Copy
Kies zelf voor een heerlijcke lockdown
Hoe meer drukte en chaos in de buitenwereld, des te meer nood er is aan een stabiele kern van rust binnenin. Deze plek van rust hebben we allemaal in ons. Het is het gevoel van thuiskomen in ontspanning, verstilling en simpelweg ZIJN. 

De Heerlijckyt is een krachtige plek om hier voeding aan te geven. De natuur en het fundament van het eeuwenoude kasteel nodigen uit om met je aandacht weer helemaal in het nu te komen, los van de vele prikkels van het gezin, TV, werk,... 

Zo kunnen hoofd, hart, lijf en ziel samenvallen. Heerlijck in alle eenvoud. Al het andere mag even in lockdown ;)
 
Een individuele retreat op het ritme van de winter

Tijdens de komende wintermaanden, hét seizoen om te vertragen en te verstillen, houden we een aantal kamers vrij om deze individuele verstilling te ondersteunen.

Ons aanbod is heel eenvoudig: je woont voor 4 nachten of meer op de Heerlijckyt. Je krijgt een kamer en geniet van de prachtige 23 ha natuur en de gemeenschappelijke ruimtes. Ontbijten kan via zelfbediening. Voor lunch en diner kan je aanschuiven (als er gekookt wordt voor groepen) of kook je jouw eigen maaltijd in de gastenkeuken. Graag langer verblijven? Dat kan mits beschikbaarheid!

Voel je het al kriebelen om onze Air Heerlijckyt uit te proberen? Ontdek alle praktische info in de folder hieronder.

Kamer zijn beschikbaar vanaf 10 januari. Je kan jouw Retreat aanvragen per mail, met vermelding van de gewenste periode en soort kamer. Houd wel rekening met wat vertraging bij het antwoord, want tot 3 januari zijn we zelf met verlof.

Nog op zoek naar een zinnig kerstcadeau? Doe eens een retreat cadeau...

 
Lees meer over de Silent Winter Retreat

All we wish for Christmas...

Wat zijn we gezegend om te mogen bijdragen aan deze prachtige plek en om zoveel boeiende, hoopgevende, échte mensen te mogen ontmoeten. Jullie zijn onze kerstlichtjes, heel het jaar door! We hopen dat jullie onder de kerstboom vele geschenken mogen ontvangen, die uitnodigen om een nóg schoner mens te worden: liefde, dankbaarheid, ontwikkeling, vertrouwen, ontmoeting,...

Voor onszelf hebben we ook een wens: wij willen bomen, veel bomen. Om de zieke en verzwakte bomen van onze oprijlaan te vervangen door sterke nieuwe bomen. Een investering voor de komende eeuwen, waarvoor we extra steun willen vragen. In onze volgende nieuwsbrief kan je hier meer over lezen.


In afwachting van de bomen kregen we al een ander geschenkje van onszelf: een yurt! Dit wordt een zalige buitenwerkruimte, a sacred space voor bijzondere rituelen, ceremonies, cirkels,... Deze winter werken we verder aan de buitenaanleg rond de yurt, zodat deze bijzondere plek tegen de lente klaar is.   

Het wordt een mooi nieuw jaar!

Inschrijven nieuwsbrief
We merken dat er veel mensen graag weten wat er bij ons gebeurt, maar dat ze onze nieuwsbrief niet ontvangen momenteel.

Help je mee onze warmte en ons nieuws te verspreiden? Stuur deze nieuwsbrief dan door naar andere geïnteresseerden met de vraag om zich aan te melden via de website.
Dank!


Andere reacties?
https://www.facebook.com/Heerlijckyt/
YouTube
Website
Instagram

Heerlijckyt van Elsmeren
Weg op Halen 2
3450 Geetbets
België


Je kan hier je gegevens aanpassen of uitschrijven.

© 2021 Heerlijckyt van Elsmeren
 


This email was sent to <<Emailadres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Heerlijckyt van Elsmeren · Weg op Halen 2 · Geetbets 3450 · Belgium