Copy
Bekijk de nieuwsbrief in uw browser

 

Jubileum editie!

2016 - mei 10 jaar

Feest!

DON Bureau 2006-2016

Op 1 mei 2006 is het avontuur voor DON Bureau daadwerkelijk gestart. Vandaag,
1 mei 2016 bestaat DON Bureau exact 10 jaar. Een decennium dat is omgevlogen.
 
We zijn trots op de vele mooie samenwerkingen, projecten, ontwikkelingen en activiteiten die we samen met u hebben mogen ontplooien.
 
De komende periode blikken we terug en kijken we vooral vooruit. Wat gaat de toekomst u en ons brengen? Welke ontwikkelingen en innovaties gaan bepalend zijn?  Bepalend voor ons werk, ons leven, onze maatschappij? Zijn we klaar voor onze toekomst?

Bekijk het gehele bericht hier!

Don Bezemer aan het woord

Het avontuur begon 10 jaar geleden...

10 jaar geleden, om exact te zijn op 23 maart 2006, is DON Bureau ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Normaal gesproken past het onthouden van deze exacte datum in het geheel niet bij mijn competenties, maar recentelijk kreeg ik op 23 maart jl. een heel waardevol sms-je van een mooie collega van me, met een felicitatie. En dan kijk je toch even terug.
 
Hoe ben ik begonnen? Precies op de plek waar ik nu dit stukje schrijf; de Mosselstraat 2 te Bergen op Zoom. 10 jaar geleden liepen m’n meiden in de woonkamer nog om me heen te puberen. Nu lopen er de nodige collega’s in en uit op dezelfde locatie.

Lees het volledige bericht van Don

Jubileumreis

Het 10 jarig jubileum hebben we gevierd in Oostenrijk!

2016 is het jubileum jaar van DON Bureau. Om dit te vieren was iedereen van DON Bureau uitgenodigd voor de jubileumtrip naar Oostenrijk. In een mooi chalet hebben we 4 onvergetelijke dagen met elkaar beleefd wat zeker ook de teamspirit heeft verstevigd.

De aankomst werd gevierd met een heerlijk glas bubbels en deze avond heeft de kookploeg onder leiding van Lars verschillende gerechten klaargemaakt. Het werd een heerlijk 6 gangen jubileumdiner! Iedereen kwam aan de beurt om zijn/haar kookkunsten te mogen laten zien. Het was een zeer gezellige avond!

Lees meer over de jubileumtrip!

Save the date

Overheidspartijen ontmoeten overheidspartijen

Onze omgeving verandert razendsnel. De beschikbare informatie groeit exponentieel en innovaties volgen elkaar razendsnel op. Onze natuurlijke bronnen putten uit en onze aarde wordt zwaar belast. We moeten op zoek naar nieuwe energiebronnen, andere manieren van werken, reizen en het gebruik van de beperkte ruimte.
 
Hoe zetten we alle beschikbare informatie efficiënt in en welke prille ideeën werken we uit tot succesvolle innovaties? Dit alles heeft impact op ons leven, werken en de te maken keuzes. Wat vraagt dit van onze infrastructuur? Wat betekent dit voor onze mobilisatie vraagstukken, voor ons als mens en voor onze werkvormen? 
 

Zijn we klaar voor onze toekomst?
DON Bureau
Wij geloven dat DON Bureau een bijdrage levert aan een betere wereld. Voor vandaag en morgen. Wij willen verbindingen leggen, samen de slimste weg bepalen en deze realiseren. Deel deze nieuwsbrief gerust met collega’s, vrienden of vakgenoten die mogelijk geïnteresseerd zijn.

afmelden voor deze nieuwsbrief

Email Marketing Powered by MailChimp