Copy
Hallo lieve mensen,
 
In deze tijden waar we het Corona-virus moeten bedwingen, wensen we iedereen nog steeds een veilig behoud en een goede gezondheid/herstel; we bieden jullie alvast opnieuw onze maandelijkse Nieuwsbrief aan.

Het is ons doel u via deze weg periodiek te voorzien van actuele informatie betreffende onze evenementen en activiteiten, promoties, nieuwigheden en interessante weetjes.

Evenementen gepauzeerd

Momenteel blijven onze evenementen nog even gepauzeerd; toekomstige evenementen die toch zouden kunnen doorgaan, kan je bekijken op onze maandkalender of onze evenementenlijst

Zodra het klimaat terug gunstiger is starten we alles terug op, weliswaar enkel indien wij kunnen voldoen aan het COVID EVENT RISK MODEL

Avondopeningen

Vrijdag 18 dec : 16u - 21u30   |   Zaterdag 19 dec : 9u30 - 18u
Op vrijdag 18 december zal onze T-shop geopend zijn van 16u tot 21u30.  Op zaterdag 19 december zijn we open van 9u30 tot 18u.

Tijdens deze nocturnes voorzien we heel wat speciale en unieke kerstpakketjes, in alle formaten.
Van harte welkom.

Openingsuren en sluitingsdagen

Openingsuren T-Shop :
  • woensdag : 14u – 18u
  • vrijdag :       16u – 18u
  • zaterdag : 9.30u – 12u
!!!  Gesloten op vrijdag 25 december en zaterdag 26 december
Bent u steeds verhinderd, dan kan u een afspraak op een andere dag of uur aanvragen via ons contactformulier.  Onze sluitingsdagen vindt u steeds op onze T-Shop pagina, kalender of worden gemeld in onze Nieuwsbrieven.

T-Shop  |  Kalender  |  Facebook  |  Contact

Thuislevering op 2de Kerstdag

Kerstpakketjes geleverd aan huis op 26 december
Dit jaar gaan we de Kerstman een handje helpen.

Indien je vóór 20 december een theepakketje bestelt, zal ik je bestelling eigenhandig en geheel corona-proof gratis leveren op 26 december, binnen een straal van 60km.

We hebben alvast enkele kerstpakketjes (zie hieronder) in de aanbieding, maar uiteraard kan je ook zelf je theepakketje samenstellen.

We voorzien ook een persoonlijke wens bij je pakketje, indien je dit wenst.

Kerstpakketjes


Pakket 1 : 16 €

Pakket 2 : 25 €

Pakket 3 : 30 €
Pakket 4 : 35 €

Pakket 5 : ... €

Een van bovenstaande kerstpakketten, aangevuld met een geschenkbon voor een bedrag naar keuze.

Kad-OH website

Om de lokale handelaars te steunen, lanceerde Stad Sint-Niklaas een digitale showroom www.kadohvanhier.be, een online platform waar de leukste eindejaarsgeschenken uit Sint-Niklaas gebundeld staan.

Filter met de cadeauwijzer op bourgondiër, fashionista, interieurlover,… en ontdek een hele reeks eindejaarsgeschenken !  Ook onze eindejaars-aanbiedingen zijn hier terug te vinden.
Door lokaal te kopen, steun je niet alleen de lokale handelaars, maar je investeert ook in je eigen regio en zorgt ervoor dat de omgeving bruisend en gezellig blijft, met veel toffe winkels en vrolijke gezichten.  Je draagt je steentje bij tot lokale jobcreatie en tot het klimaat, want minder transport, da’s ook een schonere lucht !

Bezoekers van de website kunnen ook aan het rad draaien en maken zo kans op één van de vele KadOhbonnen, of een kerstgeschenkje aan huis geleverd door niemand minder dan Kerstman zelf !  Lokaal winkelen, waar anders dan in Sint-Niklaas!

Basta Sia Buono kerstpakketjes

Dit jaar biedt Basta Sia Buono (h)eerlijke kerstpakketjes aan, waarbij ze hun vegan koekjes combineren met andere lokale, artisanale producten.

Zo is er ook een pakketje te verkrijgen met onze Homemade Kerstthee, gecombineerd met de zachte smaak van de Rusette, de ginger lime Cecino of de kerstkoekjes met anijs.

Te bestellen bij www.bastasiabuono.be

Brushetta met groene thee

Groene thee is een heerlijk kruid, dan niet alleen kan worden gedronken, maar ook kan worden verwerkt in gerechten.

Gooi je portie groene theeblaadjes niet weg nadat je ze hebt geïnfuseerd in water…
Laat ze uitlekken en verwerk ze in een slaatje, in soep, in kruidenboter of in het deeg van brood, koekjes of ander gebak.

Geef je Brushetta een unieke toets met de uitgelekte blaadjes van Gunpowder Thee of een andere groene thee naar keuze.
Facebook Facebook
Twitter Twitter
Instagram Instagram
Website Website
Email Email
Copyright © 2020 - Release BVBA


Wenst u de ontvangst van deze emails te wijzigen ?
Instellingen Wijzigen of Uitschrijven

Email Marketing Powered by Mailchimp
Facebook Facebook
Twitter Twitter
Instagram Instagram
Website Website
Email Email