Copy

WOONKAART: Wonen Delen Wij Samen
Lifestyle Renting is een platform voor mensen die op zoek zijn naar mogelijkheden om samen met anderen te wonen.
 
View this email in your browser

Lifestyle Renting 
Maart 2016 Like Nieuwe marker op de kaart, Crowdfunding in vastgoed, Woonvereniging Vers Rotterdam en meer... on Facebook


Beste <<First Name>>,

Een pilot bij een woningbouwcorporatie? Samenwerking met een universiteit? Investeren in een projectontwikkeling? Bijeenkomst rondom wonen in Den Bosch? Veel nieuwe ontwikkelingen maar nog te vroeg om ze in deze nieuwsbrief te delen. Geduld is een schone zaak. ;-)

Wat dan wel in de nieuwsbrief van deze maand:
een nieuwe marker op de kaart, andere financieringsvormen in vastgoed zoals crowdfunding, Woonvereniging Vers Rotterdam zoekt een nieuwe woonplek binnen de ring van Rotterdam, Eco-Ambacht zoekt nieuwe deelnemers en Rijksmonumentale Rechtbank nieuwe gebruikers.

Share
Tweet
Forward
Share

De WOONKAART loopt al aardig vol....

Maar we stoppen niet voordat we heel Nederland in kaart hebben,
en daarna de rest van de wereld ;-)
Nieuwe marker op de kaart!
Komende maand komt er een nieuwe marker bij op de WOONKAART. We kregen vanuit diverse hoeken het verzoek om als bedrijf op de site te staan. Professionele partijen die de woonwens van groepen helpen te realiseren. Je kan hierbij denken aan: architecten, woongroep-adviseurs, aannemers ... etc.

Deze partijen krijgen als marker de A van Advies.
Belangrijk is dat de professionals ervaring hebben in groepsprocessen en duurzaam werken. Overal blijft natuurlijk het uitgangspunt "Bewoners creëren hun woonomgeving"

Crowdfunding voor vastgoed: sameningeld.nl

Wie Lifestyle Renting een beetje volgt weet dat we enthousiast zijn over de nieuwe manieren van financiering in vastgoed. 

Daarom willen wij graag een project vanuit ons netwerk uitlichten in deze nieuwsbrief.
Als voorbeeld tonen we hieronder een crowdfunding project in Brunssum. Het is geen project wat op de WOONKAART komt maar wel een goed voorbeeld van financiering die voor groepswonen interessant kan zijn.

Nog wat geld over op de bank?
Investeer in vastgoed via deze crowdfunding en lever ook nog n sociaal maatschappelijke bijdrage.

Uitgelicht!
Weer 3 interessante projecten van de website:

Woonvereniging Vers to the future, Rotterdam
Een enthousiaste en ondernemende groep mensen die samen een nieuwe woonplek willen opzetten.Hun doel? Door als collectief op te trekken betaalbare, mooie woningen creëren, sociale cohesie in de woonomgeving brengen en investeren in duurzame voorzieningen. Velen van hen hebben de afgelopen jaren samen gewoond in de succesvolle woonvereniging VERS, maar zijn nu op zoek naar een plek met meer ruimte, voor een nieuwe levensfase.  Ze zijn op zoek naar een plek binnen de ring van Rotterdam die goed te bereiken is met het OV. Het pand moet opdeelbaar zijn in minimaal 7-10 woonunits, met een totaleoppervlakte van ca. 630 m2. 

Woongroep Eco-Ambacht
Behoud van en onderwijs in oude ambachten door het geven van workshops en cursussen. Woongroep Eco-Ambacht heeft het idee een leef-/werkgroep op te richten met een ecologische & biologische grondslag. Op een nader te bepalen landgoed (regio Gelderland) wordt met de kerngroep een leefomgeving gecreëerd waar op langere termijn meerdere gelijkdenkenden aan zouden kunnen sluiten. Zij kunnen hieraan mee werken, mits dat aansluit bij de dynamiek van de groep en de aanwezige ruimte.  Voor dit concept is Eco-Ambacht op zoek naar gepassioneerde deelnemers.

Voormalig Rijksmonumentale Rechtbank
Te koop aangeboden door Rijksvastgoedbedrijf. Voormalig kantongerecht aan de Brink 11-12 in Deventer, bestaande uit twee Rijksmonumentale gebouwen alsmede erf, ondergrond en verder toebehoren. Het geheel is in 1804 ingericht als gerechtshof en kreeg later de bestemming kantongerecht en belasting- en kadasterkantoor. De laatste renovatie dateert van 2009. Het object ligt in de binnenstad van Deventer op 5 minuten afstand van het treinstation.  
#1 Woonvereniging Vers to the future, Rotterdam
GROEP: Zijn opzoek naar een nieuwe woonplek binnen de ring van Rotterdam! 
#2 Woongroep Eco-Ambacht
GROEP: Zijn opzoek naar gepassioneerde deelnemers met een ecologische / biologische grondslag. 
#3 Voormalig Rijksmonumentale Rechtbank
TIP: In het centrum van Deventer staat een voormalig Rijksmonumentale Rechtbank te koop!

Ons steunen?

Je kunt ons goed steunen door naamsbekendheid!

Mond-tot-Mond reclame! Vertel vrienden, familie, collega’s over de mogelijkheden van samen wonen en schrijf je in op onze website. Ook als je niet meteen op zoek bent naar een nieuwe woning, kun je jouw toekomstwensen kenbaar maken via onze website.
Een nieuw project is er nooit van de een op andere dag. Maar je blijft wel op de hoogte van de ontwikkelingen en opeens is de juiste tijd daar. 

Like, share, tweet ons vooral door:
Like ons op Facebook
Volg ons op Twitter
Ga naar onze website
Bekijk ons op LinkedIn
Copyright © 2016 Lifestyle Renting, All rights reserved.

Our mailing address is:
info@lifestylerenting.nl

Want to change how you receive these emails?
You can update subscription preferences or unsubscribe from this list   

Email Marketing Powered by Mailchimp