Copy
Bekijk deze nieuwsbrief in je browser
Beste <<First Name>>,

Dankzij de Monitorgroep weten we hoe het werkgeluk in Nederland zich ontwikkelt. Zijn we massaal ongelukkig geworden door het thuiswerken? Nee. Gemiddeld genomen is het werkgeluk nu gelijk aan dat van voor corona. Maar, er zijn wel grote verschillen tussen mensen. Singles en mensen in de leeftijd 25-34 ervaren meer negatieve emoties. Ook tussen sectoren zijn er grote verschillen, bijvoorbeeld tussen de zorg- en IT-sector:
Meer info in het onderzoek Werkgeluk van de Monitorgroep.
 
Het leuke aan dit onderzoek is dat je denkt dat je het weet, maar dat je dus even verder moet kijken voor de echte antwoorden. Dat doen wij ook met onze analyse van organisatievitaliteit. Wij brengen vitaliteit, werkstress en -geluk binnen jouw organisatie haarscherp in kaart. De perfecte basis om je organisatievitaliteit te versterken.
 
AAN DE SLAG MET VITALITEIT


Nieuwe data voor de Masterclass Vitale Organisatie

Onze masterclass organisatievitaliteit is een vitaliserende ervaring, mogen we gerust stellen. We hebben er inmiddels 10 gedaan. We beperken het aantal deelnemers per masterclass tot 5, zodat er voldoende ruimte is voor de deelnemers om eigen situaties te kunnen inbrengen en ervaringen te delen. Dat zorgt voor leerzame gesprekken! Dus schrijf je ook in en benut al die kansen.

  • vrijdag 11 juni om 10.00 uur
  • donderdag 17 juni om 10.00 uur
  • woensdag 14 juli om 10.00 uur
  • vrijdag 23 juli om 10.00 uur
  • donderdag 2 september om 10.00 uur
  • vrijdag 17 september om 10.00 uur

Wat spreekt de deelnemers aan in onze aanpak?
- “Dit gaat een slag dieper dan een MTO en wat er dan moet gebeuren”
- “Dit geeft een cijfermatige onderbouwing van de te kiezen prioriteiten en dat is veel beter dan wanneer ik ga zeggen wat er mis is, dat gaat niet werken.”
- “Wat mij aansprak is jullie persoonlijkheid. Down to earth”.
Dat geeft ons dan weer energie, want professioneel én down to earth is precies wat we willen zijn.
RESERVEER JOUW MASTERCLASS

Nieuw 'Get HR Right' programma voor start-ups en scale-ups

It is not the product,
it is not the funding,
it is the people who make
your business a success!

Dit was ons motto voor de start-ups die meededen in het ACE* incubation program. Natuurlijk zijn product, marketing, finance & funding key voor de start-ups. Maar ook founders willen vanaf de start serieus weten hoe je nu de mensen kiest die bij je bedrijf passen en tot een succes helpen maken. Niks frustrerender dan dat je fantastische business plannen sneuvelen door de verkeerde mensen. Maar hoe voorkom je dat?

In ons programma spraken we hierover met diverse founders en reikten al enkele tools aan die hen daarbij helpen. Bijvoorbeeld de do’s & don’ts voor een goed selectiegesprek. Voor het vervolg zetten we in op ons programma ‘Your first people decision: get it right!’. Start-ups en scale-ups die mensen willen selecteren die echt bij hen passen kunnen contact met ons opnemen voor deelname aan ons programma.

* ACE is de universitaire incubator van VU, UvA, HvA en Amsterdam UMC. ACE staat voor Amsterdam Center of Entrepreneurship en organiseert o.a. een 10-weeks incubation programma voor studenten, onderzoekers en academici die willen starten met hun bedrijf.

'GET HR RIGHT' PROGRAMMA VOOR START-UPS & SCALE-UPS

Marike Balster

HR Versterker
+31 6 10 56 35 39
marike@hrversterkers.nl

Elly Oude Elferink

HR Versterker
+31 6 50 80 14 73
elly@hrversterkers.nl
Lees alles over organisatievitaliteit op onze website www.hrversterkers.nl
Website
LinkedIn
Copyright © 2021 HR Versterkers, All rights reserved.


Pas je voorkeuren aan of schrijf je uit van deze mailinglist.

Email Marketing Powered by Mailchimp