View this email in your browser

Syksyn tapahtumat


Elokuussa hyppykausi on vielä kiivaana käynnissä ja tapahtumia riittää! Kuun aloittaa käyntiin Utti Invitational, jossa Suomen kovimmat treenailevat headdown ennätystä varten. Kotiin ei kuitenkaan kannata jäädä vaikka headdown skillssit eivät vielä olisikaan timanttisella tasolla. Kuvunkäsittelyn superstara Johan Karlsson tulee pitämään kupukoulua niin vasta alkajille kuin kovimmille swooppareille!

Elokuuta jatkaa sekopääboogiet, joissa tarjolla mitä erikoisempia hyppytoiminta-aktiviteetteja. Viikon koutseina suomen sekavimmat herot eli Antti Pendikainen, Visa Parviainen ja Janne Saikko. Kameran kanssa mukana sekoilua tallentamassa Mauri Väistö. Tule ja opi ammattilaisten toimesta miten tehdään mr.bill-hyppy tai näytöshyppy joulupukin vaatteissa. Hyppäillään naapurikentille ja pelloille ja pidetään hauskaa turvallisesti. Ota oma supersankariasu mukaan!

Kuun lopuksi vielä oppilaita hemmotellaan mini-oppilasboogieilla. Kouluttajat valmiina pudottamaan oppilaita vaikka lupakirjaan saakka! Nyt viimeistään etäpäivät ja viimeiset lomapäivät käyttöön! Syyskuussakin häppeninkiä vielä riittää, sillä tarjolla on WS-weekendiä ja FS Bigway -kämppiä!

Kaikkee uutta

Uusi kerhotalo on saatu pystyyn ja vanha kerhotalo on enää haalea muisto vain pesuhuoneen naulakkona. Työntekijät ovat päässeet uusiin hienoihin buffa- ja manifestitiloihin. Hyppääjätkin ova tuntuneet kerholla viihtyvän. 

Manifestissa otettin keväällä käyttöön uusi manifestausohjelma, jonka opettelu on vaatinut pitkiä hermoja niin manifesteilta kuin hyppääjiltäkin. Nyt hommat alkaa pikku hiljaa sujua ja seuraava steppi on itsemanifestaus. Manifestista on 2€ hintaan ostettavissa manifestauskortteja, joilla pääsee manifestaamaan itsensä pakkaushallista löytyvällä manifestauskoneella. Pokanäyttöjä vielä odotellaan, mutta tulossa on.

Nauttikaa uusista tiloista, pitäkää tiloista myös huolta. Testatkaa itsemanifestausta, antakaa palautetta. Olkaa kärsivällisiä, mutta myös innokkaita kehittäjiä. Yhdessä saadaan nämä uudet hienot kerhotilat, sekä uudet laitteet ja vehkeet parhaalla mahdollisella tavalla käyttöön!
 
Manifestauskortteja saa ostettua manifestista hintaan 2€

Kesän työkorvausten maksatus 31.8.


Työkorvaushakemukset kesä-heinäkuulta tulee  toimittaa 15.8. mennessä Hannalle osoitteeseen info(at)skydivefinland.fi. Samaisesta osoitteesta voit kysyä itsellesi maksatuslomakkeen ellet ole sitä vielä saanut. Kesä-heinäkuun korvaukset maksetaan 31.8.

Kesän viimeinen jakso; elo-syyskuun korvaukset maksetaan 31.10 ja niiden osalta maksatuslomakkeet tulee olla toimitettuna 15.10 mennessä.
 
Copyright © Skydive Finland 2016, All rights reserved.
 

Kerhon yhteystiedot
Kurssi- ja tandemvarauskyselyt:
+358 40 506 8070 (Ti – To klo: 10-13)
email: info(at)skydivefinland.fi

DROPZONE UTTI (Hyppypaikka)
Lentoportintie 85,
45410 UTTI

Postiosoite:
Skydive Finland ry
PL 17
00701 HelsinkiThis email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Skydive Finland Ry · PL 17 · Helsinki 00701 · Finland

Email Marketing Powered by MailChimp