Copy
PS Kemin uutiskirje 8/2016 27.5.2016
Eikö viesti näy oikein?
Lue selaimessasi.

Hyvä PS Kemin kannattaja


12.6. ja sitä myöten ensimmäinen kotiottelu lähestyvät hyvää vauhtia. Sitä edeltävästä vieraspeliputkesta on pelattuna jo puolet ja menestyksekkäin tuloksin. Sen ansiosta PS Kemi sai nauttia hyvän aikaa Veikkausliigan 3. sijasta. PS Kemi on onnistunut näyttämään viimeisillekin epäilijöille, että on vaarallinen vastus muille liigajoukkueille.

PS Kemin puuhamies Juha "Putte" Nykänen on palkittu Palloliiton kultaisella ansiomerkillä kovasta työstään jalkapallon hyväksi erotuomarina, seuratoimijana ja ottelutarkkailijana. PS Kemi onnittelee Puttea!
 

Haastattelussa Rundell Winchester


 
Miksi PS Kemi?
- Sain tilaisuuden tulla tänne ja tartuin siihen. Haluan tehdä parhaani täällä.

Olet ollut PS Kemissä nyt muutaman viikon. Minkälaiset kokemukset ovat olleet?
- Kemi on hieno paikka. Täällä on tosin hieman kylmempää kuin kotimaassani. Olen viihtynyt täällä, meillä on hyvä joukkue. Tulemme tekemään mahtavia asioita tänä kautena.

Edelliset seurat/jalkapallohistoria?
- Olen pelannut Amerikassa, lähinnä omassa maassani. Olen edustanut maatani myös kansainvälisellä tasolla, mikä on ollut minulle kunnia.

Parasta jalkapallossa?
- Sen myötä tunnen olevani parempi henkilö. Rakastan jalkapalloa ja pelaaminen on minulle intohimo.

Kumpi jalkainen olet?
- Oikea, mutta voin pelata molemmilla.

Mielipiteitä pelistä PK-35 Vantaata vastaan?
- Peli alkoi aika hitaasti, mutta muuttui kun tulin mukaan kentälle. Olisimme voineet voittaa, meillä oli monia mahdollisuuksia pelata paremmin. Olen hieman pettynyt itseeni.

Miten treenaat pelejä varten joukkueessa ja omalla ajalla?
- Yritän joka päivä parantaa osaamistani. Aina voi oppia uutta ja kehittyä.

Tavoitteet Veikkausliigakaudella?
- Pelata hyvä kausi sekä avata mahdollisuuksia siirtyä isompaan seuraan. Haluan tehdä perheeni ja maani ylpeäksi.
 


PS Kemin vieraspeliputki avautui menestyksekkäästi


PS Kemin neljän vieraspelin putki alkoi lupaavasti. Joukkue kohtasi VPS:n perjantaina 13.päivänä. Epäonnesta ei kuitenkaan ollut tietoakaan, sillä joukkue palasi reissulta 3 pisteen ja Veikkausliigan 3.sijalle nousun kera.

Peli päättyi PS Kemin hyväksi 0-1, maalintekijänä joukkueen kapteeni Billy Ions. Ottelussa nähtiin myös PS Kemin uusimman vahvistuksen, Rundell Winchesterin, debyytti.

           

PS Kemi toi pisteen Vaasasta

Joukkue kohtasi PK-35 Vantaan lauantaina 21.päivä. Ensimmäisellä puoliajalla kotijoukkue hallitsi vahvasti peliä ja onnistui murtautumaan PS Kemin puolustuksen läpi maalintekoon saakka. Toisella puoliajalla PS Kemi näytti todelliset karvansa ja antoi kotijoukkueelle kunnon vastuksen. PK-35 ehti viedä pelin 0-2 -tilanteeseen, mutta vain muutama minuutti sen jälkeen PS Kemi onnistui iskemään takaisin ja pelin loppupuolella uudemmankin kerran. Peli päättyi tasapeliin 2-2 ja sisälsi molemmilta joukkueilta myös monia läheltä piti -tilanteita maalialueella.

PS Kemin molemmat maalit laukoi Billy Ions.

            

Katso videokooste PS Kemin maaleista
 


Veikkausliigan keräilytarroja saatavana

  
         

Veikkausliiga 2016 -keräilytarra-albumi on nyt ilmestynyt keräilijöiden iloksi. Tai jos et ole aiemmin harrastanut keräilemistä, mikä olisikaan parempi tapa aloittaa kuin liigajoukkueiden tarroilla. Kerättävänä on yhteensä 353 kpl erilaisia tarroja Veikkausliigan 2016 seuroista ja pelaajista.

Tarra-albumeita ja -tarroja voi ostaa mm. Citymarketeista, Prismoista ja R-kioskeilta.


Lue lisää Veikkausliigan sivuilta


In memoriam


                                        

Entinen johtokunnan jäsen ja mm. PS Kemin joukkueenjohtajana toiminut Jouko Sannisto on menehtynyt vastikään. Ennen PS Kemiä Jouko työskenteli vuosia Visan Pallossa. PS Kemi haluaa muistaa Sannistoa pitkästä ja pyyteettömästä työstä kemiläisen jalkapallon hyväksi.
 

Katufutis-turnaus 2.7.2016


                              

PS Kemi järjestää heinäkuun alussa Katufutis-turnauksen, joka pelataan Kivikon ja Syväkankaan koulujen lähiliikuntapaikoilla. Turnauksessa on 2 lohkoa, joissa kummassakin on 5 joukkuetta eli yhteensä turnauksessa on 10 joukkuetta. Turnauksen voittanut joukkue saa VIP-liput 30.7.2016 pelattavaan PS Kemi-VPS -peliin. VIP-lippuun sisältyy ottelulippu, ruokatarjoilu jälkiruokakahveineen sekä muut VIP-tiloissa olevat ohjelmat, kuten valmentajien/pelaajien vierailu VIP-tiloissa. Toiseksi tullut joukkue saa pääsyliput PS Kemi-VPS -peliin.

Ilmoittautuminen turnaukseen on käynnissä nyt.

Lue lisää sivuiltamme

SatamaRun 2016


         

SatamaRun on Palloseura Kemi Kings ry:n järjestämä juoksutapahtuma, jossa taustalla sykkii hyvä sydän. Osallistumismaksuista hyväntekeväisyyteen lahjoitetaan 20%. SatamaRun 2016 juoksee tänä vuonna vähävaraisten lapsiperheiden lasten liikunnan tukemiseen ja erityislasten liikunnallisen kerhotoiminnan toteuttamiseen. Maratonin matka on 3 - 21 km.

SatamaRunin ohella järjestetään lapsille suunnattu MiniMaraton. MiniMaratonilla kerätään varoja erityislasten liikunnallisen kerhotoiminnan aloittamiseen ja MiniMaratonin osallistumismaksu menee lyhentämättömänä suoraan tähän tarkoitukseen. MiniMaratonin matka on 800 – 1000 m.

Maratonit juostaan lauantaina 9.7.16. ja ilmoittautumiset ovat jo käynnissä.

Lue lisää sivuiltamme

Urheilukoulu käynnistyy 6.6.

         
                                

Koululaisten ensimmäinen lomaviikko ja Urheilukoulun käynnistyminen ovat jo ihan nurkan takana. Tänään ja huomenna (27.-28.) ilmoittautumisia otetaan vastaan myös kauppakeskuksissa.

Ilmoittautumisohjeet ja lisätiedot löydät sivuiltamme

        

Hoidathan Veikkaukset osoitteesta www.pskemi.fi/veikkaus

Toivotamme kannattajillemme oikein iloista kesää, nähdään tapahtumissa ja otteluissa!

Jalkapalloterveisin,
Päivi Lipponen
Toimistosihteeri


Ps. Aikaisemmat uutiskirjeet pääset nyt lukemaan uutiskirjearkistostamme
Olemme Facebookissa
Olemme Facebookissa
Twitterissä
Twitterissä
Instagramissa
Instagramissa
YouTubessa
YouTubessa
Nettisivumme
Nettisivumme
Copyright © 2016 PS Kemi, Valokuvat © Teemu Kvist, paitsi Rundell Winchester © Päivi Lipponen, kaikki oikeudet pidätetään.


Postitusosoitteemme:
Kauppakatu 8 3.krs
94100 Kemi

poistu listalta    päivitä yhteystietosi
Share
Tweet
Forward


This email was sent to <<Sähköposti>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
PS Kemi · Kauppakatu 8 3.krs · Kemi 94100 · Finland

Email Marketing Powered by MailChimp