Copy

WOONKAART: Wonen Delen Wij Samen
Lifestyle Renting is een platform voor mensen die op zoek zijn naar mogelijkheden om samen met anderen te wonen.
 
View this email in your browser

⭐ WOONKAART ⭐
Beste wensen voor 2017! 
December 2016 Like ⭐ WOONKAART: Beste wensen voor 2017! ⭐ We hopen jullie allemaal 31 januari te zien in Den Bosch! on Facebook


Beste Marije,
 
De winter heeft zijn intrede gedaan. Gezellige donkere dagen met lange avonden. Misschien wel de tijd om plannen te maken? Als je voor jouw woonplannen op zoek bent naar inspirerende voorbeelden, kijk dan op de WOONKAART! Ook in deze nieuwsbrief staan bij Uitgelicht! leuke voorbeelden.

Verder in deze nieuwsbrief:

Wij wensen iedereen hele fijne feestdagen toe!
 
Met vriendelijke groet,  
Marije Oosterhof en Anita van Limpt

Like, share, tweet onze nieuwsbrief door via:

Share
Tweet
Forward
Share

De WOONMAKERS MEETUP #3:

Hoezo!? Alleen Wonen? Deelwonen!
Er hangt iets in de lucht. Steeds meer mensen onderzoeken manieren om niet langer alleen te wonen. “Wonen ‘delen’ met meerdere mensen!”

Tot nu toe is het de norm voor alleenstaanden om te leven in kleine appartementen. Maar! Pioniers werken aan steeds meer manieren om in losse verbanden bij elkaar te wonen. Wij brengen deze beweging voor je samen in een Markt! Wij tonen je die vooruitlopers, brengen de beweging in kaart en helpen je zoeken en vinden. Voor iedereen die ooit met gelijkgestemden, groep, gemeenschap, tribe of andere vorm wil wonen: we bieden je de primeur in Nederland op het gebied van DeelWonen. Wat kan er allemaal? Kom inspiratie opdoen!

Bekijk event op RUW Den Bosch en/of meld je alvast aan via Facebook.

Helaas geen ASN Bank Wereldprijs voor de WOONKAART

De WOONKAART is niet in aanmerking gekomen voor de wereldprijs van ASN bank Voor de Wereld van Morgen. Erg jammer!

Maar we gaan natuurlijk wel gewoon door met de WOONKAART! Het businessplan ligt klaar en dat hebben we natuurlijk niet voor niets opgesteld! Aan de slag er mee!

Mochten jullie ons willen steunen met ons initiatief? Op de website van de WOONKAART staat hoe je dat kunt doen.

Bedankt voor alle steun tot nu toe!

Wist u dat?
De WOONKAART ook op Nudge staat! 

Nudge.nl wil dat mensen en organisaties elkaar kunnen vinden.

Samen aan de slag! Samenleving 3.0:
De wereld om ons heen maakt belangrijke veranderingen door. Die gaan gepaard met grote uitdagingen. Dit besef dringt steeds meer door en zorgt dat mensen er iets aan willen bijdragen om het beter te maken. Vaak lijken die initiatieven – groot en klein - op elkaar. Via Nudge kunnen mensen en organisaties elkaar vinden. Om zo samen op te kunnen trekken. Dat versnelt en versterkt. En dat is precies wat Nudge wil. Wij raden je aan om een kijkje te nemen op Nudge.nl en ook bij ons project: WOONKAART op Nudge.

A-markers op de kaart
Professionele partijen die de woonwens van groepen willen helpen realiseren, kunnen zich met een A-marker presenteren op de WOONKAART. Je kunt hierbij denken aan: woongroep-adviseurs, CPO-begeleiders, vastgoedadviseurs, herbestemmings-specialisten, architecten en andere betrokken adviseurs.

Wil jij als professionele partij ook een A-marker plaatsen? Dat kan! Maak een account aan op de WOONKAART en zet jouw A-marker op de kaart! Of neem contact met ons op via info@lifestylerenting.nl.
Uitgelicht!
3 interessante projecten van de WOONKAART:

Tiny House Nederland 
Een Tiny House is voor ons de ideale basis om een bewuster en duurzamer leven te creëren. Door het leven in een Tiny House ontdek je wat je echt nodig hebt, wat je echt gelukkig maakt, en het stimuleert je bewuster om te gaan met je verbruik. In ruil daarvoor krijg je meer tijd, meer geld, meer vrijheid, en een goed gevoel.

Woongroep Contact & Muziek (Utrecht)
Sociale, muzikale, duurzame woongemeenschap. Wij onderzoeken of we ons sociaal, muzikaal en duurzaam woonproject kunnen uitbreiden naar een groene(re) omgeving. We willen meer mensen de kans geven iets van ons bijzondere leven mee te maken, door op bezoek te komen of een korte of langere tijd bij ons te verblijven.

Woonhuis op agrarisch perceel van ca. 2 ha (Steenbergen).
Te koop aangeboden door het Rijksvastgoedbedrijf: uniek object bestaande uit een vrijstaande woning met karakteristieke details, een zeer royale schuur, enkele kleinere gebouwen en een vijver op een perceel van maar liefst 20.655 m2!
 
#1 Tiny House Nederland
ADVIES: Tiny Houses zijn primaire, volwaardige woningen op kleine schaal. Ze worden bewust gebouwd en bewoond vanuit de behoefte een meer eenvoudig leven te leiden, minder gericht op consumeren en met een kleinere ecologische voetafdruk. Een Tiny House is maximaal 50 m2, idealiter (deels) zelfvoorzienend, van goede kwaliteit en esthetisch gebouwd, functionerend als full-time bewoonde woning.
PAND: Contact & muziek zoekt in een rustige, groene omgeving, woonruimte om meer mensen te laten ervaren hoe je door samen wonen, werken, zorgen, mediteren en zingen, elkaar echt kunt ontmoeten en samenwerken aan rust en zingeving.
#3 Steenbergen, Triangel 8 + 4
TIP: Woonhuis op agrarisch perceel van ca. 2 ha.!
Aangeboden door het Rijksvastgoedbedrijf.

Spread the word!

Ken je wooncollectieven in jou omgeving? Meld ze aan!
Zo krijgen we echt een goed overzicht van wat er allemaal al gebeurt in Nederland. Dit helpt nieuwe groepen om ook hun droom te realiseren.

Schrijf je in op onze website. Registreer je hier!
Ook als je niet meteen op zoek bent naar een wooncollectief, kun je jouw toekomstwensen kenbaar maken via onze website. Een nieuw project is er nooit van de een op andere dag. Maar je blijft wel op de hoogte van de ontwikkelingen en opeens is de juiste tijd daar. 

Like, share, tweet ons vooral door!
Je kunt ons goed steunen door naamsbekendheid!
Mond-tot-Mond reclame! Vertel vrienden, familie, collega’s over de mogelijkheden van samen wonen.
Like ons op Facebook
Volg ons op Twitter
Ga naar onze website
Bekijk ons op LinkedIn
Copyright © 2016 Lifestyle Renting, All rights reserved.

Our mailing address is:
info@lifestylerenting.nl

You're receiving this nieuwsletter because you subscribed to it on LifestyleRenting.nl or because of your connection to one of the founders. (Was this forwarded by a friend? You can sign up here )

Want to change how you receive these emails?
You can update subscription preferences or unsubscribe from this list   

Email Marketing Powered by Mailchimp