Copy
November 2016 - Winterseizoen, beursseizoen
View this email in your browser

Waarom wordt er in de VS op een dinsdag in november gestemd?

Election Day is altijd op de dinsdag na de eerste maandag van de maand november. Waarom? Amerika was vroeger overwegend agrarisch, en november een relatief rustige maand voor de boeren en landarbeiders. Daarnaast moesten veel mensen naar een stad in de buurt om te stemmen. Door de verkiezingen op dinsdag te plannen, hoefden mensen niet op zondag te reizen. (bron: NOS) 

Winterseizoen = Beursseizoen
In de zomer zijn wij natuurlijk druk bezig met bermherstelwerkzaamheden door het hele land heen. De wintermaanden lenen zich minder goed voor werkzaamheden in de berm. Daarom staan wij komende winter als 1 van de 12 stands van Holland Contech (stand 6.700) op de InfraTech in Ahoy Rotterdam (17 t/m 20 januari)  en op de Infrarelatiedagen te Hardenberg (7 t/m 9 februari). Daar staan we, net als in 2016, in stand 108. Wij hopen u te ontmoeten tijdens beide beurzen!
 
(Voor de infrarelatiedagen kunnen wij u een gratis toegangskaart leveren. Stuurt u voor 1 dec a.s. een e-mail aan info@bytheway-netherlands.com met: uw bedrijfsnaam, uw volledige naam, uw volledige adres en uw e-mailadres, dan zorgen wij voor uw persoonlijke uitnodiging) 
Zie hier onze nieuwe brochure!
Wist u dat...
  • Wij een succesvolle demonstratie hebben gedaan voor de provincie Groningen? Wilt u ook een demonstratie van onze KLEISER®s? Wij komen graag eens bij u langs. Neemt u contact met ons op? 
     
  • Het voor wegbeheerders buiten de regio Drenthe / Noord-Overijssel nu ook mogelijk  is om rechtstreeks opdrachten voor het kleisen van bermen aan ByTheWay te verstrekken? Wanneer u een andere vorm van samenwerking zou willen, laat het ons weten dan kunnen we dat verder verkennen.
     
  • Wij na het geslaagde project in Weststellingwerf  er helemaal voor open staan om grotere bermherstelprojecten aan te nemen waarbij wij de projectorganisatie en de uitvoering voor u verzorgen.  Belangstelling? laat het ons weten!
 
In Weststellingwerf is het door ByTheWay aangenomen bermherstelproject vorige week afgerond! In vier weken tijd zijn langs een twintigtal wegen de bermen over een lengte van 80 km hersteld. Na het kleisen en verlagen van de bermen is er als laatste een speciaal mengsel van 30 soorten bloemen ingezaaid om natuurlijke vijanden van de eikenprocessierups aan te trekken. In samenwerking met een betrokken biologieleraar gaat de gemeente de ontwikkelingen nauwgezet volgen. Ook wij zijn benieuwd hoe dit uitpakt. Onze opdrachtgever heeft laten weten zeer tevreden te zijn met het resultaat. Daar doen we het voor!
Copyright © 2016 ByTheWay, All rights reserved.


Als u deze nieuwsbrief niet wilt ontvangen, dan kunt u uw voorkeur veranderen door te klikken op: update your preferences of u uitschrijven via: unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp