Copy
PS Kemin uutiskirje 12/2016 30.7.2016
Eikö viesti näy oikein?
Lue selaimessasi.


Hyvä PS Kemin kannattaja


Tappioputki on viimein saatu katkaistua ja tästä on hyvä jatkaa eteenpäin. Joukkueen seuraava taistelu pisteistä käydään huomenna Sauvosaaren kentällä kun vastaan asettuu Vaasan Palloseura. Tervetuloa kannustamaan PS Kemi voittoon!

 

Haastattelussa Billy Ions


      
 
Miksi PS Kemi?
- Pelatessani Englannissa etsin itselleni uutta seuraa. Meillä oli ottelu PS Kemiä vastaan, jossa pelasin varsin hyvin ja siitä noin kuukausi myöhemmin he soittivat ja kysyivät haluaisinko tulla heille pelaamaan.

Olet ollut seurassa nyt 4 vuotta ja olet auttanut nopeassa nousussa Kakkosesta Veikkausliigaan. Miten olet kehittynyt pelaajana näinä vuosina?
- Kaikinpuolin. Ulkomailla asuminen on kehittänyt minua myös henkilönä ja täälläoleminen sekä jatkuva harjoittelu on kehittänyt minua pelaajana jokaiselta osa-alueelta.

Minkälainen jalkapallohistoria sinulla on?
- Asuin Espanjassa 10 vuotta. Ollessani 15-vuotias aloitin pelaamisen CD Tenerifessä, joka oli ensimmäinen ammattilaisseura, jossa pelasin. Sen jälkeen pelasin Newcastle Unitedissa, jonka jälkeen pelasin Leeds Unitedissa. Siitä siirryin Nike Academyyn ja siitä tänne PS Kemiin.

Mikä on mielestäsi parasta jalkapallossa?
- Koskaan ei tiedä mitä tulee tapahtumaan, mukana on aina yllätyksiä. Rakastan pelata jalkapalloa ja parasta on myös kun ympärillä on joukko hyviä ihmisiä. Kemi on minusta hieno paikka, on hienoa olla täällä.

Miten mielestäsi joukkue on pärjännyt Veikkausliigassa?
- Meillä on mennyt todella hyvin. Kun katsoo miten nopeasti nousimme Veikkausliigaan, kukaan ei varmaan odottanut joukkueella menevän nyt näin hyvin. Seuran nopea nousu ja menestys on ollut uskomatonta.

Kumpijalkainen olet?
-
Oikea.

Miten treenaat pelejä varten joukkueen kanssa ja omalla ajallasi?
-
Treenaamme kovasti. Meillä on paljon treenejä, joita on maanantaista perjantaihin. Silloin kun pystyn harjoittelen myös hieman extraa.

Mitä tavoitteita sinulla on urallasi?
-
Haluan pelata korkeimmalla mahdollisella tasolla, maalla ei väliä. Haluan myös olla tyytyväinen itseeni ja siihen missä olen.
 


PS Kemi - KuPS 16.7.

  .
PS Kemi ja Kuopion Palloseura kohtasivat Sauvosaaren kentälllä 16.7. Ottelu oli tasainen, mutta KuPS hyödynsi ratkaisevasti  2 PS Kemin virhettä vieden voiton ottelusta lukemin 0-2. Tappio oli PS Kemille kuudes peräkkäinen.

Vaikka PS Kemi onnistuikin ajoittain hallitsemaan peliä, maaleja ei päässyt syntymään. Kotijoukkue laukoi ottelussa 19 kertaa, joista 6 osui maalipuiden väliin.

             

PS Kemi kohtasi Tampereen Ilveksen 24.7.

 
PS Kemi suuntasi Tampereelle voimakkaana tavoitteenaan katkaista tappioputkensa. Ilves tarjosi tasaisen vastuksen, mutta PS Kemi onnistui yllättämään kotijoukkueen puolustaja David Bitsindoun laukoessa pallon maaliin kymmenennen peliminuutin kohdalla Ilveksen puolustuksen jo ehdittyä huokaista helpotuksesta Kemin edellisestä paikasta. Ilves onnistui tasoittamaan pelin hieman sen jälkeen, jonka jälkeen molemmat joukkueet onnistuivat pitämään maalinsa pallottomina ottelun loppuun asti. Peli päättyi tasapeliin 1-1 ja PS Kemi lähti kotiinpäin tyytyväisenä tappioputki katkaistuna ja piste taskussaan.
                         
          

Christian Pouga lähtee Kemistä


         

Christian Pouga ja PS Kemi ovat yhdessä tuumin purkaneet sopimuksensa. 30-vuotias kärkimies lähtee kotiin henkilökohtaisista syistä.
                     

Filip Valencic sopimukseen PS Kemin kanssa


                                     

24-vuotias slovenialaishyökkääjäpelaaja Filip Valencic on tehnyt 1+1 vuoden sopimuksen PS Kemin kanssa. 183 senttisen Filipin mielirooli kentällä on ns.10-paikka, mutta myös laitahyökkääjän paikka on tuttu viime vuonna Englannin Kakkosta Notts Countyn paidassa ja  Italian Serie C:ssä AC Monzaa edustaneelle nuorukaiselle.

Mies on pukenut Slovenian edustusasun ylleen 19 kertaa eri nuorisomaajoukueissa aina U21-maajoukkueeseen asti. Kotimaassaan mies edusti viimeksi maansa suurseuraa NK Olimpia Ljubjanaa 88 ottelun ja 13 tehdyn maalin verran.


PS KEMI - VPS 30.7.


          
 

        

Hoidathan Veikkaukset osoitteesta www.pskemi.fi/veikkaus

Toivotamme kannattajillemme oikein iloista kesää, nähdään tapahtumissa ja otteluissa!

Jalkapalloterveisin,
Päivi Lipponen
Toimistosihteeri
Olemme Facebookissa
Olemme Facebookissa
Twitterissä
Twitterissä
Instagramissa
Instagramissa
YouTubessa
YouTubessa
Nettisivumme
Nettisivumme
Copyright © 2016 PS Kemi, Valokuvat © Teemu Kvist. Kaikki oikeudet pidätetään.


Postitusosoitteemme:
Kauppakatu 8 3.krs
94100 Kemi

poistu listalta    päivitä yhteystietosi
Share
Tweet
Forward


This email was sent to <<Sähköposti>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
PS Kemi · Kauppakatu 8 3.krs · Kemi 94100 · Finland

Email Marketing Powered by MailChimp