Copy
Hallo lieve mensen,
 
Welkom op weg naar terug 'normale' tijden, maar wees vooral nog steeds voorzichtig zoals wij ook stilaan onze activiteiten veilig heropstarten, te lezen in onze maandelijkse Nieuwsbrief.

Het is ons doel u via deze weg periodiek te voorzien van actuele informatie betreffende onze evenementen en activiteiten, promoties, nieuwigheden en interessante weetjes.

Agenda

Bekijk onze maandkalender of raadpleeg onze evenementenlijst

Voor sommige evenementen wensen wij vooraf een seintje of inschrijving; dit kan door een mailtje te sturen naar info@release-tea.be met vermelding van uw gegevens en het aantal personen

Weekend van de klant

Zaterdag 2 oktober : 9.30u - 17u
Weekend van de Klant is een feestelijk winkelweekend in gans België, en ook wij doen mee.

Wie deze zaterdag bij ons langskomt, kan genieten van een heerlijk theetje, ontvangt een leuke verrassing en kan deelnemen aan een wedstrijd waarmee mooie prijzen te winnen zijn.

Daarnaast mag je bij een aankoop van €25 een draai geven aan het grote Rad van de Klant in het Centrum van Sint-Niklaas.  Altijd prijs !

Wie weet ga jij naar huis met een ballonvaart of een mooi cadeau of waardebon uit jouw lievelingszaak.
 
Programma Sint-Niklaas  |  Deelnemende winkels Sint-Niklaas

Workshop

Zaterdag 9 oktober : 14u - 17u
We zijn zeer blij dat onze workshops weerom op een ‘normale’ manier kunnen plaatsvinden.  Voor onze laatste workshop van dit jaar, op zaterdag 9 oktober, zijn er nog enkele plaatsen vrij.

Tijdens deze 2,5 tot 3uur durende workshop, die zich richt tot alle leeftijden, zowel theedrinkers als theeleken, nemen wij u mee op een interactieve reis doorheen de wondere wereld van losse thee en tisanes.

Er wordt rijkelijk geproefd en geëvalueerd, uitleg gegeven over de juiste bereiding van thee, de gezondheidsvoordelen, de verschillende soorten,... en op het einde krijgt iedere deelnemer de mogelijkheid om een eigen blend te creëren en te proeven.

Inschrijven verplicht, plaatsen zijn beperkt  |  Deelnameprijs : 28€

Data in 2022 : 5 februari, 23 april en 15 oktober
 

Yoga & Thee

Zondag 17 oktober : 14u - 17u
Op zondag 17/10 vindt de eerste workshop 'Yoga & Thee' plaats, een reeks van 7 apart staande workshops, georganiseerd in samenwerking van Chiara van Qiara.

Deze namiddag staat in het thema van ‘Boost je Immuniteit’.  Tijdens deze workshop nemen we je mee in de wereld van kruiden en thee met hun helende werking op lichaam en geest. Inzicht in de werking van je eigen lichaam wordt aangevuld met meditatie en bewuste bewegingen eigen aan het thema.

Je gaat naar huis met een EIGEN gemaakte tisane en heel wat informatie om je eigen gezondheid in handen te nemen !
De thema’s die nadien aan bod komen zijn :
 • 14 november 2021: burn out
 • 12 december 2021: boost je energie
 • 23 januari 2022: listen to your heart
 • 20 februari 2022: detox your body and mind
 • 01 mei 2022: adem is leven
 • 12 juni 2022: emotioneel in balans

Inschrijven via www.momoyoga.com/qiara  (kies de workshop/datum van jouw keuze)

Locatie : Zaal De Kwakzalver  |  Pompstraat 2 - Sint-Gillis-Waas
Tijdstip : 14u - 17u

Deelnameprijs : 49 € per workshop per persoon  |  Beperkt tot 15 personen

Avondcursus Vrije Ateliers

INSCHRIJVEN t.e.m. 19 oktober – Cursuscode: FI2021N99

Gedurende 6 avonden neemt theesommelier Els je mee op een boeiende interactieve tocht doorheen de wondere wereld van losse thee en tisanes.

Wat is thee? Welke soorten bestaan er? Hoe bereid je deze opdat smaak en werking optimaal tot hun recht komen? Wat doet thee met je lichaam?  Tijdens een ontdekkingstocht, waarbij alle zintuigen in het werk worden gesteld en degustatie centraal staat, krijg je op deze, en nog veel andere vragen uitgebreid antwoord.
 
 • Data: dond. 28 oktober, 18 november, 2-9-16-23 december   (20u tot 22u)
 • Plaats: Vrije Ateliers, lokaal 13
 • Bijdrage: 110 EUR
 • Materiaalkost: 15 EUR te betalen aan de begeleiding bij 1e les
Onderstaande data bevatten onze eerstkomende evenementen :

Openingsuren en sluitingsdagen

Openingsuren T-Shop :
 • woensdag : 14u – 18u
 • vrijdag :       16u – 18u
 • zaterdag : 9.30u – 12u
!!!  Gesloten op woensdag 20 en zaterdag 30 okt  !!!
Bent u steeds verhinderd, dan kan u een afspraak op een andere dag of uur aanvragen via ons contactformulier.  Onze sluitingsdagen vindt u steeds op onze T-Shop pagina, kalender of worden gemeld in onze Nieuwsbrieven.

T-Shop  |  Kalender  |  Facebook  |  Contact

NIEUW : Aurora

Vorige week lanceerden we een nieuwe topper in onze Apocalypteaca theelijn: "Aurora".
Deze thee werd speciaal gecreëerd voor de 'Church Tour' die de Finse cello band Apocalyptica in november gaat ondernemen in Finland.  De Tour noemt 'Matka Mieleen', wat zoveel betekent als 'reis naar de geest'. 

Tijdens deze concerten duiken deze klassiek geschoolde cellisten in hun repertorium en brengen ze hun meest innemende, klassieke nummers, alsook werden sommige andere nummers herwerkt.  Samen met een lichtspel is het de bedoeling om in het prachtige decor van de kerk tijdens deze donkere maand het publiek onder te dompelen in een sfeer van reflectie, dankbaarheid en introspectie.
Deze nieuwe Aurora thee zal dan ook worden verkocht als onderdeel van de merch. 

Het is een prachtige turquoise groene thee, die langzaam prachtig paars kleurt door toevoeging van enkele druppels limoen of citroen… naar het idee van Aurora Borealis (noorderlicht).  Een magische thee die doet dromen van koude nachten, open haard en warme affectie....
Het is een aangename combinatie van verwarmende specerijen, munt, ashwagandha en vlindererwtbloesem.  Deze infusie is niet alleen lekker en betoverend mooi, ze is ook heel heilzaam: ze ondersteunt de niet-specifieke weerstand tegen ziekte en fysieke/mentale stress en stimuleert de levensenergie en vitale energie.  Aurora helpt om negatieve gevoelens te laten varen, je innerlijke kracht te omarmen, en een gezonde, gebalanceerde mindset aan te houden.

Onze exclusieve theeblends en kruideninfusies van onze Apocalypteaca theelijn zijn meestal niet courant voorradig in onze T-shop, en worden vers geblend op vraag.  Ze worden best vooraf besteld via ons contactformulier of mail.

Medicinaal gebruik van kruiden

Kruiden als geneeskrachtige ondersteuning bij gezondheidsklachten moeten steeds met de nodige aandacht en voorzichtigheid worden genuttigd

Kruiden zijn natuurlijke medicijnen uit het Apotheek-kastje van Moeder Natuur.  Ieder kruid heeft een bepaalde werking op het lichaam, maar naast die werking ook soms mogelijke nevenwerkingen bij verkeerd gebruik of interactie met andere kruiden of medicatie die je neemt. Neem nooit kruiden-supplementen op eigen houtje, maar laat je hierin begeleiden. Bij ernstige of blijvende klachten, raadpleeg je arts.

Kruideninfusies (tisanes) en thee kunnen een heilzame ondersteuning bieden bij bepaalde klachten; zij vervangen echter geen medicatie.  Indien u kruideninfusies wilt drinken ter ondersteuning van uw gezondheid, ga steeds even ten rade bij uw gezondheidsspecialist of arts of deze kruiden verenigbaar zijn met uw gezondheidsprofiel en/of de medicatie die u neemt.
Overschrijd nooit de aanbevolen hoeveelheid.  Ook wanneer je met regelmaat dezelfde kruideninfusie zou nuttigen omwille van de lekkere smaak, is het raadzaam om na te gaan welke invloed dit kruid heeft op je lichaam.

Indien je vragen zou hebben hieromtrent, mag je me steeds contacteren via mail of tijdens de openingsuren van onze T-shop
Facebook Facebook
Twitter Twitter
Instagram Instagram
Website Website
Email Email
Copyright © 2021 - Release BVBA


Wenst u de ontvangst van deze emails te wijzigen ?
Instellingen Wijzigen of Uitschrijven

Email Marketing Powered by Mailchimp