn voor het allerlaatste nieuws, mooie beelden, heerlijcke recepten, … 


Lentegroet! 
Wij zijn benieuwd naar jouw interesses: wil je graag ons programma-aanbod over persoonlijke groei ontvangen? Of gaat jouw voorkeur meer uit naar organisatieontwikkeling? Jouw voorkeur kan je hier doorgeven. 

Meer weten over onze seminariepaketten?
Andere reacties?        

Heerlijckyt van Elsmeren
Weg op Halen 2
3450 Geetbets
België


Je kan hier je gegevens aanpassen of uitschrijven.

© 2019 Heerlijckyt van Elsmeren


Sense is een cluster van horeca-uitbatingen met Sociaal Talent.


This email was sent to <<Emailadres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Heerlijckyt van Elsmeren · Weg op Halen 2 · Geetbets 3450 · Belgium