Copy
Adventure Design Insight #2
Bekijk Insight #2 online.

Een zomerse periode

De afgelopen periode was een periode van genieten. Van het weer, de vakanties en het ophalen van mooie herinneringen aan Spanje, Zweden en Noorwegen, de opdrachten die voor de vakantie geregeld moesten worden en nieuwe projecten die we inmiddels weer hebben opgepakt. De mooie zonnige dagen gingen gepaard met flink wat bakken koffie in de zon. Samen met klanten of gewoon… om te genieten..
 

Wagenpark Stijlmakers

Stijlmakers Interieurbouw realiseert keukens & interieur op maat, waardoor klanten altijd gegarandeerd zijn van een interieur dat bij hen past. In de afgelopen jaren heeft Stijlmakers ervaring opgedaan in het ontwerpen en realiseren van praktijkinrichtingen. 

Ga naar Stijlmakers 

Visser & Smit Hanab

Het hart van Visser & Smit Hanab bonkt voor verbindingen. En dat al meer dan honderd jaar. Wij mochten weer tekenen voor het derde kwartaal!

Ga naar Visser & Smit Hanab

Acebikes Catalog 2015

AceBikes is een bedrijf dat zich al vanaf 2007 richt op het vervoeren en stallen van motorfietsen. Acebikes ontwerpt, innoveert en produceert hoogwaardige producten voor motorfietsen en verkoopt deze aan dealers in heel Europa. Wij mochten de catalogus ontwerpen en realiseren.

Ga naar Acebikes

Nieuwe klanten

Ook de afgelopen tijd hebben wij weer veel nieuwe klanten mogen ontvangen. De diversiteit aan klanten was weer groot, zo mochten wij aan het werk voor bedrijven in de installatietechniek, energieneutraliteit en een bedrijf met een totaal nieuw concept voor gebruik op de smartphone.

Ga naar onze nieuwe klanten 
Share
Tweet
Forward
Copyright © 2015 Adventure Design, All rights reserved.


uitschrijven uit deze lijst    update uw voorkeuren 

Email Marketing Powered by Mailchimp