Copy
Vernieuwing op een eeuwenoude plek
A sacred place for ritual moments

Afgelopen winter werd onze Yurt gebouwd, op een krachtige natuurplek achteraan op het domein. Hier werden van oudsher al zweethutten en cirkels gehouden, maar met deze Yurt erbij wordt zoveel meer mogelijk: 
  • verstillende momenten met je team
  • ceremonies
  • workshops rond natuurbeleving
  • ...
Momenteel wordt deze Yurt 'ingelopen' door onze Artist in Residence, Sebastiaan, maar vanaf 15 maart 2022 is hij beschikbaar voor jou!
Vraag hier jouw ritual in de Yurt aan
Artist in Residence
Deze winter woont muzikant Sebastiaan Simoens op de Heerlijckyt. Hij verwarmt er onze Yurt én onze harten met zijn muziek en zijn 'zijn'. Hij maakt deel uit van Collectief Abblatief dat vorig jaar met hun audiovisuele voorstelling  'Puzzel Mij' te beleven was op Living Lei. Dit jaar strijken ze neer op de Heerlijckyt van 7-10 april. 

Met een koptelefoon op loopt je door kasteel en park langs, eilandjes van kunst.Een vrouw spreekt je zacht toe, een man zingt in je oor, en jij wordt stap na stap geraakt tot in je ziel.

Deze voorstelling zuigt je mee in het hoofd van Fleur. Daar zijn thee en therapie. Vaders en grootmoeders. Bussen en kussen. Pillen en planten. En een stelling: 'Mensen worden verliefd op de persoon die de grootste wonden voor hen blootlegt, maar tegelijk de zalf heeft om de pijn te verzachten.' Tussen al die elementen liggen Fleurs vragen op de loer: Hoe blijf je rechtstaan in een kromgetrokken wereld? Kan liefde wonden helen, of enkel pijn verdoven? Is wetenschap verzoenbaar met spiritualiteit? En vooral: Heeft alles altijd zin?

Bestel hier jouw tickets voor 'Puzzel Mij'
New Mornings: Meditation & Movement
Naast een muzikant woont er nu ook een stadsmonnik bij ons. Leni Cellini verdiepte zich jarenlang in mindfulness bij Thich Nhat Hanh en wil zijn teaching graag doorgeven. 
Min. 2x per week kan je als gast mee mediteren in de Hooizolder, telkens om 7u30. Welke dagen precies, dat lees je op het buffet. Naast meditatie wordt dit aanbod ook aangevuld met bewust bewegen. Meer info hierover volgt...
Brand new Breakfast
Een ontbijt vol natuurkracht is een goeie aftrap voor een geslaagde dag voor body, mind & soul. Onze Cooking Queen Anja bedacht daarom een nieuw ontbijtbuffet. Gezond, verrassend, innovatief en bovenal heerlijck. Zoals bij al onze maaltijden willen we je graag zelf laten ervaren wat écht voedt. Laat ons gerust weten wat je ervan vindt!
Heb jij hart-werkende handen?

Om dit alles waar te maken, werken we vanuit hart en ziel met een team vol prachtige mensen. We kunnen nog wat extra hart-werkende handen gebruiken voor ons flex team. Gaat jouw hart hier sneller van kloppen? Neem dan contact op met Jette.
Ook ons team blijft in ont-wikkeling. Na een vol jaar alle seizoenen gezien te hebben, besliste Saskia om haar rol als CEO door te geven. Weg uit het midden dus, maar als mens en ziel blijvend verbonden. Dankbaar voor haar inbreng en voor de vernieuwing die ze bracht, wensen we haar veel succes op haar verdere weg als coach en procesbegeleider.

Wil je weten bij wie je nu terecht kan met welke vraag? 
  • Bij Aline en haar team kan je terecht voor al je vragen ivm programma’s, reservaties en prijzen. En met je eigen ideeën voor grootse zomer- of stille winterprogramma’s.    
  • Miet helpt je jouw viering of levensritueel te organiseren.
  • Bij Jette kan je aankloppen voor alles wat interne organisatie en boekhouding betreft. Ook als je graag hard mee wil werken in het onthaal, on the floor of bij de poets. We zien graag nog extra en ‘flex' handen en voeten. 
  • Bij Maarten kan je landen met voorstellen om het landgoed en natuurbeheer uit te bouwen. 
  • Als je gezond & lekker wil koken op de Heerlijckyt, neem je contact op met Anja.
  • En als je het dan nog niet weet... kan je terecht bij Annemie!
Help ons onze cirkel uit te laten deinen...

We merken dat er veel mensen over de vloer komen die onze nieuwsbrief nog niet ontvangen, én dat er vrienden van vrienden zijn waar wij óók vrienden mee willen worden! Daarom deze oproep:

Stuur deze nieuwsbrief door naar andere geïnteresseerden, en vraag hen zich aan te melden via de website.

Uit alle nieuwe aanmeldingen die we de komende maand ontvangen, loten we 5 gelukkigen die een Soundhealing winnen in onze kersverse Yurt!

Dank!


Andere reacties?
https://www.facebook.com/Heerlijckyt/
YouTube
Website
Instagram

Heerlijckyt van Elsmeren
Weg op Halen 2
3450 Geetbets
België


Je kan hier je gegevens aanpassen of uitschrijven.

© 2022 Heerlijckyt van Elsmeren
 


This email was sent to <<Emailadres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Heerlijckyt van Elsmeren · Weg op Halen 2 · Geetbets 3450 · Belgium