Paramail tammikuu 2017
View this email in your browser

Keitä me ollaan?


Kerholla hääräilee tulevanakin kesänä kaksi kummajaista, jotka tuntuvat sekaantuvan kaikkeen, mutta kuitenkaan kukaan ei oikein tiedä mitä ne siellä duunaa. Tämän vuoksi ajateltiin näin vuoden jälkeen esitellä itsemme. Tässä me nyt sit ollaan.

Mä oon siis Maukka ja toimin kerholla DZ-managerina. DZ-manager ei välttämättä kerro ihan kaikkea toimenkuvasta. Työsopimuksessa lukee melkeinpä, että työnkuvaan kuuluu kaikki, mutta oikeasti se suurin juttu on tehdä taustatyötä eri osa-alueille valmiiksi, että hyppytoiminta pyörisi mahdollisimman hyvin ja turvallisesti.

Olen nyt ollut kerholla vuoden töissä ja työnkuvakin rupee tästä pikkuhiljaa hahmottumaan. Tässä duunissahan ei kerholla ole ollut vasta kun yksi henkilö lyhyen aikaa ennen mua eli vähän ihmetellään samalla että mihin olisi järkevintä laittaa panosta. Kesällä tuli tehtyä jonkin verran ylimääräisiä tunteja ja nyt talvella on tullut tasattua tuntimäärää ja otettua hetkittäin vähän rennommin. Myös lomat törsätään talven aikana ja osa niistä onkin jo pidetty ja loput hoidetaan alta pois vielä ennen kauden alkua.

Ja mä oon Hanna, DZ Koordinaattori. Usein sanon, että mä oon ”niinku-Ellu” (aiempi seurakoordinaattori), mutta en mä ole ihan sitäkään. Juu, hoidan kyllä kaikki toimistopuolen hommat, kuten laskut, jäsenrekisterin ja kurssijärjestelyt, mutta lisäksi toimin hyppytoimintaa tukevissa tehtävissä. Suurin panos tässä näkyy päämanifestin tehtävänä. Tämä tarkoittaa että opastan manifestityöntekijöitä, kehitän manifestin toimintaa ja teen myös itse manifestivuoroja. Jos aikaa jää niin hyppään oppilaiden kanssa vpk-hyppyjä.

No vaikka talvella ei ole hyppytoimintaa niin ei se tarkoita, että ei olisi tekemistä. Talven aikana on kyllä ohjelmaa tulevaa kautta pohjustaessa, sekä kerhon muita hommia tehdessä. Talven aikana ollaan saatu suurin osa tulevan kesän henkilökunnasta rekrytoitua, tapahtumakalenteri on isolta osilta lyöty lukkoon, kerhon pihatyöt ja muita vastaavia käytännön hommia saatiin käyntiin tai tehtyä alkutalvesta. Yksi iso asia mitä kerhon hallituksen ja lento-organisaation kanssa tehdään talvella on uusien EASA -asetusten mukaiset toimintamallit kerholle. Tämä tulee työllistämään montaa kerholaista talven aikana ja tästä kerrotaan kerholaisille tarkemmin kevään safetydayn yhteydessä.

Me kaksi yritetään olla kerholle mahdollisimman hyvä kokonaisuus ja ollaan koitettu juonitella meistä vielä parempaa parivaljakkoa kerholle ensi kaudeksi. Ensi kaudella toinen meistä löytyy kerholta käytännössä joka päivä, kun on hyppytoimintaa, niin että kerho ja hyppääjät hyötyisivät meistä mahdollisimman paljon. Tilanne on vähän semmonen että toinen meistä maalailee vähän isommalla pensselillä (joskus jopa seiniä) ja toinen sitten koittaa hoitaa asioita vähän virallisemmalta pohjalta. Meijän mielestä kerho tarttee meitä ja tätä meijän kokonaisuutta omalla omituisella tavallaan :)
 
Mehän ollaan täällä kerhoa ja kerholaisia varten eli ideoita, ajatuksia risuja ja ruusuja otetaan vastaan ja koitetaan parhaamme mukaan toteuttaa sitä mitä kerho haluaa. Laita siis ihmeessä vaikka meiliä tai tartu puhelimeen jos on jotain mielen päällä miten voitaisiin yhdessä parantaa kerhoa.
 
Kovaa ajoa kohti uutta aurinkosta kautta 2017!
 
Toivotteleepi,
Maukka aka Mauri aka DZM & Hanna DZK

Rekrytoimme kesälle 2017


Onko sinun lähipiirissäsi ketään innokasta ja reipasta, jolla pysyy soppakauha kädessä buffan vilskeessä tai hermot kylmän viileinä manifestin kiireessä? Palkkaamme jälleen kesäksi työntekijöitä kahvilaan ja manifestiin, joten vinkkaa paikoista tutuille ja tuntemattomille tai hae itse! Molempien paikkojen hakuaika päättyy 31.1.2017 ja hakuilmoitukset löytyvät nettisivuilta.
 

Hallitus kaudella 2017

 
Yhdistyksen asioita hoitaa ja sitä edustaa syyskokouksessa valittava hallitus. Hallituksen tehtävänä on muun muassa yhdistyksen päätösten toimeenpano ja toiminnan johtaminen, taloudenhoidon valvonta, talousarvio- ja toimintasuunnitelmaesitysten laadinta, yhdistyksen edustuksesta päättäminen, toimikuntien ja toimihenkilöiden valinta ja toiminnan valvominen, sekä yhdistyksen toimintakertomuksen ja tilikertomuksen laatiminen. Kaudella 2017 hallituksen kokoonpano on seuraava:
 • Puheenjohtaja (Hallinto ja ulkosuhteet): Ville Kajala
 • Varapuheenjohtaja (Talous, henkilöstö): Hannamari Rissanen
 • Toimitilat ja ympäristö: Ari Hanttu ja Antti Leinonen
 • Koulutus ja oppilaskalusto: Henri Tyrväinen
 • Turvallisuus, maahenkilöt ja manifesti: Valtteri Harri
 • Tapahtumat: Faye Lawson
 • Kerhotoiminta: Faye Lawson ja Antti Leinonen
 • Lentokoneet ja lentotoiminta: Osmo Ilmavalta
 • Tandem ja oppilaskalusto: Mika Hömppi-Mikkonen
 • IT: Janne Nöyränen
 • Markkinointi ja viestintä: Inka Savolainen
Ota rohkeasti yhteyttä hallituksen jäseniin mieltä askarruttavissa asioissa! Hallitus työskentelee vapaaehtoispohjalta, ja tarvitsee tuekseen myös muita vapaaehtoisia kerholaisia. Tartu hallituslaista hihasta, ja kysy miten voit olla vaikuttamassa kerhon eteen!

Maksa kauden 2017 jäsenmaksu ennen kauden alkua
 

Skydive Finlandin jäsenmaksulomake kaudelle 2017 on nyt avattu! Jäsenmaksun suuruus kaudelle 2017 on 70€. Maksa jäsenmaksusi nyt, niin sitä ei tarvitse murehtia enää hyppykauden alkaessa. Jäsenmaksu tulee kuitenkin olla maksettuna viimeistään ennen ensimmäistä hyppyä. Myös yhdistyksen kevätkokouksessa äänioikeuden saaminen edellyttää maksettua jäsenmaksua. Hyppykausi aloitellaan helmi-maaliskuulla, heti kunhan Sissi saadaan käyttöön, tarkempi päivä ilmoitetaan heti kun se selviää. Jäsenmaksu maksetaan Lyytin kautta.

 
Nordic Indoor Skydiving Championships 2017 kisataan 31.3.-2.4.17 Siriuksessa.

Kesän tapahtumakalenteri selkiytyy!


Tulevanakin kesänä on paljon mahtavia tapahtumia, ja suurin osa on jo saatu lyötyä lukkoon. Seuraa tapahtumiamme nettisivuilla ja facebookissa, ja varaa kesälomasi suosikkitapahtumiesi aikaan!
 
Copyright © Skydive Finland 2016, All rights reserved.
 

Kerhon yhteystiedot
Kurssi- ja tandemvarauskyselyt:
+358 40 506 8070 (Ti – To klo: 10-13)
email: info(at)skydivefinland.fi

DROPZONE UTTI (Hyppypaikka)
Lentoportintie 85,
45410 UTTI

Postiosoite:
Skydive Finland ry
PL 17
00701 Helsinki


 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Skydive Finland Ry · PL 17 · Helsinki 00701 · Finland

Email Marketing Powered by Mailchimp