Copy
 
kom verder
Uitnodiging Learn & Share bijeenkomst - 3 november 2015
Uitnodiging Learn & Share bijeenkomst
Social Media en LVB
Dinsdagmiddag 3 november 2015
 

Social Media & LVB

Op dinsdag 3 november organiseert Lijn5 in de Kreek in Hoorn een Learn & Share bijeenkomst over Social Media en LVB. Een interactieve en praktijkgerichte middag over het versterken van de weerbaarheid van jongeren met een licht verstandelijke beperking in de omgang met sociale media.
 
Tijdens deze bijeenkomst nemen GZ-psycholoog Andries Schilperoord en gastspreker Sonja Heijkamp u mee in de (online) belevingswereld van jongeren met een licht verstandelijke beperking. Wat maakt hen kwetsbaar, wat is ‘gezond’ gedrag, waar moet je opletten, hoe ga je in gesprek met jongeren, welke handvatten kun je zelf toepassen in je werk met jongeren en wat kun je ouders aanreiken in de opvoeding?

Programma
13.30u              Inloop
14.00-16.00u    Presentatie en Training
                         Andries Schilperoord en Sonja Heijkamp
16.00-17.00u    Netwerkborrel

Locatie
De Kreek
Theaterzaal
Meetketting 2-3
1689 XD Zwaag

Verder lezen
voor wie?
 
Professionals uit de gebiedsteams in Hoorn en de omliggende gemeenten, zorgcoördinatoren (speciaal) onderwijs, samenwerkingspartners (GGZ, jeugdzorg, onderwijs, verslavingszorg) en gezinsvoogden.
 
Andries Schilperoord & Sonja Heijkamp
 
Andries Schilperoord is GZ-psycholoog bij Lijn5. Hij werkt al 15 jaar als behandelaar en diagnosticus met jongeren met een licht verstandelijke beperking in combinatie met meervoudige en complexe problematiek. Daarnaast geeft hij trainingen en deskundigheidsbevordering.
 
Sonja Heijkamp werkt als coördinerend begeleider in de zorg voor volwassenen met een licht verstandelijke beperking, psychiatrische stoornissen en verslavingsproblematiek. Daarnaast geeft ze teamtrainingen ‘Mediawijsheid in de zorg’, aan professionals in de gehandicaptenzorg, geestelijke gezondheidszorg en jeugdzorg.
 
Aanmelden
 

U kunt zich tot 1 oktober aanmelden door een mail te sturen naar: communicatie@ln5.nl 

Is deze bijeenkomst ook interessant voor uw collega's? Stuur de uitnodiging dan door, zij zijn uiteraard ook van harte welkom. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.
 

Meer informatie over Lijn5? Kijk op: www.ln5.nl
U ontvangt deze uitnodiging als relatie van Lijn5. Als u deze uitnodiging niet meer wenst te ontvangen, kunt u zich uitschrijven. Afmelden Wijzig profiel
Email Marketing Powered by Mailchimp
Lijn5
Postbus 43
IJmuiden, 1970AA
Netherlands

Add us to your address book