Copy
Ticketverkoop CHESS gestart!
View this email in your browser

Reserveer nu je beste zitje voor CHESS!

Op 12-13-14 mei 2017 brengt Bohemian Productions de musicalklassieker CHESS naar Sint-Niklaas! Mis deze unieke voorstelling niet.

Vandaag start de ticketverkoop voor CHESS, de legendarische musical van Tim Rice en ABBA-componisten Bjorn Ulvaeus en Benny Andersson.

Bohemian Productions steekt deze klassieker in een fris kleedje en neemt u mee in een spannend (schaak)spel waarin niemand is wie hij lijkt te zijn en iedereen deel uitmaakt van een venijnig machtsspel. 

Bestel nu je tickets en verzeker je van een goede plaats!
BESTEL HIER

Toen tekstschrijver Tim Rice de historische schaakpartij tussen de Amerikaan Bobby Fischer en de Rus Boris Spasski zag, vond hij meteen inspiratie voor een nieuwe musical. Die schaakwedstrijd was ten tijde van de Koude Oorlog niet alleen sport, maar ook politiek.

In 1984 kwam ‘Chess – de musical’ er. ‘One Night In Bangkok‘ en ‘I Know Him So Well‘ zijn ongetwijfeld twee songs eruit die je moeiteloos kan meeneuriën. Of uit volle borst meezingen. Feit is dat ‘Chess’ voorzien is van pop- en rockmuziek, wat de musical ook in 2016 nog steeds fris doet klinken.

Een wereldtornooi schaken vormt het decor voor deze musical over de onmogelijke liefde tussen de Russische schaker Anatoly en de assistente van zijn tegenstander, de extravagante en opvliegende Amerikaanse grootmeester Freddie. Terwijl beide heren vechten om de wereldtitel en de liefde van een vrouw, zijn zij zelf ook pionnen in een groter, politiek (schaak)spel… Wie doet welke zet en is er uiteindelijk een winnaar? Of zijn er alleen maar verliezers in dit spel?

Copyright ©*2016 *Bohemian Productions vzw*, All rights reserved.

Our mailing address is:
info@bohemianproductions.be

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list