Copy
E-mail niet goed leesbaar? Bekijk dan de online versie.
 

Beste  ,

Vanaf deze zomer is Rajae El Mouhandiz Artist in Residence in Laaktheater. Tijdens haar verblijf is ze in gesprek gegaan met mensen in Laak over thuis en ontheemd zijn. Deze gesprekken vormen het vooronderzoek voor haar eerste muziektheatervoorstelling Thuis,Ontheemd

Foto’s van de bewoners zijn gemaakt door fotograaf Sander Stoepker. Op zondag 11 december vieren en exposeren we het resultaat met onder andere de deelnemers en de wijk in Laaktheater. Een aantal geportretteerden delen hun verhaal over thuis en ontheemd zijn of treden op. Zo zal Nelly Lausberg (zie de foto die Rajae maakte met Nelly) een aantal gedichten voordragen en treedt Theo Hettema (zie de foto hierboven die Sander maakte van Theo en zijn vrouw Monica) met zijn jazztrio Nardizz op. Rajae zelf zingt een aantal nummers uit haar nieuwe voorstelling en Sander Stoepker is aanwezig om het publiek te portretteren.

Bij deze willen we u van harte uitnodigen voor de wijkbijeenkomst Thuis, Ontheemd van Rajae op zondag 11 december om 15.00 uur. De wijkbijeenkomst is gratis, maar fijn als u zich even aanmeldt via info@laaktheater.nl

Na deze bijeenkomst zal Rajae de voorstelling verder ontwikkelen, in coproductie met Laaktheater en Urban Myth. Op Rajae's verjaardag op zaterdag 25 maart 2017 zal de voorstelling Thuis, Ontheemd in première gaan in Laaktheater, gevolgd door een tour door het land. Kaarten daarvoor zijn al te koop.

Thuis/Ontheemd - Rajae el Mouhandiz
Za. 25 maart 20.00 uur & zo. 26 maart 15.00 uur

In haar eerste solo-theater voorstelling Thuis, Ontheemd laat Rajae El Mouhandiz door middel van verhalen, muziek en krachtige beelden zien hoe zij omgaat met haar ontheemding en de lessen die ze heeft geleerd sinds zij op haar vijftiende besloot om huis en haard te verlaten en artiest te worden. Deze voorstelling is een kijk in het leven van een vrouw waar iedereen, jong en oud, zich op de een of andere manier in kan herkennen.
Lees verder
LAAKTHEATER
Ferrandweg 4T
Den Haag, ZH 2523 XT
Netherlands

Add us to your address book


Email Marketing Powered by Mailchimp