Copy

WOONKAART: Wonen Delen Wij Samen
Lifestyle Renting is een platform voor mensen die op zoek zijn naar mogelijkheden om samen met anderen te wonen.
 
View this email in your browser

Lifestyle Renting
Februari 2016


Beste <<First Name>>,

In de nieuwsbrief van deze maand:
Een nieuwe stagiair, kijken bij de bouw van het Tiny House van Marjolein Jonker, 50+ groep uit Haren zoeken bewoners en nog veel meer....
Share
Tweet
Forward
Share
Even voorstellen onze nieuwe afstudeerstagiair!
Anne Zentjens

Momenteel zit ik in het vierde en laatste jaar van de opleiding Vastgoed & Makelaardij aan Fontys Hogescholen MER te Eindhoven.  Per 15 februari ben ik begonnen aan mijn afstudeerstage bij Lifestyle Renting.

Gedurende mijn opleiding heb ik stage gelopen bij woningcorporatie Wovesto, waar ik veel contact heb gehad met huurders en waar mij meer dan duidelijk is geworden dat de woningnood in Nederland erg hoog is. Tijd voor nieuwe woonvormen dus. Vervolgens ben ik me tijdens mijn minor gaan verdiepen in diverse samen-woonvormen, en heb ik een groep begeleidt bij het gehele participatieproces.

Ik hoop aan het einde van mijn stage bij Lifestyle Renting met een handleiding te kunnen komen waarin duidelijk wordt beschreven wat de juridische en financiële consequenties zijn voor groepswonen. Ik heb er erg veel zin in! 

Groetjes Anne 

Bij de bouw van het Tiny House van Marjolein Jonker

Marjolein in het klein
Afgelopen zaterdag bij Marjolein Jonker gaan kijken naar de bouw van haar Tiny House. Via Jelte Glas van o.a. de Tiny Village zijn wij in contact gekomen maar wij volgden Tiny House Nederland natuurlijk al even. Erg interessant wat er rondom dit thema allemaal gebeurt. De eerste projecten rondom Tiny Houses staan al op de WOONKAART en er komen nog leuke ontwikkelingen aan. Hierover volgende maand hopelijk meer!

Kijk voor meer informatie over Tiny Houses vooral ook eens op de volgende websites:
Marjolein in het klein
Tiny House Nederland
Woonpioniers
Tiny-House

Waterland-Huisje
Prijsvraag BouwExpo TinyHousing in Almere
 
Uitgelicht!
Weer 3 interessante projecten van de website:

Hestia Haren Groep
Hestia Haren is op zoek naar nieuwe bewoners! Deze bewonersvereniging is bezig met de realisatie van een woonproject voor 50-plussers in de wijk Oosterhaar in Haren nabij Groningen. Op woensdagavond 2 maart om 20:00 uur vindt er een bijeenkomst plaats in het Trefpunt, Willem Dreesstraat 1, 9728 SW in Groningen. 

Amersfoort, Hogeweg 70, voormalig Militair Hospitaal
Binnenkort te koop aangeboden door Rijksvastgoedbedrijf: Hogeweg 70 te Amersfoort (rijksmonument). De gemeente Amersfoort wil met de geplande herontwikkeling optimale kansen creëren voor een zinvolle nieuwe bestemming van het complex (zoals wonen). Het bijzondere karakter van het complex vraagt om een bijzondere functie. Welke groep ziet zichzelf hier al wonen?

Woongemeenschap de Wonne Enschede 
Midden in de stad Enschede ligt aan de Noorderhagen, De Wonne. Vroeger heette dat ‘het klooster’, of het Larinks-Sticht. Momenteel is het nóg ‘n soort klooster, maar dan een klooster, ‘waar een straat doorheen loopt’. Samen delen, kiezen voor elkaar, bezinning en consuminderen zijn kernwoorden in het ‘moderne klooster’ De Wonne.
 
#1 Woongroep Hestia Haren 
GROEP: Hestia Haren zoekt nieuwe bewoners! Woensdag 2 maart informatiebijeenkomst.
 
#2 Amersfoort, Hogeweg 70
TIP: Op een unieke locatie in Amersfoort staat een voormalig Militair Hospitaal te koop! 
#3 Woongemeenschap de Wonne Enschede
PAND: Samen delen, kiezen voor elkaar, bezinning en consuminderen zijn kernwoorden in het ‘moderne klooster’ De Wonne.

Ons steunen?

Je kunt ons goed steunen door naamsbekendheid!

Mond-tot-Mond reclame! Vertel vrienden, familie, collega’s over de mogelijkheden van samen wonen en schrijf je in op onze website. Ook als je niet meteen op zoek bent naar een nieuwe woning, kun je jouw toekomstwensen kenbaar maken via onze website.
Een nieuw project is er nooit van de een op andere dag. Maar je blijft wel op de hoogte van de ontwikkelingen en opeens is de juiste tijd daar. 

Like, share, tweet ons vooral door:
Like ons op Facebook
Volg ons op Twitter
Ga naar onze website
Bekijk ons op LinkedIn
Copyright © 2016 Lifestyle Renting, All rights reserved.

Our mailing address is:
info@lifestylerenting.nl

Want to change how you receive these emails?
You can update subscription preferences or unsubscribe from this list   

Email Marketing Powered by Mailchimp