Copy
Bliksem! houdt je warm - Bekijk de webversie
DRESS UP FOR WORK
Is jouw werkkleding al klaar voor de gure noordoostenwind? Nu de temperatuur naar beneden gaat is het belangrijk om warm en comfortabel te blijven werken. Dit doe je het beste met lagen. Dit werkt niet alleen isolerend maar zo kun je je outfit elk moment aanpassen aan de temperatuur. Wij helpen je graag bij het vinden van een passend werkkledingpakket. Of je nu ZZP'er bent of een grote organisatie: we staan voor je klaar met persoonlijk advies!
     Basislaag     
Met thermisch ondergoed heb je een goede basis. Deze basislaag zit het dichtst op de huid en voert het vocht af, zodat je droog en comfortabel kunt werken. Het Tricorp Thermoshirt heeft een perfecte pasvorm door het gebruikte stretchmateriaal, evenals de Tricorp Thermo onderbroek.
     Tussenlaag     
Over je thermische basis heb je een goede tussenlaag nodig, dit is de isolerende laag. 
Het zorgt ervoor dat de warmte wordt opgeslagen doordat het een luchtlaag creëert rond je lichaam. Kies bijvoorbeeld voor de  Santino Polo sweater Tesla of het mooie Fristads Acode sweatjack. Die houden de wind tegen en bewaren alle warmte dicht tegen je lichaam.

 
     Buitenlaag     
Tenslotte de buitenste laag. Deze biedt bescherming tegen wind, regen en sneeuw, terwijl tegelijkertijd vocht wordt afgevoerd. Trotseer de elementen met een regendichte, maar ademende jas zoals de DASSY Austin Canvas winterjas of het Fristads Airtech winterjack.
Natuurlijk kunnen wij elk kledingstuk ook voorzien van je bedrijfslogo.
Naar alle workwear >
Winterdeal!
Mutsen en sjaals met geborduurd logo tegen een scherp tarief.
Tijdelijk geen instelkosten!
 
Shop nu >
Grisport gevoerde veiligheidslaars
Deze werklaarzen zorgen in koude én natte jaargetijden voor warme voeten! Gemaakt van hoge kwaliteit leder en voorzien van stalen neus en tussenzool.
 
Shop nu >
Colt ijskrabber
Voorkom een slechte start van je dag met deze handige ijskrabber! Met je bedrijfslogo op dit veelgebruikte voorwerp heb je gegarandeerd een handig en functioneel winters relatiegeschenk!
 
Shop nu >
Facebook
Twitter
LinkedIn
Instagram
Venus 10 | 8448 GW | Heerenveen
Buorren 41 | 8491 BZ | Akkrum
0513 - 745 253 | info@bliksem-reclame.nl | www.bliksem-reclame.nl

www.bliksem-sign.nl | www.bliksem-textiel.nl | www.bliksem-promotie.nl

KvK 01181292 | BTW NL001462368B12


Copyright © 2021 Bliksem! See the difference, All rights reserved.


Je gegevens wijzigen? Klik hier. Geen e-mails meer van ons ontvangen? Meld je dan hier af.

Email Marketing Powered by Mailchimp