Copy
Bekijk deze nieuwsbrief in je browser


Onze nieuwe website is live!


We hebben niet stilgezeten de afgelopen maanden. Hard gewerkt aan onze propositie - HR Versterkers. Voor Organisatiekracht - en onze (online) presentatie. Blij en trots laten we jullie graag kennismaken met onze nieuwe website: www.hrversterkers.nl.
 
BEKIJK DE WEBSITE


HR Versterkers. Voor organisatiekracht


Onze ambitie is om organisaties innovatief en wendbaar te maken door HR te versterken. Dat is niet iets wat alleen de HR-afdeling doet. Het is de gezamenlijke verantwoordelijkheid van iedereen in de organisatie. Van het kiezen van de HR-prioriteiten die het meest bijdragen aan succes, tot samenwerkingsgedrag in de uitvoering. Daarmee ontwikkel je organisatiekracht.
 
ONZE VISIE
Als je onze nieuwsbrief niet wilt ontvangen, kun je je hier uitschrijven. No hard feelings.


Zomertip! Denk vast na over je HR-jaarplan


Het is nog maar juli, denk je misschien. Maar hoe vaak dacht je in december niet 'was ik er maar eerder aan begonnen'? Daarom vast 3 tips om na de zomer goed voorbereid aan de slag te gaan met je HR-jaarplan:
  1. Kijk je plan van vorig jaar nog eens na. Welke prioriteiten heb je behaald, welke moet je nog snel oppakken en welke zijn inmiddels achterhaald?
  2. Hoe zijn je lijnmanagers aangesloten bij je HR-plannen? Wie wil je er beslist bij betrekken?
  3. Hoe zit je HR-team er zelf in? Blaken ze van het zelfvertrouwen of kunnen ze wel een oppepper, een Hotcurrydag van HR Versterkers gebruiken?
BOEK JE EIGEN HOTCURRYDAG


Doe ook een HR Value Scan


Met de HR Value Scan brengen we in korte tijd de kracht van HR-management in beeld en tonen we de mogelijkheden om die kracht te vergroten. Een heldere analyse van wat er op je organisatie afkomt en hoe HR kan helpen om de strategische doelen te realiseren.

De HR Value Scan is wel even doorbuffelen, maar het resultaat mag er zijn: een glasheldere foto van de werkelijkheid van nu, gezien vanuit het perspectief van mens en organisatie. Daarmee leg je een solide basis voor de HR-prioriteiten van je organisatie.
 
DE HR VALUE SCAN

Marike Balster

HR Versterker
+31 6 10 56 35 39
marike@hrversterkers.nl

Elly Oude Elferink

HR Versterker
+31 6 50 80 14 73
elly@hrversterkers.nl
Website
LinkedIn
Copyright © 2020 HR Versterkers, All rights reserved.


Pas je voorkeuren aan of schrijf je uit van deze mailinglist.

Email Marketing Powered by Mailchimp