Copy
Nieuwsbrief 3, 2019 - Zomerse Zaligheden
SPECIALE ZOMERPROMOTIE
Omdat wij vinden dat de zomer het perfecte seizoen is om gebruik te maken van onze unieke (buiten)vergaderzalen die wij hier verspreid over het domein inrichtten, willen wij jullie graag nog een extra duwtje in de rug geven om jullie zomervergaderingen hier bij ons te laten doorgaan!
 
Profiteer daarom van onze speciale zomerpromotie en krijg 10% korting op de huurprijs van jullie vergaderzaal én geniet met het hele team van een gratis zomers aperitief.

 
Ga nu voor de speciale zomerpromotie van 10%!
SAVE THE DATE - 15 AUGUSTUS 2019
ZOMERSE AVOND op de HEERLIJCKYT
Op 15 augustus is de Heerlijckyt van Elsmeren jarig en dat willen wij samen met jullie vieren. Daarom nodigen wij jullie uit op een zomerse avond. We starten rond 18u met een apero en heerlijck eten uit eigen keuken, genieten van een gezellig samenzijn in een muzikaal kader, ont-moeten en dansen tot in de vroege uurtjes.

SAVE THE DATE – wij willen jullie er graag bij!
 
Concrete informatie komt heel binnenkort jullie richting uit.
ONTDEK ONZE PARKROUTE
Op zondag 16 juni konden reeds een 100-tal bezoekers kennismaken met onze nieuwe parkroute.
Deze route neemt je mee over het domein en laat je proeven van de rijke geschiedenis van het kasteel en de natuur. De rust en stilte die je tijdens deze route ervaart is betoverend. 
Vanaf nu is deze parkroute dan ook alle dagen toegankelijk en kan je tijdens je pauze genieten van al het moois dat dit kasteeldomein te bieden heeft!
Wandel jij mee?
WARM AANBOD op de HEERLIJCKYT
Het zomerseizoen: het perfecte moment om de bloei- en groeikracht in de natuur ten volle te benutten voor je eigen ont-moeting, ontplooiing en ontwikkeling. Tijdens de zomermaanden kan je op de Heerlijckyt volop genieten van het prachtige park - de uitgelezen setting voor trainers om er hun expertise met je te delen, al helemaal in deze tijd van het jaar!  Laat je dus ook deze zomer weer inspireren door ons aanbod en aarzel bij interesse zeker niet om onze online Kalender te raadplegen – daar vind je alle nodige informatie over deze Programma’s.
 
Wij zouden het alvast heel fijn vinden jou deze zomer hier te mogen verwelkomen!
Bekijk hier het volledige programma-aanbod
OPLEIDING TOT STRESSCOACH EN BURN-OUT COACH
Een 7-daagse succesopleiding met veel concrete tools voor het begeleiden van mensen met stressklachten, overspanning en burn-out. Je leert medewerkers of coachees met spanningsklachten effectief begeleiden zodat ze zo snel mogelijk weer vitaal en gemotiveerd aan de slag kunnen. Je helpt hen dreigende overspannenheid of burn-out te herkennen en te voorkomen. Je leert werkdrukonderzoek uitvoeren en organisaties adviseren over preventie en remediëring van stress en burn-out.  
Tussen vrijdag 5 juli en vrijdag 20 september 2019 
Interessant, ik schrijf me graag in!
SHINRIN-YOKU
De Japanse kunst van het bosbaden
 Ben je verzadigd met technologie, wil je de batterijen opladen voor het nieuwe seizoen of lukt het niet om binnenshuis te mediteren? Dan biedt deze tweedaagse verbinding met de natuur tussen de eeuwenoude bomen van de Heerlijckyt jou de ruimte om te herbronnen, het hoofd leeg te maken en je energie weer op peil te brengen.
 Donderdag 8 en vrijdag 9 augustus 2019
Interessant, ik schrijf me graag in!
IN BALANS MIDWEEK
Deze week is voor al wie meer balans wil in het leven. Geef jezelf tijdens deze 4 dagen de kans om volledig tot rust en bij jezelf te komen – om te herbronnen, om op reis te gaan in je lichaam, om energie op te doen en om te luisteren naar je lichaam en je ziel – en vertrek zo, na afloop, weer volledig in balans naar huis. 
Maandag 12 t.e.m. donderdag 15 augustus 2019
Interessant, ik schrijf me graag in!
VERBINDENDE COMMUNICATIE ALS BASIS
Heb je het soms moeilijk om onder woorden te brengen wat je stoort bij anderen? Vraag je je soms af wat je moet doen met de verbale woordenvloed en de machtsspelletjes van anderen? Vraag je je af hoe je op een gezonde manier kunt omgaan met pijnlijke gevoelens en conflicten? Verbindende Communicatie inspireert mensen om op een duidelijke manier datgene te zeggen (en te horen) wat essentieel is voor een goede relatie.
Maandag 19 t.e.m. woensdag 21 augustus 2019
Interessant, ik schrijf me graag in!
VERDIEPINGSTRAINING VERBINDENDE COMMUNICATIE
 Deze verdiepingstraining wordt georganiseerd om deelnemers van de basistraining of uit andere begeleidingstrajecten de kans te geven zich verder te verdiepen. Hier ontdek je hoe Verbindende Communicatie jouw persoonlijke ontwikkeling verder kan voeden. Je neemt na afloop in elk geval een schat aan inzichten mee naar huis!
 Donderdag 22 en vrijdag 23 augustus 2019
Interessant, ik schrijf me graag in!
Wij zijn benieuwd naar jouw interesses: wil je graag ons programma-aanbod over persoonlijke groei ontvangen? Of gaat jouw voorkeur meer uit naar organisatieontwikkeling? Jouw voorkeur kan je hier doorgeven. 

Meer weten over onze seminariepaketten?

Andere reacties?        

Heerlijckyt van Elsmeren
Weg op Halen 2
3450 Geetbets
België


Je kan hier je gegevens aanpassen of uitschrijven.

© 2019 Heerlijckyt van Elsmeren


Sense is een cluster van horeca-uitbatingen met Sociaal Talent.


This email was sent to <<Emailadres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Heerlijckyt van Elsmeren · Weg op Halen 2 · Geetbets 3450 · Belgium