Copy
2016 - Wat mag u van Bohemian Productions verwachten?
View this email in your browser

Gelukkig Nieuwjaar!

Bohemian Productions wenst u allen een schitterend 2016 toe. Hopelijk wordt het "The Perfect Year", zoals Norma Desmond zegt in Sunset Boulevard. Bij Bohemian Productions doen we er ook dit jaar weer alles aan om een zo goed mogelijke productie af te leveren en voor te bereiden.

SUNSET BOULEVARD
Op 29-30 april en 1 mei brengen wij u Andrew Lloyd Webber's Sunset Boulevard. Het belooft een unieke voorstelling te worden in een moderne enscenering, die ook trouw blijft aan het historisch kader van de jaren '50.

CHESS
Kort na de voorstellingen van Sunset Boulevard starten we de voorbereidingen voor onze volgende productie: Chess. Audities voor Chess zijn gepland op 14-15 mei (eerste ronde) en 21 mei 2016 (tweede ronde). Wie graag wil meewerken (op welke wijze ook), kan zich nu reeds aanmelden via onze website.

Nadat we aangekondigd hadden Chess te programmeren, kregen we heel veel enthousiaste reacties (bedankt!) en leerden we nieuwe mensen kennen. Resultaat daarvan is ook dat wij kunnen aankondigen dat Chess zal gebracht worden in een regie van Niels De Valk. Met zijn ruime ervaring binnen het musicalgenre en zijn voorliefde voor Chess, zijn we er bij Bohemian Productions zeker van dat dit een fijne en inspirerende samenwerking zal worden. We kijk er alvast naar uit!

Copyright © 2016* *Bohemian Productions vzw*, All rights reserved.

Our mailing address is:
info@bohemianproductions.be

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list