Copy
PS Kemin uutiskirje 7/2016 12.5.2016
Eikö viesti näy oikein?
Lue selaimessasi.

Hyvä PS Kemin kannattaja


Evakkokotipelit ovat nyt pelattuna ja on viimein aika kääntää katse Sauvosaaren kentän suuntaan. Kotikentän taiasta pääsemme nauttimaan kuitenkin vasta kesäkuun puolessa välissä, sillä keskeneräisen kenttäremontin vuoksi odotettu Lapin derby katsottiin parhaaksi siirtää. Ennen ensimmäistä varsinaista kotipeliä saamme siis kannustaa PS Kemiä vieraskentillä 4 ottelun verran kun joukkue kohtaa VPS:n, PK-35 Vantaan, FC Interin ja SJK:n. Otteluita pystyt seuraamaan suorina lähetyksinä ruutu+ ja IS Extran kautta, tilauslinkki löytyy uutiskirjeen lopusta.


 

Haastattelussa Tuomo Könönen


    
 
Miksi PS Kemi?
- Kemi on kotikaupunkini. Siitä oli helppo valita viimeinen seura, olen aina halunnut Kemiin takaisin.

Paras muisto PS Kemissä?
- Viime vuoden nousu.

Edelliset seurat/jalkapallohistoria?
- Olikohan 1992 kun pelasin ensimmäisen miesten pelin Visan Pallossa ja siellä pelasin vuoteen 1998 asti. -98 siirryin Veikkausliigaan RoPS:iin ja RoPS:sta siirryin 3 vuoden jälkeen Myllykosken Palloon. Olin siellä 4 vuotta ja voitimme hopean, kullan ja Suomen cupin. 2006 siirryin Norjaan pelaamaan Odd Grenlandiin. 2009 siirryin takaisin Myllykosken Palloon ja sieltä tulin ensimmäisen kerran takaisin Kemiin. Sen jälkeen lähdin vielä 3 vuodeksi RoPS:iin. 2014 tulin takaisin Kemiin.

Parasta jalkapallossa?
- Se on vähän muuttunut. Alkuun se oli kun parikymppisenä huomasin, että harrastuksesta saa ammatin.

Kumpi jalkainen olet?
- Umpivasuri.

Pelasit ensimmäisen Veikkausliigapelisi PS Kemin paidassa viime lauantaina. Mitkä fiilikset jäi pelistä?
- Oli ihan hauskaa. Pikkupoikana tuli mietittyä minkälaista olisi pelata Kemissä, mutta nyt en ajatellut asiaa sen enempää. Pääsarjaotteluita on kuitenkin jo yli 300.

Miten treenaat pelejä varten joukkueessa ja omalla ajalla?
- Enemmän treenaan joukkueen sisällä kuin omalla ajalla. Joukkueen sisällä pientä treenausta.

Tavoitteet Veikkausliigakaudella?
- Seura voittaa mitalin.
 


PS Kemille maalivahtivahvistus


PS Kemi on tehnyt kauden mittaisen sopimuksen maalivahti Mikko Vilmusen kanssa. 35-vuotiaalla Vilmusella on takanaan 126 Veikkausliigaottelua ja monia mestaruuksia.

Lue lisää sivuiltamme

PS Kemi vei voiton HJK:sta

29.4. oli varmasti monelle ikimuistoinen päivä nousijajoukkue PS Kemin voittaessa Veikkausliigan johtavan joukkueen HJK:n toiseksi viimeisessä evakkokotipelissään Oulun Raatin stadionilla. Häviö oli HJK:lle kauden ensimmäinen ja tähän asti ainoa.

PS Kemi onnistui tekemään ottelun ainoan maalin jo heti ensimmäisellä peliminuutilla. Maalisyötön teki joukkueen kapteeni Billy Ions ja Ryan Gilligan laukoi pallon volleylla maaliin.

Lue lisää sivuiltamme
Katso voittomaali


PS Kemi sijalle 4 Veikkausliigassa

Joukkueella ja sen kannattajilla oli jälleen syytä riemuun 7.5. pelatussa viimeisessä evakkokotipelissä PS Kemin kohdatessa voitokkaasti Ilveksen Oulun Raatin stadionilla. PS Kemi onnistui voittamaan Ilveksen vajaasta miehityksestäänkin huolimatta. Ottelun ainoan maalin teki Billy Ions kun ottelua oli pelattu 86 minuuttia.

Voiton tuomat pisteet nostivat PS Kemin sijalle 4 Veikkausliigassa.

Lue lisää sivuiltamme


Lapin derby siirtyi juhannusviikolle


Veikkausliiga on myöntänyt siirron PS Kemin ensimmäiselle Kemissä pelattavalle kotipelille. Kemin kotipelit oli tarkoitus aloittaa näyttävästi Lapin derbynä RoPS:ia vastaan 25.5., mutta kenttätöiden keskeneräisyyden vuoksi ottelu päätettiin siirtää juhannusviikon torstaille 23.6.

PS Kemin ensimmäinen Kemissä pelattava kotipeli pelataan FC Lahtea vastaan 12.6. Samalla on myös uuden katsomon avajaiset.

Lue lisää sivuiltamme

PS Kemi sai hyökkääjävahvistuksen


PS Kemi on solminut kahden vuoden mittaisen sopimuksen Trinidad ja Tobagon maajoukkuepelaaja Rundell Winchesterin kanssa.

Winchester on pelannut maansa pääsarjatasolla ja on voittanut maansa mestaruuden sekä muutamia cup-kilpailuja. Kaudella 2013 - 2014 Winchester pelasi 34 ottelua, joissa hän teki 19 maalia. Winchester on myös voittanut Vuoden nuori pelaaja ja Vuoden hienoin maali -palkinnot.

Lue lisää sivuiltamme

Urheilukoulun ilmoittautumiset käynnissä


PS Kemi ja KePS järjestävät tänäkin vuonna yhteistyössä lasten urheilukoulun. Urheilukoulu on suunnattu 1.-6. -luokkalaisille sekä esikoululaisille. Urheilukoulu järjestetään 6.6. – 10.6. Maanantaista – Perjantaihin joka päivä klo 10-14.

Ilmoittautumisohjeet ja lisätiedot löydät sivuiltamme

        

Toivotamme  kannattajillemme oikein iloista kevättä, nähdään tapahtumissa ja otteluissa!

Jalkapalloterveisin,
Päivi Lipponen
Toimistosihteeri

 
Olemme Facebookissa
Olemme Facebookissa
Twitterissä
Twitterissä
Instagramissa
Instagramissa
YouTubessa
YouTubessa
Nettisivumme
Nettisivumme
Copyright © 2016 PS Kemi, Valokuvat © Teemu Kvist kaikki oikeudet pidätetään.


Postitusosoitteemme:
Kauppakatu 8 3.krs
94100 Kemi

poistu listalta    päivitä yhteystietosi
Share
Tweet
Forward


This email was sent to <<Sähköposti>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
PS Kemi · Kauppakatu 8 3.krs · Kemi 94100 · Finland

Email Marketing Powered by MailChimp