Copy
Bekijk deze email in je browser.
Goedemorgen lezers,

Welkom bij weer een nieuwe editie van onze nieuwsbrief. Wij hebben er zin in, jullie ook? Er is weer van alles gebeurd, van een nieuwe Kisch collectie tot een geslaagde makeover op kantoor. Je kunt best stellen dat we de lentekriebels hebben ;-). 

Een vrolijke groet, 

Team Kisch

 Zo vader, zo zoon

We gaan terug naar een zomerse dag in 1987. Het was druk op de zaak en opa Parsser besloot samen met Hans Groot versterking in te schakelen. Zo kwam zijn zoon Marcel een dagje helpen. Niet de eerste de beste dus! Dagen werden weken en de weken werden jaren. Marcel is niet meer weg te denken bij de Kisch familie. En, nou komt-ie: Nick, de zoon van Marcel, werkt sinds dit jaar ook bij ons! 


We zitten nooit stil. Letterlijk én figuurlijk. Zo zijn we een groot voorstander van staand werken en houden we ons altijd bezig met vernieuwing. De nieuwe showroom van Office By Kisch, om maar iets te noemen. We showen 'm graag aan je. Laat ons weten waar je naar op zoek bent, dan zorgen wij dat de opties opperbest worden gepresenteerd. Ook hebben we sinds kort de Elite Wardrobe systems van Fiksch By Kisch. Deze systemen zorgen ervoor dat je garderobekast eruitziet om door een ringetje te halen. 

Onzichtbaar & Onmisbaar

Opklapbedden gaan een gouden toekomst tegemoet. Vandaar dat we nu ook opklapbedden met gouden frames in onze collectie hebben. Aan jou de taak om kleur te bekennen: ga je voor zilver of goud? Meer opklapbedden-nieuws! Click Book ligt er op dit moment erg lekker bij. Robuust Amsterdam (met wie we dit bed samen hebben ontwikkeld) heeft 'm deze week tentoongesteld op de Independent Hotel Fair in de RAI. Houd dus komende week onze Facebook- en Instagrampagina in de smiezen voor een impressie. 


New Work: New York

Gaan we Amsterdam verlaten? Heus niet. Hoewel de titel anders doet vermoeden, bedoelen we uiteraard de New York duo-werkplek. Marcel -onze Office by Kisch officer- is trots op dit nieuwe zit-sta bureau (All Dutch Product) dat hij heeft ontworpen. Hoewel de New York als twee druppels water op de Capri lijkt, is er wel degelijk verschil. Marcel brandt los: "De grote voordelen van de New York ten opzichte van de Capri zijn dat dit nieuwe model slanker, chiquer, goedkoper én makkelijker te monteren is. O ja: de New York voldoet uiteraard aan de richtlijn NPR 1813." 

Feestje bouwen 

De eerste editie van onze Kisch Amsterdamsche vrijmibo was erg gezellig. Er werd geproost, gepraat en her en der ritmisch met de voet meegetikt. Leuk om op deze manier onze klanten goed te leren kennen. Tot de volgende? 
 
Bij ons is er elke maand wel iemand die slingers boven zijn of haar bureau aantreft. Afgelopen april was Nick de gelukkige. Hij werd 25 lentes jong. De volgende jarige Job is Frank. Op 15 mei wordt hij 28 jaar. Gefeliciteerd mannen! 
Wil je vrijblijvend meer informatie of een keer langskomen? De koffie staat altijd klaar!
Mail naar info@kisch.nl of bel +31 20 662 93 98.

www.kisch.nl
Karperweg 41
1075 LB Amsterdam

Meld je hier af voor deze nieuwsbrief.
Heb jij deze mail doorgestuurd gekregen en wil je je aanmelden? Klik dan even hier.

Copyright © Kisch 2019