Copy
Bekijk deze nieuwsbrief in je browser
Beste <<First Name>>,

Werkdruk, werkstress en burn-out zijn ingrijpend voor zowel werknemers als werkgevers. In de Arbobalans 2020 van TNO lezen we dat ruim de helft van de werknemers aanvullende maatregelen wenst tegen werkdruk en werkstress. Daarbij wordt nog wel eens gekissebist over de oorzaken van burn-out. Ligt het aan het werk of aan de medewerker en de privésituatie? Volgens het TNO-onderzoek is 78% van de psychische klachten van werknemers gerelateerd aan werk. Tijd dus om de oorzaken van stress, verzuim en verloop goed onder de loep te nemen. Met HR Analytics Software analyseren we die oorzaken én de energiebronnen om het welbevinden van werknemers te verhogen. Daarmee zet je de eerste stap naar organisatievitaliteit.
Meer info in het TNO-rapport Arbobalans en de 3 podcasts Trends in gezond en veilig werken.


Nieuwe data voor de Masterclass Vitale Organisatie

We hebben de masterclass de afgelopen maand met veel succes diverse keren gegeven. Voor wie hem gemist heeft, een nieuwe serie. Het is een praktische masterclass met korte oefeningen voor persoonlijke inzichten. De masterclass gaat via Zoom, duurt een uur en een kwartier en sluiten we af met een Q&A.

  • vrijdag 7 mei om 10.00 uur
  • woensdag 12 mei om 10.00 uur
  • vrijdag 21 mei om 10.00 uur
“Elly & Marike zijn duidelijk toppers in het HR-vak met een vernieuwende en positieve kijk op HR. De masterclass laat zien dat zij een tool in handen hebben waarmee concreet stappen gezet kunnen worden naar meer organisatievitaliteit.”
RESERVEER JE PLAATS
 

Een revolutionair boek ...

We laten je graag kennismaken met dit bijzondere boek. Want als je wilt werken aan een vitale organisatie is dit echt een goede aanvulling op onze masterclass:

  • De wetenschap van vitaliteit makkelijk toepasbaar gemaakt
  • Direct aan de slag met simpele oefeningen voor meer vitaliteit
  • Verrijk jezelf met de nieuwste inzichten, kennis en vaardigheden op het geboed van vitaliteit

Stress en burn-outs worden tegenwoordig vooral symptomatisch bestreden en dat is niet genoeg. Echte verandering ontstaat pas zodra mensen in de opwaartse spiraal komen van veerkracht en vitaliteit. De basis hiervoor bestaat uit de zeven pijlers voor vitaliteit. In ‘De vitaliteitrevolutie’ laten Bas Snippert en Daniël Krikke zien wat deze pijlers zijn en hoe je hiermee niet alleen stress of een burn-out afwendt, maar vooral een veerkrachtiger en vitaler leven kunt leiden.

LEES OOK DE VITALITEITREVOLUTIE

Marike Balster

HR Versterker
+31 6 10 56 35 39
marike@hrversterkers.nl

Elly Oude Elferink

HR Versterker
+31 6 50 80 14 73
elly@hrversterkers.nl
Lees alles over organisatievitaliteit op onze website www.hrversterkers.nl
Website
LinkedIn
Copyright © 2021 HR Versterkers, All rights reserved.


Pas je voorkeuren aan of schrijf je uit van deze mailinglist.

Email Marketing Powered by Mailchimp