Copy
PS Kemin uutiskirje 9/2016 11.6.2016
Eikö viesti näy oikein?
Lue selaimessasi.


Hyvä PS Kemin kannattaja


Viimein kotona! Kauan odotetut Kemissä pelattavat kotiottelut käynnistyvät huomenna. Samalla vietetään myös uuden upean katsomomme avajaisia. Toivotamme kaikki lämpimästi tervetulleiksi viettämään kanssamme tuplajuhlaa sunnuntaina 12.6. sekä, tottakai, kannustamaan PS Kemi voittoon!

Tällä kertaa haastattelussa teemme katsauksen seuraamme valmentajan näkökulmasta. Pyykölä on kokenut valmentaja, joka on aiemmin valmentanut Veikkausliigassa FC Jazzia, jonka hän valmensi Suomen mestaruuteen kaudella 1996. Liigakokemusta löytyy myös Kuopion Palloseuran, Vaasan Palloseuran, sekä FC Lahden riveistä yhteensä 7 kauden ajalta 180:n ottelun verran. Vuonna 1998 Pyykölä valmensi IF Brommapojkarin sarjanousuun Ruotsin ykkösestä Superettaniin.
 

Haastattelussa Jari Pyykölä


     
 
Miksi PS Kemi?
- Kuulin marraskuussa Jukka Ikäläiseltä, että PS Kemi tarvitsee valmentajaa. Olin silloin Kemissä kylässä ja menimme katsomaan harjoituksia. Kysyin valmentajapaikasta Åhmanilta ja hän myöntyi.

Millainen valmennushistoria sinulla on?
- Olen ollut valmentajana 30 vuotta. Vuonna -86 aloitin Oulussa nuorten SM-sarjassa. Olin sen jälkeen Ruotsissa 8 vuotta. Valmennettavani ovat aina olleet miehiä ja olen valmentanut paljon junioreita. Ammatikseni olen valmentanut nyt 25 vuotta.

Miten PS Kemi eroaa edellisistä valmennettavista joukkueistasi?
- Joukkuehenki on poikkeuksellisen hyvä. Se näkyy joukkueessa kaikkialla. Myös työmoraali on poikkeavan hyvä.

Parasta jalkapallossa?
- Yhdessätekeminen.

Mitä odotuksia kotikentälle?
- Kotikentälle pääsy vaikuttaa positiivisesti ja nostaa motivaatiota entisestään. Olemme odottaneet tätä hetkeä jo useita viikkoja. Olemme pelanneet nyt jo 10 peliä kotikentän ulkopuolella. Itse odotan Lahti-peliä enemmän RoPS-peliä.

Mielipiteitä pelistä SJK:ta vastaan?
- Menemme koko ajan eteenpäin, erityisesti puolustuksessa. Hyökkäyssuunnassa eniten kehitettävää.

Miten valmennat joukkuetta?
- Olen Jari Åhmanin apuvalmentaja ja  keskustelukumppani. Minulla on pelisilmää ja teen pelianalyysejä sekä videoklippejä. Autan kaikin mahdollisin tavoin.

Tavoitteet Veikkausliigakaudella?
- Tehdä hyvää työtä ja antaa parastaan. Täällä Kemissä PS Kemi on on ykkösjuttuni, johon annan kaiken energiani.
 


PS Kemin vierasputken toinen voitto

 
PS Kemillä oli takanaan vierasotteluputken  puoliväliltään jo yksi maali ja yksi tasapeli joukkueen matkustaessa Turkuun ottelemaan FC Interiä vastaan. Ensimmäisellä puoliajalla kumpikaan joukkueista ei onnistunut tekemään maaleja. Toisella puoliajalla maalihanan avasi konkari Tuomo Könönen vain minuutti saapumisestaan vaihdosta kentälle. Könönen puski pallon maaliin Joona Vetelin keskityksestä.

Ottelun toinen maali nähtiin Billy Ionsin tekemänä. Ions onnistui yllättämään vastustajat ja juoksi tyhjän puolikentän läpi sekä maalivahdin ohi saaden pallon maaliin. Ottelu päättyi 0-2 PS Kemin hyväksi.

           

Ions valittiin Veikkausliigan kuukauden joukkueeseen

                     

PS Kemin kapteeni Billy Ions on saanut tunnustusta kovasta työstään joukkueen eteen. Hänet valittiin Veikkausliigan toukokuun joukkueeseen. Ions oli hetken Veikkausliigan maalipörssin jaetulla kakkossijalla ja on ollut PS Kemin 8:sta tekemästä maalista mukana kuudessa, joista hän on viimeistellyt 5 ja syöttänyt 2. Tällä hetkellä Ions on maalipörssin kolmantena.

Veikkausliigan toukokuun joukkue (4-3-3):

Johannes Kreidl (KuPS)
Jarkko Hurme (SJK) - Abdoulaye Meite (SJK) - Babacar Diallo (KuPS) - Taye Taiwo (HJK)
Pyry Soiri (VPS) - Medo (HJK) - Emile Paul Tendeng (Ilves)
Dever Orgill (IFK M) - Roope Riski (SJK) - Billy Ions (PS Kemi)

Kuukauden pelaaja: Taye Taiwo (HJK)
Kuukauden valmentaja: Mika Lehkosuo (HJK

Lue lisää Veikkausliigan sivuilta
Lue Billy Ionsin haastattelu (Pohjolan Sanomat)


Veteli ja Kaby maaotteluissa

  
         

Kemiläislähtöinen Joona Veteli valittiin jo toistamiseen tänä vuonna mukaan Suomen U21-maajoukkueeseen joukkueen kohdatessa Färsaaret EM-karsinnoissa. Veteli pääsi vaihdosta kentälle pelikellon näyttäessä 76 minuuttia. Suomi voitti pelin 6-1. Ottelu käytiin 2.6.

Myös Kaby tuli valituksi maansa, Guinea-Bissaun, maaotteluun. Guinea-Bissau otteli Zambiaa vastaan 4.6. voittaen pelin 3-2. Guinea-Bissau onnistui pääsemään vuonna 2017 pelattaviin Afrikan mestaruuskisoihin.

Tiedote otteluun saapuville katsojille


          

PS Kemin kotiotteluiden järjestelyistä on julkaistu tiedote, johon kannattaa tutustua ennen otteluun saapumista. Tiedotteesta löytyy mm. lista kielletyistä esineistä.

Kaikille katsojille tehdään turvatarkastus. Otteluun kannattaa saapua ajoissa ja myös hankkia lippu ennakkoon (Prismat sekä ticketmaster.fi), jonka avulla varmistaa pääsyn otteluun, säästää rahaa sekä välttyy lipun jonottamiselta luukulla.

Lue tiedote sivuiltamme
                                      

PS Kemi kohtasi SJK:n toistamiseen

                                 

PS Kemi päätti vierasotteluputkensa SJK:n kohtaamiseen Seinäjoella 9.6.. Tuttuun tapaansa joukkue tarjosi vaarallisen vastuksen tehden nopeita vastahyökkäyksiä, pallonriistoja sekä pitämällä puolustusmuuria hyvänä. Myös vastapuoli oli sisukas ja vaarallinen ja melkoista taistelua kentällä nähtiinkin, johon oman lisähaasteensa toi liukas kenttä. Maalivahti Pennasella riitti tekemistä pitäessään maalin pallottomana, mutta ensimmäisen puoliajan loppupuolella SJK onnistui viemään pallon maaliin asti. Peli päättyi 1-0 SJK:n hyväksi.
 

Kesän tapahtumia


                              

PS Kemi järjestää 2 tapahtumaa heinäkuun alussa, joista toinen on 2.7 ja toinen 9.7.. Molempiin on yhä ilmoittautuminen käynnissä.

Katufutis-turnauksessa Voittajajoukkue saa VIP-liput 30.7.2016 pelattavaan PS Kemi-VPS -peliin. VIP-lippuun sisältyy ottelulippu, ruokatarjoilu jälkiruokakahveineen sekä muut VIP-tiloissa olevat ohjelmat, kuten valmentajien/pelaajien vierailu VIP-tiloissa. Toiseksi tullut joukkue saa pääsyliput PS Kemi-VPS -peliin.

Lue lisää sivuiltamme

SatamaRun on juoksutapahtuma, jossa taustalla sykkii hyvä sydän. Osallistumismaksuista hyväntekeväisyyteen lahjoitetaan 20%. SatamaRun 2016 juoksee tänä vuonna vähävaraisten lapsiperheiden lasten liikunnan tukemiseen ja erityislasten liikunnallisen kerhotoiminnan toteuttamiseen.

Lue lisää sivuiltamme

Jänkhäderpy-kaulahuivit

       
         

Liigakauden ensimmäinen Jänkhäderby lähestyy ja nyt on aika laittaa fanitekstiilit ajantasalle. PS Kemi Kauppa myy rajoitetun erän Jänkhäderby -kaulahuiveja hintaan 30€/kpl. Eli näitä ei tule riittämään kaikille, joten ole nopeana!

Huiveja voit ostaa Painatus Äxästä tai tilata osoitteesta pskemikauppa@painatusaxa.fi Huiveja on myynnissä myös sunnuntain Lahti-pelissä.

Kerro sähköpostissa mitä tilaat ja osoitetietosi. Saat myöhemmin sähköpostiin vastauksen, jossa on lasku tilauksestasi ja laskun maksettuasi tilaus lähetetään sinulle.        

Hoidathan Veikkaukset osoitteesta www.pskemi.fi/veikkaus

Toivotamme kannattajillemme oikein iloista kesää, nähdään tapahtumissa ja otteluissa!

Jalkapalloterveisin,
Päivi Lipponen
Toimistosihteeri


Ps. Aikaisemmat uutiskirjeet pääset nyt lukemaan uutiskirjearkistostamme
Olemme Facebookissa
Olemme Facebookissa
Twitterissä
Twitterissä
Instagramissa
Instagramissa
YouTubessa
YouTubessa
Nettisivumme
Nettisivumme
Copyright © 2016 PS Kemi, Valokuvat © Teemu Kvist, kaikki oikeudet pidätetään.


Postitusosoitteemme:
Kauppakatu 8 3.krs
94100 Kemi

poistu listalta    päivitä yhteystietosi
Share
Tweet
Forward


This email was sent to <<Sähköposti>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
PS Kemi · Kauppakatu 8 3.krs · Kemi 94100 · Finland

Email Marketing Powered by MailChimp