Copy
Bekijk deze nieuwsbrief in je browser
Beste <<First Name>>,

Dat het een bijzonder jaar was, lijdt geen twijfel. Hoe bereiden we ons dan voor op 2021? Wat doen we dit jaar nog? Met talentontwikkeling hoef je niet te wachten op een nieuw jaar. Daar kun je elke dag aan werken. En wanneer zet je de HR-prioriteiten op scherp? Sluit 2020 goed af met een Hotcurydag!


50% subsidie voor talentontwikkeling. Die kun je dit jaar nog meepikken

 
Wat ís talent? Een talent is een persoonlijk sterk punt, een mix van aanleg, motivatie, kennis en vaardigheden. Aanleg is nog geen talent. Roger Federer heeft ongetwijfeld een goede oog-hand coördinatie, aanleg dus. Maar wat als hij was geboren in een omgeving zonder enige sportfaciliteit? Of als hij niet de motivatie had gehad om te blijven trainen en leren? Dan hadden we mogelijk nooit van hem gehoord. De omstandigheden bepalen deels hoe talent zich ontwikkelt en hoe mensen presteren. Dat geldt ook in het werk.
 
50% subsidie op Talentontwikkeling
Wij helpen organisaties om hun talenten te ontwikkelen. En ben je een werkgever gevestigd in Noord-Holland Noord? Dan is er subsidie beschikbaar voor 50% van onze consultancykosten, omdat wij ambassadeur zijn van Huis van het Werk. Dat pak je vast mee, maar de echte winst zit ‘m natuurlijk in de positieve effecten van talentontwikkeling op de werkvloer. Daarover de volgende keer meer.
 
Voor de 50% subsidie geldt: wie het eerst komt, die het eerst maalt. Heb je interesse, besluit dan snel.
 
TALENTONTWIKKELING MET 50% SUBSIDIE!


SAMEN JE HR-PLAN BEPALEN


In januari weer fris aan de slag! Een heleboel HR-wensen voor volgend jaar. Maar wat heeft nu echt prioriteit? En hoe ga je samen aan de slag? Dat bepaal je samen in onze hotcurrydag! Boek hem nu. Dan staat straks iedereen op scherp. Het kan dit jaar nog: de Hotcurrydag van HR Versterkers!
 
BOEK JE EIGEN HOTCURRYDAG

Marike Balster

HR Versterker
+31 6 10 56 35 39
marike@hrversterkers.nl

Elly Oude Elferink

HR Versterker
+31 6 50 80 14 73
elly@hrversterkers.nl
Website
LinkedIn
Copyright © 2020 HR Versterkers, All rights reserved.


Pas je voorkeuren aan of schrijf je uit van deze mailinglist.

Email Marketing Powered by Mailchimp